4.7 /5
van
132 reviews

Brillendoekjes bedrukken

Microfiber doekjes bedrukken

Wij produceren goedkope brillendoekjes en goedkope brillenzakjes van microvezel. Een brilpoetsdoek, brillendoekje of schermdoekje is een doekje voor het schoonmaken, ontvetten en stofvrij maken van brillenglazen en schermen van bijvoorbeeld smartphones en ipads. Het multifunctionele brillenzakje kan gebruikt worden voor het opbergen van een bril en tevens als schoonmaakdoekje. De brillendoekjes en brillenzakjes leveren wij in iedere gewenste basiskleur, zoals zwart, wit, blauw en rood. Wij bedrukken brillenzakjes en brillendoekjes met logo op één positie. Vanaf 1000 stuks zijn wij u graag van dienst.

Microvezel brillendoekjes van 15x15cm
Brillendoekjes eigen vorm
Meer brillendoekjes »

Brillenzakjes en brillendoekjes op maat

Onze specialiteit is het op maat produceren van brillendoekjes en brillenzakjes. Het op maat produceren betekent een productie geheel naar wens van de klant. U bepaalt de kleur, het formaat en de vorm. Standaard bedrukken wij enkelzijdig op één positie, maar bij custom-made producties kunnen wij op meerdere posities bedrukken of zelfs all-over en full colour.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Bedrukte brillendoekjes met logo

Bedrukte brillendoekjes komen overal van pas en zijn gemakkelijk mee te nemen als je op pad gaat. Brillendoekjes zijn niet alleen gemakkelijk om je bril mee schoon te maken, maar zijn ook te gebruiken om je telefoon mee schoon te maken. De brillendoekjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten, gepersonaliseerd met een logo of tekst. De mogelijkheden zijn enorm. Brillendoekjes met bedrukking zijn er in verschillende varianten, zo zijn er brillendoekjes met sleutelhangers, brillendoekjes in eigen vorm en zijn er schoonmaak doekjes en schermdoekjes.

Bedrukte brillenhoesjes met sleutelhanger

Bedrukte brillenhoesjes met sleutelhanger

Brillendoekjes met sleutelhangers zijn erg handig. Je sleutelbos heb je altijd op zak en met deze handige brillendoekjes sleutelhanger kun je altijd en overal je bril of telefoon schoon maken. Personaliseer de sleutelhanger met brillendoekje met een eigen logo of tekst.

Schoonmaakdoekjes reinigingsdoekjes met bedrukking

Schoonmaakdoekjes en reinigingsdoekjes met bedrukking

Schoonmaakdoekjes of reinigingsdoekjes hebben net als de brillendoekjes het doel om je bril, telefoon of computerscherm schoon te maken. Personaliseer schoonmaakdoekjes of reinigingsdoekjes door een logo of tekst te bedrukken.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
  • zonnebrillen bedrukken
    Zonnebrillen
  • verrekijkers met logo of tekst
    Verrekijkers
  • kinder zonnebrillen met bedrukking
    Kinderzonnebrillen
scroll top arrow