• Gratis verzending
  • Persoonlijk contact
  • Snelle levering
4.7/5 van 250 reviews

Broodtrommels bedrukken

Unieke broodtrommels met eigen ontwerp

JM Promotions is producent van bedrukte broodtrommels en bedrukte lunchtrommels. Onze goedkope broodtrommels zijn ideaal voor het meenemen van brood of lunch naar werk of studie. Broodtrommels, lunchtrommels en lunchboxen houdt uw brood of lunch langer vers. U kunt bij ons kiezen uit twee standaard formaten, namelijk kleine broodtrommels van 153 x 106 x 50mm en grote broodtrommels van 180 x 145 x 70mm. De plastic broodtrommels zijn beschikbaar in veel verschillende basiskleuren, zoals rood, geel, wit, blauw en groen.

Kleine broodtrommels voor kinderen
Grote broodtrommels voor volwassenen
Bekijk alle broodtrommels »

leurde broodtrommel bedrukken in full colour

Naast ons aanbod van standaardkleuren, maken wij ook graag elke andere gewenste kleur trommel. U kunt kiezen uit iedere kleur van de regenboog. Doordat wij de trommels zelf produceren kunnen wij ook het formaat of de vorm naar wens aanpassen. Wij kunnen zowel broodtrommels bedrukken als lunchtrommels bedrukken met logo, tekst of andere opdruk in één tot vier kleuren of zelfs full colour. Standaard bedrukken wij op de bovenkant van de broodtrommel, maar wij kunnen ook de zijkanten of onderkant bedrukken.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Verschillende soorten bedrukte broodtrommels

Je kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk met een brooddoos. De verschillende mogelijkheden die de broodtrommels te bieden hebben zijn enorm. Je kan er voor kiezen om de broodtrommels te personaliseren. Dit doe je door een eigen logo, foto of naam te laten bedrukken. Verder zijn de lunchboxen verkrijgbaar van plastic, bamboe, siliconen en zijn voor kinderen ideaal om mee te nemen naar school.

opvouwbare broodtrommel bedrukt met logo

opvouwbare broodtrommel bedrukt met logo

Laat je broodtrommel bedrukken met logo of tekst en ontvang een exclusieve brooddoos. De opvouwbare broodtrommels leveren wij met bestek. Na het eten kun je de broodtrommel opvouwen en in je tas stoppen.

gepersonaliseerde broodtrommel

Gepersonaliseerde broodtrommel

Lunchen wordt nog leuker met een gepersonaliseerde boterhammen brooddaas met buigclip waarop een logo of tekst bedrukt staat. Bestel de doos met koelelementen, vakjes of zonder vakjes en ontvang een exclusieve broodtrommel.

bedrukte broodtrommel met koelelementen

Bedrukte broodtrommel met koelelementen

Leuke broodtrommels met naam of logo laten bedrukken. Personaliseer je eigen lunchbox met logo of tekst en kies voor een broodtrommel met vakjes of koelelementen. Hierdoor blijft je lunch heerlijk koel.

broodtrommel met vakjes bedrukt met logo

Broodtrommel met vakjes bedrukt met logo

Een luxe lucnhtrommel met vakjes is erg handig om de lunch gescheiden te houden. Door een logo of tekst op de broodtrommel te bedrukken personaliseer je de broodtrommel. Zo ontvang je een unieke lunchbox met logo.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug