4.7 /5
van
122 reviews

Condooms bedrukken

Relatiegeschenken condooms en promocondooms

JM Promotions is specialist op het gebied van condooms met print of promocondooms. Wij hebben verschillende soorten condooms, zoals condoomdoosjes met sleutelhanger en condoomhoesjes met losse condoom. De sleutelhanger condoomdoosjes worden geleverd met één condoom en kan na de daad opnieuw worden aangevuld met een losse condoom. Wij kunnen zowel de condoomdoosjes bedrukken als de condoomverpakking bedrukken. Doordat u uw opdruk aanleverd kunt u als het ware uw eigen condoom ontwerpen. Condooms met print leveren wij al vanaf 500 stuks.

Sleutelhanger doosje met condoom
Condoomhoesjes met condoom
Meer condooms »

Uw eigen condooms ontwerpen

Wij zijn zelf de fabrikant van de goedkope condooms. De doosjes zijn bijvoorbeeld beschikbaar in uw eigen vorm, formaat of kleur. Daarnaast kunt uzelf uw eigen condoomverpakking ontwerpen van de promocondooms. U levert het ontwerp aan en wij bedrukken de verpakking, ook full colour en dubbelzijdig.

Onze goedkope condooms met print voldoen aan de wettelijke eisen en om die reden kunnen wij niets aan de losse condooms zelf veranderen.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Veiligheid laten bedrukken met logo

Niet zonder hoesje in het.. Veiligheid staat voorop, vandaar dat wij condooms aanbieden in verschillende verpakkingen, speciaal voor diverse gelegenheden. Zo hebben wij condooms voor hotels, verpakt in een speciale deurhouder, condooms in envelop en hebben wij de sleutelhanger met condoom. Zo heb je voor iedere gelegenheid een condoom bij de hand.

Condoom in envelop bedrukt met logo

Condoom in envelop

Handig om te versturen of voor eigen gebruik. De bedrukte condoom in envelop is ontzettend handig. In de envelop “houder” kan je de condoom makkelijk overal mee naar toe nemen. Bestel de condooms met envelop met een eigen logo of tekst.

Deurhanger met condoom

Deurhanger met condoom

Handig en effectief, de deurhanger met condoom kan je aan iedere deur hangen. Handig voor in hotels of op andere spannende locaties achter de deur, Te bedrukken met eigen logo of tekst en bovendien ook nog eens goedkoop.

Condoom met sleutelhanger

Condoom met sleutelhanger

Ik ga de deur uit en ik neem mee.. Een condoom. De condoom met sleutelhanger neem je mee overal waar je gaat. Door de handige sleutelhanger aan de bedrukte condoom heb je altijd en overal een condoom bij de hand.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
  • ehbo sets
    EHBO-sets
  • zandlopers
    Zandlopers
  • lippenbalsems
    Lippenbalsems