• Gratis verzending
  • Persoonlijk contact
  • Snelle levering
4.7/5 van 187 reviews

Condooms bedrukken

Relatiegeschenken condooms en promocondooms

JM Promotions is specialist op het gebied van condooms met print of promocondooms. Wij hebben verschillende soorten condooms, zoals condoomdoosjes met sleutelhanger en condoomhoesjes met losse condoom. De sleutelhanger condoomdoosjes worden geleverd met één condoom en kan na de daad opnieuw worden aangevuld met een losse condoom. Wij kunnen zowel de condoomdoosjes bedrukken als de condoomverpakking bedrukken. Doordat u uw opdruk aanleverd kunt u als het ware uw eigen condoom ontwerpen.

Sleutelhanger doosje met condoom
Condoomhoesjes met condoom
Bekijk alle condooms »

Uw eigen condooms ontwerpen

Wij zijn zelf de fabrikant van de goedkope condooms. De doosjes zijn bijvoorbeeld beschikbaar in uw eigen vorm, formaat of kleur. Daarnaast kunt uzelf uw eigen condoomverpakking ontwerpen van de promocondooms. U levert het ontwerp aan en wij bedrukken de verpakking, ook full colour en dubbelzijdig.

Onze goedkope condooms met print voldoen aan de wettelijke eisen en om die reden kunnen wij niets aan de losse condooms zelf veranderen.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Bedrukte condooms als promotiemateriaal

Niet zonder hoesje in het... Veiligheid staat voorop, vandaar dat wij condooms aanbieden in verschillende verpakkingen, speciaal voor diverse gelegenheden. Zo hebben wij condooms voor hotels, verpakt in een speciale deurhouder, condooms in envelop en hebben wij de sleutelhanger met condoom. Zo heb je voor iedere gelegenheid een condoom bij de hand.

Condoom met sleutelhanger

Condoom met sleutelhanger

Dat is weer eens wat anders: een sleutelhanger met condoom. De condoom krijgt bescherming van de kunststof verpakking waar deze in zit. Met de afmetingen 6 x 4 x 1,5 cm zijn de sleutelhangers praktisch voor aan je sleutelbos. Leuk om weg te geven op beurzen, scholen, tijdens evenementen of als souvenir!

Condoom in envelop bedrukt met logo

Condoom in envelop

Deze condooms zijn praktisch om te versturen in een mailing of om uit te delen op straat. Het formaat van het envelopje is 65 x 65 x 3 mm. Deze houder of verpakking is volledig naar wens te personaliseren. Je kunt de ontvangers dus een boodschap meegeven. In de condoom in envelop kun je gemakkelijk overal mee naar toe nemen.

Deurhanger met condoom

Deurhanger met condoom

Deze deurhanger met condoom kun je aan iedere deur hangen. Handig voor in hotels of op andere spannende locaties achter de deur. Deze dubbele deurhanger is ongeveer 28 x 9 cm en heeft een condoom aan de binnenzijde. Wij kunnen zowel de deurhangers als de condooms bedrukken met je logo, tekst of andere boodschap.


Ontvang gratis een vrijblijvende prijsopgave

Heb je interesse gekregen in een van onze producten? Gebruik dan onderstaande button om een vrijblijvende prijsopgave op te vragen. Vergeet je wensen, zoals het product, de kleur, de bedrukking en het aantal, niet te vermelden. Op basis van deze gegevens zullen wij zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte toesturen.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
scroll top arrow