• Gratis verzending
  • Persoonlijk contact
  • Snelle levering
4.7/5 van 282 reviews

Vloerdisplays

Vloerdisplays geheel op maat fabriceren?

Wilt u vloerdisplays inzetten voor promotionele doeleinden in bijvoorbeeld een winkel? Wij van JM Promotions zijn specialist in het fabriceren van vloerdisplays in iedere gewenste vorm of formaat. Wilt u vloerdisplays met meerdere of grotere schappen, dan kunnen wij dit in onze eigen fabrieken fabriceren. Daarnaast hebben wij voor u vloerdisplays reeds in veel verschillende standsvormen op voorraad, zodat we de meest gevraagde vloerdisplays kunnen leveren tegen een aantrekkelijke prijs, zonder bijkomende standsvorm kosten. Wij hebben standaard in ons assortiment:

Onze vloerdisplays worden standaard gemaakt van 2 millimeter board karton. Dit soort karton is sterker dan andere soorten karton, waardoor deze de producten gemakkelijker kan dragen en steviger op de vloer staat. Deze vloerdisplays kunnen goed tegen een stootje. Onze vloer en schappen displays worden standaard voorzien van een full colour opdruk in iedere gewenste kleur.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Heeft u nog vragen over displays bedrukken?

Welke vloerdisplays zijn beschikbaar?

JM Promotions biedt een rijk assortiment aan vloerdisplays. Wij kunnen vloerdisplays geheel op maat maken, waardoor uw product altijd netjes geplaatst kan worden op het display. Wij kunnen bijvoorbeeld onze displays voorzien van schappen om uw product in neer te zetten, of voorzien van haken, zodat u uw product kunt ophangen. Onze haakdisplays zijn beschikbaar in zowel een statische uitvoering als in een draaiende, voor bijvoorbeeld het ophangen van zonnebrillen. Naast onze standaard standsvormen, bieden wij de mogelijkheid om onze vloerdisplays volledig op maat te maken. Wij kunnen de standsvorm in uw eigen gewenste formaat produceren, zodat deze perfect passend is bij de formaten van uw product.

vloerdisplays

Bieden wij ook andere soorten displays?

Als fabrikant van displays, kunnen wij ook veel andere soorten displays produceren. Mocht u op zoek zijn naar kleinere displays, dan bieden wij bijvoorbeeld toonbankdisplays. Daarnaast leveren wij ook showcards en lifesizes, welke wij volledig kunnen uitsnijden in uw eigen gewenste vorm. Ook bieden wij diverse folderbakjes voor ieder gewenst formaat folder. Zoekt u naar displays om op te hangen, dan leveren wij ook goedkoop plafondhangers.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
goedkoopste displays
scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug