4.7 /5
van
122 reviews

Brillenzakjes bedrukken

Goedkope brillenzakjes voor bescherming

Bij JM Promotions bent u aan het juiste adres voor goedkope brillenzakjes met opdruk. Onze brillenzakjes beschermen de zonnebril, leesbril of andere bril tegen krasjes en vuil. De goedkoopste brillenzakjes worden geproduceerd van polyester, nylon of microfiber. Met deze zakjes kunnen tevens de glazen van de bril worden schoongemaakt. Daarnaast hebben wij ook insteekhoesjes, briletuis en brillenkokers. Deze geven de bril nog extra bescherming, zodat ze ook gemakkelijk in een tas of jas meegenomen kunnen worden.

Goedkope brillenzakjes
Stevige insteekhoesjes
Etui's voor brillen
Afsluitbare brillenkokers
Meer brillenzakjes»

Bedrukte brillenzakjes met logo

Wanneer u op zoek bent naar brillenzakjes die uitgebreide bedrukkingsmogelijkheden hebben, dan kiest u voor de goedkope brillenzakjes. De brillenzakjes kunnen wij bedrukken met een simpele opdruk in enkele kleuren, maar het is ook mogelijk om het gehele brillenzakje full colour te bedrukken. De insteekhoesjes en brillenkokers bedrukken wij op een standaard positie. De bedrukte insteekhoesjes, brillenkokers en briletuis worden veel gebruikt bij de verkoop van een leesbril of zonnebril en zijn buitengewoon origineel promotiemateriaal.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Brillenkokers, brillenetuies en brillenhoesjes

Zakjes waar je je bril netjes en veilig in kan opbergen, ze zijn er in allerlei vormen, maten en kleuren. Met logo of tekst, alles is mogelijk. Kies ervoor om je bril om te bergen in een van onze brillenkokers. Wij hebben onder andere leuke brillenkokers, brillenetuis en brillenhoesjes. Deze zijn te bedrukken met een bedrijfslogo of tekst waarmee je op een leuke manier reclame maakt voor je bedrijf.

Berg je bril op in een brillenkoker

Berg je bril op in een brillenkoker

Of het nou een leesbril, of een zonnebril is, iedereen heeft er wel een. Wij kunnen de brillenkoker personaliseren en bedrukken met logo en/of je bedrijfsgegevens in verschillende kleuren. Wil jij gezien worden als bedrijf? Personaliseer dan zelf de brillenkoker.

Brillenetuis met rits

Brillenetuis met rits

Maak het verschil en kies voor een brillenetuis. De brillenetui is een etui voor je bril en heeft een ritssluiting. De etuis zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en kunnen bedrukt worden met een bedrijfslogo en/of met bedrijfsgegevens.

Brillenhoesjes met bedrukking

Brillenhoesjes met bedrukking

Deze brillenhoesjes van microfiber zijn op verschillende manieren leverbaar. We kunnen bijvoorbeeld het brillenhoesje bedrukken met logo of het brillenhoesje bedrukken met naam, maar dit ook vele andere manieren personaliseren geheel volgens jouw ontwerp en wens.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
  • zonnebrillen bedrukken
    Zonnebrillen
  • brillendoeken met opdruk
    Brillendoekjes
  • kinder zonnebrillen met bedrukking
    Kinderzonnebrillen