Gratis verzending Klantenservice Persoonlijk contact Snelle levering
Alle categorieën

Displays bedrukken

Goedkope displays met bedrukking

Op zoek naar goedkope displays met logo die u kunt inzetten voor allerlei soorten promotieacties? JM Promotions is gespecialiseerd in het produceren van displays tegen een goedkope prijs. In ons assortiment hebben wij verschillende soorten displays die voor diverse promotie doeleinden ingezet kunnen worden. Onze meest verkochte en populaire zijn de vloerdisplays die wij in veel verschillende stansvormen hebben en volledig op maat kunnen maken. Een ander populair product onder winkeliers zijn de toonbankdisplays met haakjes of schappen, waar kleine producten in gepresenteerd kunnen worden welke vaak naast de kassa op de toonbank staan. Daarnaast beschikken wij over verschillende soorten showcards en lifesizes die tevens op maat gefabriceerd kunnen worden.

Bedrukte displays van verschillende materiaal soorten

Displays van JM Promotions kunnen geproduceerd worden in bijna alle gewenste materiaalsoorten. Wij leveren onder andere displays van karton, kunststof, metaal en meer. De displays bedrukken wij in 1 kleur tot en met geheel full colour bedrukte displays. Wij fabriceren al bedrukte displays vanaf 25 stuks!


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
 • Eerlijke prijs, zonder bijkomende kosten
 • Altijd een digitaal voorbeeld, gratis
 • 100% vrijblijvend en zonder verplichtingen

Direct prijs opvragen | Jouw zekerheden

Binnen 2 uur reactie
Vrijblijvende offerte
Zodra jij 100% akkoord bent starten we de productie

Veilige betaling en levering
vervoerder en betaalmogelijkheden

Meer over onze displays met logo?

Welke voordelen zijn er als fabrikant van displays?

JM Promotions beschikt over een compleet machinepark voor de productie van alle soorten displays. Doordat wij bij het gehele productieproces van het display aanwezig zijn, is er veel mogelijk. Als fabrikant kunnen wij niet alleen displays produceren in standaard vormen, maar kunnen wij ook een stansvorm compleet op maat maken. Wij kunnen bijvoorbeeld het display in de vorm van uw eigen product maken. Daarnaast kunnen wij ook displays maken in een formaat naar keuze. Standaard worden onze displays volledig full-colour bedrukt. Het is ook mogelijk om per paneel te beslissen of deze bedrukt wordt of niet. De meeste displays worden gemaakt van stevig karton. Wij bieden echter ook displays gemaakt van uw eigen gewenste materiaal. Mocht u bijvoorbeeld zware producten willen plaatsen op het display, dan kunt u ervoor kiezen om het display geheel van kunststof of hout te laten maken. Onze displays kunnen ook met of zonder interieur worden geleverd. Wanneer u kiest voor een display zonder interieur, bestaat het display uit losse bakjes of schappen waar de producten in gezet kunnen worden. Is het echter van belang dat uw producten rechtop blijven staan, dan kunt u kiezen voor displays met uitgesneden vormen van uw product aan de binnenzijde.

displays

Hoe werkt het productieproces?

Nadat u uw aanvraag heeft verstuurd zullen wij zo spoedig mogelijk onze prijs naar u opsturen. Zodra u akkoord bent gegaan met de prijs, zullen wij u vragen het artwork van het display op de juiste manier aan te leveren. Wij zullen u hiervoor een template sturen, waarop u exact kunt aangeven hoe uw bedrukking zichtbaar moet worden op het display. Heeft u gekozen voor een van onze standaard stansvormen, dan kunnen wij al direct het template versturen. Mocht u gekozen hebben voor een custom-made display, dan zullen wij eerst een tekening laten maken. Nadat het artwork is goedgekeurd, kan het karton en het printwerk worden gemaakt. Het karton zullen wij vervolgens cacheren met het printwerk. Tot slot zullen wij het karton stansen (uitsnijden). Over het algemeen worden onze promotie displays plano (plat) aangeleverd, zodat ze gemakkelijk en goedkoop kunnen worden vervoerd. Met een eenvoudige handleiding kunt u dan de displays in elkaar zetten. Het is eventueel ook mogelijk tegen een extra aanbetaling de displays opgezet aangeleverd te krijgen.

goedkoopste displays

Waarom displays bedrukken?

Wanneer een onderneming van plan is om een promotieactie te houden op een beurs, evenement, festival of winkel, dan is het gebruik van een bedrukte display met logo een goede manier om op te vallen. Wij beschikken over vele soorten en maten displays die ingezet kunnen worden voor allerlei acties. Onze reclame displays zijn te verkrijgen in een groot formaat waardoor deze opvallen wanneer iemand langs loopt. Een mooie display bedrukken zal zeker de aandacht trekken van de omgeving. Kortom, een reclameactie op een evenement zal bedrukte displays nodig hebben om succesvol te zijn.

Hebben jullie ook standaard displays voor bepaalde producten?

Het is bij ons mogelijk om standaard displays te laten fabriceren voor bepaalde producten. Zo hebben wij in ons assortiment de volgende standaard displays:

 • Zonnebrillen displays
 • Paraplu displays
 • Snoepgoed displays
 • Speelgoed displays
 • Folder displays

Daarnaast is het mogelijk om een display geheel op maat te maken voor ieder soort product dat u wilt gaan promoten.

displays folderbakjes

Ontvang gratis en vrijblijvend een prijsopgave voor bedrukte displays

Heb je interesse gekregen in goedkope displays met bedrukking? Dan kun je een vrijblijvende prijsopgave opvragen via de onderstaande offerte button. Vergeet niet je wensen, zoals de afmetingen, de kleur en de bedrukking, door te geven. Op basis van deze gegevens kunnen wij een offerte maken voor de goedkoopste displays met bedrukking.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
 • Eerlijke prijs, zonder bijkomende kosten
 • Altijd een digitaal voorbeeld, gratis
 • 100% vrijblijvend en zonder verplichtingen

Direct prijs opvragen | Jouw zekerheden

Binnen 2 uur reactie
Vrijblijvende offerte
Zodra jij 100% akkoord bent starten we de productie

Veilige betaling en levering
vervoerder en betaalmogelijkheden

Gerelateerde producten

 • gevelvlaggen bedrukken
  Gevelvlaggen
 • beach flags bedrukken
  Beach flags
 • prullenbakken bedrukken
  Prullenbakken
scroll top arrow