Gratis verzending Klantenservice Persoonlijk contact Snelle levering
Alle categorieën

Duurzame relatiegeschenken bedrukken

Duurzame relatiegeschenken laten bedrukken met logo

Duurzame en milieuvriendelijke geschenken spelen in de huidige maatschappij een steeds belangrijkere rol. Ook bij JM Promotions zijn wij bewust bezig met het milieu. Daarom bieden wij verschillende duurzame geschenken aan. De duurzame geschenken zijn gemaakt van milieuvriendelijke en/of gerecyclede materialen. Alle duurzame geschenken zijn verkrijgbaar in verschillende standaard kleuren. We kunnen alle duurzame geschenken op verschillende plekken bedrukken. Hierdoor kun je op een milieuvriendelijke manier reclame maken voor je bedrijf.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
  • Eerlijke prijs, zonder bijkomende kosten
  • Altijd een digitaal voorbeeld, gratis
  • 100% vrijblijvend en zonder verplichtingen

Direct prijs opvragen | Jouw zekerheden

Binnen 2 uur reactie
Vrijblijvende offerte
Zodra jij 100% akkoord bent starten we de productie

Veilige betaling en levering
vervoerder en betaalmogelijkheden
-->

Veelgestelde vragen over duurzame geschenken bedrukken

Wat zijn de duurzame bedrijfsgeschenken met logo?

In onze uitgebreide collectie vind je diverse duurzame bedrijfsgeschenken. Zo vind je onder andere geschenken die geschikt zijn voor op kantoor. Zoals duurzame pennen, duurzame pennenbakjes, duurzame mini bowling, duurzame rekenmachines of duurzame bekers. De duurzame bedrijfsgeschenken kunnen we van een bedrukking voorzien. Vaak kiezen klanten voor een bedrukte tekst of logo op één van de standaard drukposities.

duurzame bekers laten bedrukken

Wat zijn eco relatiegeschenken

Eco relatiegeschenken zijn duurzame geschenken waarbij rekening wordt gehouden met het milieu. Vaak zijn eco relatiegeschenken gemaakt van milieuvriendelijke materialen als kurk of katoen. Ook vallen gerecyclede materialen als RPET onder eco relatiegeschenken. De eco relatiegeschenken worden met een logo, tekst of andere opdruk gepersonaliseerd.

duurzame rpet handdoek met opdruk

Kunnen duurzame relatiegeschenken bedrukt worden?

Bewust kiezen voor de wereld? Kies voor duurzame relatiegeschenken. Duurzame relatiegeschenken zijn populair om weg te geven. Geef de duurzame relatiegeschenken bijvoorbeeld weg met een gepersonaliseerde tekst, logo of ander ontwerp. Alle relatiegeschenken zijn gemaakt van duurzame materialen als hout, gerecycled RPET, kurk en meer. We kunnen de duurzame geschenken op verschillende standaard posities van een ontwerp voorzien. Vaak brengen we op de duurzame geschenken een opdruk of lasergravering aan.

duurzame pennen met touch ontwerpen

Wat zijn populaire duurzame relatiegeschenken?

Duurzame artikelen worden door bedrijven en organisaties steeds vaker weggegeven als relatiegeschenk. Onder andere duurzame artikelen voor op kantoor zijn populair. Waaronder drinkflessen, rekenmachines, onderzetters, bekers en pennen. Maar ook duurzame handdoeken, vogelhuisjes, trolleys en meer. Alle duurzame relatiegeschenken worden bedrukt of gegraveerd met een eigen ontwerp. Zo ontvang je een duurzame give-away voor klanten en relaties.

duurzame pennenbakjes met ontwerp

Welke materialen kunnen duurzaam bedrukt worden?

Duurzame of milieuvriendelijke relatiegeschenken kunnen gemaakt zijn van verschillende materialen. Zo bieden we duurzame relatiegeschenken aan van kurk en bamboe. Ook hebben we duurzame relatiegeschenken die gemaakt zijn van RPET materiaal. RPET is een materiaal waarbij plastic gerecycled wordt. Verder bieden we ook duurzame relatiegeschenken aan van gecombineerde materialen als aluminium en kunststof in combinatie met hout, kurk of RPET materiaal.

duurzame drinkfles bedrukt

Ontvang gratis en vrijblijvend een prijsopgave voor bedrukte duurzame relatiegeschenken

Heb je na het doorlopen van de stappen interesse gekregen in bedrukte duurzame relatiegeschenken? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan via onderstaande button. Vergeet dan niet je wensen, zoals de soort duurzame relatiegeschenken en de bedrukking, door te geven. Op basis van deze informatie kunnen wij een vrijblijvend aanbod doen voor duurzame relatiegeschenken bedrukken.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
  • Eerlijke prijs, zonder bijkomende kosten
  • Altijd een digitaal voorbeeld, gratis
  • 100% vrijblijvend en zonder verplichtingen

Direct prijs opvragen | Jouw zekerheden

Binnen 2 uur reactie
Vrijblijvende offerte
Zodra jij 100% akkoord bent starten we de productie

Veilige betaling en levering
vervoerder en betaalmogelijkheden

Gerelateerde producten

scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug