Gratis verzending Klantenservice Persoonlijk contact Snelle levering
Alle categorieën
Alle categorieën

Briefopeners bedrukken

Briefopeners graveren met logo

Bij JM Promotions bent u aan het juiste adres voor goedkope briefopeners met logo. Met de bedrukte briefopeners maakt u het openen van brieven en enveloppen een stuk leuker. In ons assortiment hebben wij goedkope plastic briefopeners in diverse basiskleuren en luxe briefopeners van metaal. Deze praktische bureau- en kantoorgadgets kunnen wij bedrukken of graveren met uw eigen logo of tekst. Een briefopener met logo is leuk om weg te geven en een buitengewoon populair relatiegeschenk!

Plastic briefopeners in verschillende kleuren
Zilverkleurige briefopeners van metaal
Bekijk alle briefopeners »

Custom-made briefopeners

Wij kunnen de briefopeners geheel naar wens produceren. Wilt u briefopeners die in de stijl van uw bedrijf zijn? Dan kunnen wij de briefopeners bedrukken tot op de rand! Maar dat is niet het enige, want wij kunnen de briefopeners ook in uw eigen PMS kleur produceren of zelf in de vorm van uw eigen product. In het verleden hebben wij custom-made briefopeners geproduceerd in de vorm van een huisje, hartje of vrachtwagen.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
  • Eerlijke prijs, zonder bijkomende kosten
  • Altijd een digitaal voorbeeld, gratis
  • 100% vrijblijvend en zonder verplichtingen

Direct prijs opvragen | Jouw zekerheden

Binnen 2 uur reactie
Vrijblijvende offerte
Zodra jij 100% akkoord bent starten we de productie

Veilige betaling en levering
vervoerder en betaalmogelijkheden

Briefopeners bedrukt met logo

Briefopeners zijn er in diverse stijlen. Zo heb je bijvoorbeeld briefopeners van verschillend materiaal als hout, metaal of een luxe briefopener waar alleen het handvat van hout is. Naast deze mogelijkheden heb je ook de multifunctionele briefopener die ook als penhouder gebruikt kan worden. De multifunctionele briefopener wordt bedrukt met logo of tekst. De briefopeners met logo zijn voor bedrijven en particulieren ideaal om weg te geven als relatiegeschenk.

luxe briefopener met bedrukking

Luxe briefopener met bedrukking

Een exclusieve en luxe briefopener is gemaakt van hout met een hoogwaardig stalen uiteinde. Het stalen uiteinde heeft een scherpe punt waarmee je gemakkelijk alle brieven oopent. Deze luxe briefopener is vanwege de luxe uitstraling leuk om weg te geven als relatiegeschenk.

klassieke houten briefopener met gegraveerd logo

Klassieke houten briefopener met gegraveerd logo

De briefopener gemaakt van hout is een absolute klassieker helpt je bij het openen van brieven. Met deze stijlvolle vouwbenen ben je milieubewust bwzig. Kies er voor om de papiermessen te graveren met een logo of tekst en geef deze weg als relatiegeschenk.

bedrukte multifunctionerende briefopener

Bedrukte multifunctionele briefopener

De papiermessen zijn een leuk relatiegeschenk. De multifunctionele vouwbeen is erg handig voor het openen van enveloppen en heeft daarnaast nog extra mogelijkheden, zoals het schoonmaken van een toetsenbord. Met welk logo of tekst laat je de briefopeners bedrukken?

bedrukte metalen briefopener

Metalen briefopener in geschenkverpakking

Metalen papiermessen met bedrukking zijn erg populair door de stijlvolle uitstraling. De briefopener is volledig gemaakt van metaal en kan je bij ons laten bedrukken met een logo of tekst. Deze stijlvolle briefopener wordt verpakt in een luxe doosje waar je de briefopener in kan opbergen.

briefopeners in eigen vorm

Briefopeners in eigen vorm

In onze uitgebreide collectie vind je diverse briefopeners, zo ook de briefopeners in eigen vorm. De briefopeners in eigen vorm worden gemaakt van plastic en zijn verkrijgbaar in iedere maat. De briefopeners worden gebruikt om brieven mee open te maken en worden vaak gebruikt als promotieartikel. De plastic briefopeners hebben een groot druk oppervlak en komen op de werkvloer of thuis altijd van pas.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
  • Eerlijke prijs, zonder bijkomende kosten
  • Altijd een digitaal voorbeeld, gratis
  • 100% vrijblijvend en zonder verplichtingen

Direct prijs opvragen | Jouw zekerheden

Binnen 2 uur reactie
Vrijblijvende offerte
Zodra jij 100% akkoord bent starten we de productie

Veilige betaling en levering
vervoerder en betaalmogelijkheden

Gerelateerde producten

scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug