4.7 /5
van
122 reviews

Creditcard houders bedrukken

Promotionele creditcardhouder als relatiegeschenk

JM Promotions produceert goedkope creditcardhouders met logo. Een kaarthouder of pashouder is geschikt voor het bewaren van pasjes, zoals: creditcards, bankpasjes, lidmaatschappasjes, pinpasjes, kortingspasjes en meer. Een creditcard houder zorgt voor extra bescherming, zodat het pasje langer mee zal gaan! Onze houders hebben een compact formaat waardoor ze gemakkelijk in een broekzak passen. Naast de gewone plastic pasjeshouders hebben wij ook aluminium creditcardhouders die pasjes beschermen tegen skimmen. Wij kunnen de houders bedrukken met uw eigen logo of tekst.

Goedkope plastic creditcardhouders
Meer creditcardhouders »

Custom-made creditcardhouder

Zoekt u naar een creditkaarthouder op maat, dan helpt JM Promotions u graag verder. Wij hebben door de jaren heen veel producties gemaakt waarbij creditcardhouders in verschillende kleuren zijn gemaakt. Naast de populaire kleuren rood, blauw, wit en zilver. Het is ook mogelijk om de houders in uw eigen PMS kleur te laten fabriceren. Na de productie kunnen wij de creditcard houders bedrukken met logo, tekst of andere opdruk. Wij leveren al bedrukte creditcardhouders vanaf 500 stuks.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Verschillende creditcard houders met bedrukking

Heb jij ook zoveel pasjes? Met de pasjeshouders heb je alle pasjes bij je in een handige houder. De creditcard houders hebben een compact formaat die ideaal in je broekzak past. Wij hebben in het assortiment verschillende kaarthouders, zo hebben wij houders met drukknop, portemonnee houders, pashouders voor aan je telefoon en RFID anti-skimming houders. De kaarthouders zijn te bedrukken met een eigen logo of tekst. Op deze manier personaliseer je de houders. Leuk om bijvoorbeeld weg te geven.

Creditcard pasjeshouder en portemonnee

Creditcard pasjeshouder en portemonnee

Deze creditcard houder is een portemonnee en creditcard houder in één. De houder is gemaakt van leer en scheidt pasjes en contant geld met elkaar. Laat de houder bedrukken eenvoudig en snel bedrukken met je eigen logo of tekst. De 2 in 1 houder heeft een compact formaat en is gemakkelijk mee te nemen.

Bedrukte kaarthouder met drukknop

Kaarthouder met drukknop

De kaarthouder met drukknop is te bedrukken met logo of tekst en bergt alle kaarten eenvoudig en snel op. De kaarthouder heeft een handige drukknop voor het openen en sluiten. Handig voor bedrijven om weg te geven aan personeel, die hiermee stijlvol hun visitekaartjes kunnen afgeven.

Telefoon kaarthouder met bedrukking

Telefoon kaarthouder met bedrukking

Met deze handig telefoonhouder heb je altijd je telefoon en belangrijke pasjes bij de hand. Het hoesje plaats je op de achterkant van je telefoon. In de houder kan je eenvoudig meerdere pasjes kwijt. De pashouder is te bedrukken met een eigen logo of tekst.

TRFID anti-skimming creditcard houder

RFID anti-skimming creditcard houder

Deze handige pasjeshouder onderscheidt zich doordat het RFID bevat. RFID beschermt je pasjes tegen skimming, zo weet je zeker dat je pasjes overal waar je gaat beveiligd zijn tegen mensen die informatie van je pasjes willen stelen. Te bedrukken met logo.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
  • bureauvlaggetjes
    Bureauvlaggetjes
  • briefopeners
    Briefopeners
  • telefoonhoesjes bedrukken
    Telefoonhoesjes