• Gratis verzending
  • Persoonlijk contact
  • Snelle levering
4.7/5 van 214 reviews

Champagnekoelers bedrukken

Champagnekoelers met logo

Maak van ieder moment een bijzonder moment met de champagnekoelers of wijnkoelers van JM Promotions. De champagne emmers kunnen we personaliseren met bijvoorbeeld een bedrijfslogo. De champagnekoelers worden gemaakt van kunststof of RVS en zijn geschikt voor een laag ijsklonten. De goedkope kunststof koelers kunnen in full colour geproduceerd worden en zijn voorzien van een bedrukking. De rvs koelers zijn luxer en worden gegraveerd. Ook hebben we champagnekoelers met LED verlichting. Daarnaast kunnen we de champagnekoelers leveren in combinatie met bijpassende champagne glazen.

RVS champagne emmers
Kunststof champagnekoelers
Champagnekoelers met LED verlichting
Bekijk alle champagnekoelers »

Bedrukte champagnekoelers op maat

Naast het kiezen van het materiaal en de kleur, kun je bij JM Promotions ook de inhoud van de champagnekoelers zelf bepalen. Op deze manier kunnen we champagne emmers produceren waarin je meerdere champagne flessen kunt koelen. Vervolgens personaliseren we de champagnekoelers standaard op één positie. We kunnen de champagne koelers ook op meerdere posities bedrukken zodat het gepersonaliseerde ontwerp hiermee altijd te zien is!


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Ice buckets laten bedrukken

Tijdens feesten, evenementen of in de club komen de luxe metalen of kunststof champagne koelers van JM Promotions goed van pas. De ice buckets worden gepersonaliseerd met een eigen logo, tekst of andere bedrukking in iedere gewenste kleur. De champagne buckets zijn gemaakt van stevige RVS of kunststof en zijn verkrijgbaar in diverse maten en vormen. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om de champagne koelers in een ronde, vierkante of rechthoekige vorm te bestellen. We kunnen de ice buckets leveren met of zonder handvat.

champagne koelers van rvs bedrukken

Metalen champagne emmers

Met de ice buckets gemaakt van RVS blijven champagne flessen heerlijk koel. De champagne koelers zijn gemaakt van stevig en stijvol metaal en kunnen we produceren in iedere gewenste kleur. Vervolgens kunnen we een gepersonaliseerd ontwerp op de metalen ice buckets aanbrengen, met lasergravering in de vorm van een tekst of logo. De ice buckets zijn verkrijgbaar in diverse vormen met inhoud op maat.

plastic champagnekoelers met bedrukking

Plastic champagne koelers

De champagne koelers gemaakt van stevig kunststof zijn ideaal geschikt voor horeca gelegenheden. JM Promotions kan de wijnkoelers/champagne koelers in iedere kleur leveren en deze bedrukken met een gepersonaliseerd ontwerp. Het voordeel van het plastic materiaal, is dat we de ice buckets van kunststof volledig rondom in full colour kunnen bedrukken. Standaard hebben de plastic koelers een diameter van 20 cm, we kunnen de koelers ook volledig op maat maken.

LED verlichting ice buckets

LED champagne koelers

De LED champagne koelers worden veel gebruikt in clubs voor een speciaal effect. De champagne koelers zijn voorzien van een herlaadbare lithium batterij. Met de bijgeleverde afstandbediening kun je de LED verlichting van de wijnkoelers/champagne koelers aanzetten. De LED koelers worden gemaakt van PE en zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, maten en in een ronde, vierkante of rechthoekige vorm. Op zoek naar een specifieke vorm? Laat het ons weten!

scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug