• Gratis verzending
  • Persoonlijk contact
  • Snelle levering
4.7/5 van 234 reviews

Duimstokken bedrukken

Goedkope duimstokken met logo

Bij JM promotions bent u aan het juiste adres voor de goedkoopste bedrukte duimstokken! Een duimstok of vouwmeter is meetgereedschap dat uit meerdere scharnierende delen bestaat en samengevouwen kan worden. De meetlat van 2 meter heeft op de platte zijde een centimeter- en millimeterverdeling. Wij produceren duimstokken van hout of kunststof en eventueel met sleutelhanger. De kunststof duimstok is beschikbaar in verschillende kleuren, waaronder wit, blauw, rood en zwart. Wij kunnen duimstokken bedrukken met uw logo in full colour of tekst in enkele kleuren.

Kunststof/plastic duimstokken van 2 meter
Klassieke duimstokken van hout van 2 meter
Sleutelhanger duimstokken van 50cm
Bekijk alle duimstokken »

Duimstokken met schaalverdeling op maat

Onze goedkope duimstokken zijn leuk als relatiegeschenk omdat ze vaak gebruikt worden om snel iets op te meten of zelfs voor echt grote klussen. Als duimstokken fabrikant kunnen wij de duimstokken produceren in iedere gewenste PMS kleur. Het is zelfs mogelijk om de lengte van de duimstok naar wens aan te passen. Wij bedrukken duimstokken standaard op de zijkant, zodat deze goed zichtbaar is als de duimstok opgevouwen is en daarnaast de schaalverdeling goed zichtbaar blijft. Bedrukken kan ook op de bovenkant of naast de schaalverdeling.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Duimstokken van hout, kunststof en aluminium

Duimstokken zijn ontzettend handig als je de lengte van iets wil weten. De vouwmeters hebben meestal een lengte van 100cm, 1 meter of 2 meter en geeft onder andere het aantal centimeters en decimeters weer aan beide kanten. Het is eventueel mogelijk om de maat zelf te bepalen. De meeste duimstokken zijn 4-delig, zodat de meetlat makkelijk inklapbaar is om mee te nemen.

kunststof duimstok met bedrukking

Kunststof duimstok met bedrukking

De kunststof vouwmeter is een must have voor iedere vakman. De meetstok is 1 meter, bestaat uit 4 delen en geeft mm, cm en decimeters weer aan beide kanten. Daarnaast heeft de 4-delige duimstok een scharnier, messing pin en ringen voor een lange levensduur.

houten duim met bedrijfslogo

Houten duimstok met bedrijfslogo

De houten meetlatten zijn erg sterk, bevatten geen splinters en is de ideale maatlat voor de echte vakman. De houten duimstok bestaat uit 4 delen en bevat stalen scharnieren. Verder is de meetlat te gebruiken bij nat weer dankzij de waterdragende lak.

handige aluminium duimstok

Handige aluminium duimstok

Met de aluminium duimstok kies je voor kwaliteit en stijl. Door het sterke en harde materiaal is de vouwmeter bijna niet kapot te krijgen. De meetlat bestaat uit 4 delen en geeft het aantal millimeters en centimeters weer aan beide kanten.

duimstok sleutelhanger

Duimstok sleutelhanger

Een meetinstrument komt altijd van pas. De kleine duimstok heeft een handige sleutelring, die je aan iedere sleutelbos kunt vast maken. De sleutelhanger vouwmeter is gemakkelijk in- en uit elkaar te vouwen en is gemaakt van plastic. Meet tot wel een halve meter en bestel de opvouwbare duimstok met een gepersonaliseerde tekst of logo. Leuk om weg te geven als relatiegeschenk!

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug