Gratis verzending Klantenservice Persoonlijk contact Snelle levering
Alle categorieën

Dobbelstenen bedrukken

Dobbelstenen laten bedrukken met logo

Hoge ogen gooien bij je relaties? Kies dan voor bedrukte dobbelstenen. Je hebt een ruime keuze aan dobbelstenen: van goedkope dobbelstenen tot houten dobbelstenen en van setjes met dobbelstenen tot dobbelbekers en nog meer. Laat goedkope dobbelstenen ontwerpen, zoals kleine dobbelstenen of grote dobbelstenen, in eigen (transparante) kleur, met een ander aantal vlakken, benummering of symbolen. Laat de dobbelstenen bedrukken met een logo of naam en je hebt promotiemateriaal dat hoge ogen gooit!


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
 • Eerlijke prijs, zonder bijkomende kosten
 • Altijd een digitaal voorbeeld, gratis
 • 100% vrijblijvend en zonder verplichtingen

Direct prijs opvragen | Jouw zekerheden

Binnen 2 uur reactie
Vrijblijvende offerte
Zodra jij 100% akkoord bent starten we de productie

Veilige betaling en levering
vervoerder en betaalmogelijkheden

Gepersonaliseerde dobbelstenen ontwerpen

Onze goedkope dobbelstenen zijn er in verschillende soorten en maten. Meestal dienen de dobbelstenen ter ondersteuning van een (bord)spel of is het een dobbelspelletje opzich. Onze zeszijdige dobbelstenen zijn de meest bekende variant en is meestal 16mm groot. Bij ons kun je ook kiezen voor kleinere of grotere dobbelsteen, met een ander aantal vlakken, benummering of symbolen. Kortom, je kunt bij ons je eigen dobbelstenen ontwerpen!

dobbelstenen ontwerpen

1. Materiaal van de dobbelstenen

Dobbelstenen worden meestal gemaakt van hard materiaal, zoals plastic of kunststof, maar ook metalen dobbelstenen en houten dobbelstenen zijn populair. De goedkoopste dobbelstenen worden gemaakt van kunststof/plastic, houten dobbelstenen zijn milieuvriendelijk en het gewicht van de metalen dobbelstenen zorgen voor een betere gameplay. Als fabrikant kunnen de dobbelstenen op maat gemaakt worden, bijvoorbeeld in eigen formaat, kleur en bedrukking op de zijden.

 • gekleurde dobbelstenen van kunststof plastic
  Kunststof dobbelstenen
 • houten dobbelstenen met gravering
  Houten dobbelstenen
 • zware luxe dobbelstenen van metaal
  Metalen dobbelstenen

2. Formaat van de dobbelstenen

Onze dobbelstenen zijn verkrijgbaar in ieder gewenst formaat. Het standaard formaat van de dobbelstenen is 16mm, maar ook kleinere of grotere dobbelstenen behoren tot de mogelijkheden. De kleine dobbelstenen, bijvoorbeeld van 8mm of 10mm, worden meegeleverd bij reisspelletjes. En grote dobbelstenen of reuze dobbelstenen zijn populair bij drankspelletjes met dobbelstenen of educatieve spelletjes in klaslokalen. Je kunt de vlakken/zijden van de dobbelstenen laten bedrukken.

3. Aantal vlakken van de dobbelstenen

De meeste dobbelstenen zijn kubusvormig en hebben op de zes zijden/vlakken de ogenaantallen 1 t/m 6. Deze ogen kunnen ook vervangen worden door cijfers, letters of symbolen. Je kunt ook kiezen voor dobbelstenen met een ander aantal vlakken, bijvoorbeeld met 2, 4, 6, 8, 12 of 20 vlakken. Een snelle manier om deze bedrukte dobbelstenen te benoemen is de aanduiding dn, waarbij 'd' staat voor 'dobbelsteen' en 'n' voor het aantal zijden. Normale dobbelstenen worden afgekort tot d6 en achtzijdige dobbelstenen tot d8. Wij kunnen alle vlakken van de dobbelstenen bedrukken.

4. Dobbelstenen in alle kleuren

Als fabrikant kunnen wij de goedkope dobbelstenen produceren in iedere kleur. De meeste basiskleuren, zoals blanco dobbelstenen en zwarte dobbelstenen, houden wij op voorraad. Deze kunnen extra snel en bedrukt geleverd worden. Het is daarnaast ook mogelijk om speciale kleuren te kiezen, zoals roze dobbelstenen in PMS kleur. Je kunt ook gekleurde transparante dobbelstenen laten maken. Wij kunnen alle zijden/vlakken van de dobbelstenen bedrukken!

 • blanco dobbelstenen met bedrijfslogo
  Blanco dobbelstenen
 • zwarte dobbelstenen eigen ontwerp
  Zwarte dobbelstenen
 • goedkope blauwe dobbelstenen personaliseren
  Blauwe dobbelstenen
 • bedrukte dobbelstenen groen
  Groene dobbelstenen
 • gele dobbelstenen met opdruk
  Gele dobbelstenen
 • rode dobbelstenen met eigen print
  Rode dobbelstenen
 • transparante dobbelstenen met logo
  Transparante dobbelstenen
 • gepersonaliseerde dobbelstenen in eigen kleur pms
  Dobbelstenen in eigen kleur

5. Dobbelstenen laten bedrukken of graveren

Je kunt alle zijden of vlakken van de dobbelstenen voorzien van cijfers, getallen, letters, tekens of andere symbolen. Vervolgens kunnen wij een of meerdere zijden van de dobbelstenen bedrukken met een logo, stukje tekst of andere opdruk. Meestal word een zijden vrijgelaten voor bijvoorbeeld een bedrijfslogo. Je kunt de 'ogen' ook laten vervangen door kleine logo's. Op deze manier blijven de bedrukte dobbelstenen functioneel en kan er tijdens een dobbelspelletje ook nog eens reclame gemaakt worden.

dobbelsteen bedrukken

Goedkope dobbelstenen bedrukken

De goedkope dobbelstenen worden rechtstreeks bedrukt op een of meerdere zijde naar keuze. Meestal kiest men voor een logo of stukje tekst die tussen 'ogen' komen te staan, zoals op de afbeelding hiernaast, zodat de dobbelsteen functioneel blijft. Je mag ook meerdere verschillende opdrukken combineren.

houten dobbelstenen met lasergravering

Houten dobbelstenen graveren

Je kunt de houten dobbelstenen laten graveren met een logo, stukje tekst of andere opdruk. Wij maken gebruik van de lasergraveertechniek, waarbij de opdruk als het ware in de dobbelsteen wordt gebrand en een donkerbruine kleur krijgt. Je kunt ook goedkope dobbelstenen van plastic/kunststof laten graveren en deze gravere laten opvullen met kleur.

metalen dobbelstenen uitsnijden met logo

Metalen dobbelstenen uitsnijden

Bij de metalen dobbelstenen kunnen wij de gewenste opdruk, zoals een bedrijfsnaam of stukje tekst, uit het materiaal snijden. Dit geeft de gepersonaliseerde dobbelstenen een luxe uitstraling, zoals je op de afbeelding hiernaast kunt zien. Wij kunnen het uitgesneden deel eventueel opvullen met een kleur naar keuze, zoals de 'ogen' hiernaast rood gemaakt zijn.

6. Dobbelstenen met afgeronde hoeken of rechte hoeken

Als fabrikant kunnen wij de dobbelstenen met afgeronde hoeken of rechte hoeken leveren. Moderne dobbelstenen hebben afgeronde hoeken en zijden. Dit zorgt ervoor dat de dobbelstenen beter rollen en het minder voorspelbaar is hoe de dobbelstenen tot rust zullen komen. Zie hieronder het verschil tussen de afgeronde zijden en rechte zijden.

Ontvang gratis en vrijblijvend een prijsopgave

Heb je na het doorlopen van de stappen interesse gekregen in het laten bedrukken van dobbelstenen? Dan kun je een vrijblijvende prijsopgave opvragen via de onderstaande offerte button. Vergeet niet je wensen, zoals het materiaal, het formaat, het aantal vlakken en de bedrukking, door te geven. Op basis van deze informatie kunnen wij een vrijblijvend aanbod doen voor bedrukte dobbelstenen.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
 • Eerlijke prijs, zonder bijkomende kosten
 • Altijd een digitaal voorbeeld, gratis
 • 100% vrijblijvend en zonder verplichtingen

Direct prijs opvragen | Jouw zekerheden

Binnen 2 uur reactie
Vrijblijvende offerte
Zodra jij 100% akkoord bent starten we de productie

Veilige betaling en levering
vervoerder en betaalmogelijkheden

Spelletjes met dobbelstenen met logo

Met dobbelstenen worden veel bordspelletjes en dobbelspelletjes gespeeld. Bij een dobbelspelletje heb je meestal alleen dobbelstenen nodig en bij een bordspel worden dobbelstenen gebruikt als toevalsgenerator, bijvoorbeeld om het aantal stappen te bepalen bij een spelletje ganzenbord. In dit deel bespreken we een aantal spelletjes die gespeeld kunnen worden met dobbelstenen.

Rekenen met dobbelstenen

Met rekendobbelstenen kun je kinderen op verschillende manieren leren rekenen. Een bekend reken dobbelspelletje is het laten werpen met 2 dobbelstenen en het ogen bij elkaar te laten optellen, bijvoorbeeld 4 + 5 = 9. Je kunt er ook een 3e dobbelsteen aan laten toevoegen, die bijvoorbeeld bepaalt of je moet optellen, aftrekken, delen of vermenigvuldigen. Als je in het eerder genoemde voorbeeld moet vermenigvuldigen, dan is de uitkomt 4 x 5 = 20.

educatieve dobbelstenen leren rekenen wiskunde

Drankspel met dobbelstenen

Met normale dobbelstenen kunnen talloze drankspelletjes worden gespeeld, zoals Mexxen. Mexxen is een dobbelspel waarbij de inzet snel verhoogd kan worden en de kans dat je veel moet drinken ook groot is. Je hebt ook drank dobbelstenen die teksten bevat als: 'Drink half cup', 'Bottom up', 'Drink 2 cups', 'Sip' en 'No drink'. Je kunt de drankdobbelstenen laten bedrukken met een logo.

drankspel met dobbelstenen met tekst

Yathzee dobbelstenen

Het Yahtzee spel is een van de meest bekende spelletjes met dobbelstenen. Het dobbelspelletje wordt gespeeld met 5 dobbelstenen, soms een dobbelbeker en je hebt een Yahtzee notitieblok nodig voor het noteren van de scores. De regels zijn eenvoudig en moge de beste of de gelukkigste winnen! Wij kunnen alle onderdelen van Yathzee bedrukken. Ideaal voor thuis, op vakantie, in de tuin of op het strand!

dobbelspel yathzee bedrukken

Poker dobbelstenen

Pokerdobbelstenen zijn ook zesvlakkig, net als gewone dobbelstenen, maar zijn voorzien van spelkaart-afbeeldingen: negen, tien, boer, dame, heer en aas. Deze dobbelstenen worden gebruikt bij chapeau.

chapeau pokerspel dobbelstenen laten bedrukken

Dobbelstenen met letters

Bij woordspellen, zoals Boggle, wordt gebruik gemaakt van dobbelstenen met letters. Dit worden ook wel letterdobbelstenen genoemd. Na het werpen moeten dan woorden gevormd worden met de letters die bovenop liggen. Ze worden dan ook vaak gebruikt in het basisonderwijs, zodat kinderen leren lezen, spellen en schrijven.

educatieve letterdobbelstenen ontwerpen

Ontvang gratis en vrijblijvend een prijsopgave

Heb je na het doorlopen van de stappen interesse gekregen in het laten bedrukken van dobbelstenen? Dan kun je een vrijblijvende prijsopgave opvragen via de onderstaande offerte button. Vergeet niet je wensen, zoals het materiaal, het formaat, het aantal vlakken en de bedrukking, door te geven. Op basis van deze informatie kunnen wij een vrijblijvend aanbod doen voor bedrukte dobbelstenen.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
 • Eerlijke prijs, zonder bijkomende kosten
 • Altijd een digitaal voorbeeld, gratis
 • 100% vrijblijvend en zonder verplichtingen

Direct prijs opvragen | Jouw zekerheden

Binnen 2 uur reactie
Vrijblijvende offerte
Zodra jij 100% akkoord bent starten we de productie

Veilige betaling en levering
vervoerder en betaalmogelijkheden

Veelgestelde vragen over bedrukte dobbelstenen

Vraag 1. Wat zijn de goedkoopste dobbelstenen met logo?

De goedkoopste dobbelstenen worden gemaakt van plastic/kunststof materiaal en hebben het standaard formaat van 16mm. Je kunt de dobbelstenen laten bedrukken met een logo, naam of andere opdruk. Deze bedrukking plaatsen wij meestal op een zijde of vlak, maar tegen meerprijs kunnen meerdere zijdes bedrukt worden!

goedkoopste dobbelstenen met logo

Vraag 2. Hebben jullie ook auto-dobbelstenen?

Je bedoelt van die dobbelstenen die vaak als decoratie aan de achteruitkijkspiegel hangen? Ja, wij hebben ook pluche dobbelstenen voor in de auto. Deze auto-dobbelstenen kunnen bedrukt worden met een logo of andere opdruk. Je kunt de dobbelstenen overigens ook met de zuignap aan de autoruit bevestigen.

auto dobbelstenen bedrukken

Ontvang gratis en vrijblijvend een prijsopgave

Heb je na het doorlopen van de stappen interesse gekregen in het laten bedrukken van dobbelstenen? Dan kun je een vrijblijvende prijsopgave opvragen via de onderstaande offerte button. Vergeet niet je wensen, zoals het materiaal, het formaat, het aantal vlakken en de bedrukking, door te geven. Op basis van deze informatie kunnen wij een vrijblijvend aanbod doen voor bedrukte dobbelstenen.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
 • Eerlijke prijs, zonder bijkomende kosten
 • Altijd een digitaal voorbeeld, gratis
 • 100% vrijblijvend en zonder verplichtingen

Direct prijs opvragen | Jouw zekerheden

Binnen 2 uur reactie
Vrijblijvende offerte
Zodra jij 100% akkoord bent starten we de productie

Veilige betaling en levering
vervoerder en betaalmogelijkheden

Gerelateerde producten

scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug