• Gratis verzending
  • Persoonlijk contact
  • Snelle levering
4.7/5 van 206 reviews

Campingstoelen bedrukken

Goedkope campingstoelen met logo

Bij JM Promotions bent u aan het juiste adres voor opvouwbare stoelen met logo. De opvouwbare stoelen zijn licht van gewicht en daarom ideaal om mee te nemen naar de camping, het park, het bos, het strand, een festival of voor tijdens het vissen. Wij hebben strandstoelen zonder armleuning en een lage zit hoogte en campingstoelen met bekerhouder in de armleuning en een hoge zit. De opvouwbare stoelen kunnen wij leveren in de kleuren rood en blauw. Wij kunnen strandstoelen bedrukken en campingstoelen bedrukken op de rugleuning.

Opvouwbare campingstoelen met armleuning
Opvouwbare strandstoelen zonder armleuning
Meer campingstoelen »

Campingstoelen op maat

JM Promotions is specialist op het gebied van custom-made campingstoelen. Wij kunnen de stof produceren in iedere gewenste kleur. Daarnaast kunnen wij de stoeltjes produceren in ieder formaat. Wij kunnen de stoeltjes voorzien van uw logo in iedere gewenste kleurcombinatie. Dit kan in 1 t/m 4 kleuren maar bij een complexe opdruk ook met een full-colour opdruk.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

De ideale campingstoelen met bedrukking

Ik ga op vakantie en ik neem mee; campingstoelen. Campingstoelen mogen niet ontbreken op vakantie en zijn verkrijgbaar in diverse varianten. Zo hebben wij campingstoelen die opvouwbaar zijn, opklapbare stoeltjes met een draagkoord, houten ligstoelen en opvouwbare krukjes. Voor iedereen de juiste campingstoel, ook te gebruiken op het strand, verkrijgbaar in diverse kleuren met bedrukt logo. Ook voor kinderen hebben wij leuke campingstoelen!

Handig opbouwbare campingstoel

Handig opbouwbare campingstoel

De opvouwbare campingstoel is de ideale stoel voor op vakantie. Handig om mee te nemen, licht van gewicht en heeft een stijlvolle uitstraling. De campingstoel heeft een leuning en rugsteun. Ook mee te nemen als strandstoel.

Opklapbaar stoeltje met draagkoord

Opklapbaar stoeltje met draagkoord

De opklapbare stoeltjes zijn geschikt om mee te nemen naar de camping of naar het strand. De stoeltjes zijn licht van gewicht en gemakkelijk mee te nemen door het draagkoord. Verkrijgbaar in diverse kleuren met bedrukt logo.

Stijlvolle houten ligstoel

Stijlvolle houten ligstoel

Kies voor uitstraling op de camping of op het strand met de houten ligstoel. De ligstoel ligt heerlijk en is inklapbaar. Bedruk het gehele liggedeelte met full-colour, daarnaast kan je de stoel in verschillende standen verstellen. De ligstoel op de foto is een laag model.

Campingstoel voor kinderen

Campingstoel voor kinderen

Maak de vakantie nog leuker met een eigen ontwerp kinderstoel. De campingstoel is voor kids erg leuk, heeft een bekerhouder en is makkelijk in en uit te klappen. Bepaal zelf het ontwerp, kleur en de bedrukking.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug