4.7 /5
van
118 reviews

Briefopeners bedrukken

Briefopeners graveren met logo

Bij JM Promotions bent u aan het juiste adres voor goedkope briefopeners met logo. Met de bedrukte briefopeners maakt u het openen van brieven en enveloppen een stuk leuker. In ons assortiment hebben wij goedkope plastic briefopeners in diverse basiskleuren en luxe briefopeners van metaal. Deze praktische bureau- en kantoorgadgets kunnen wij bedrukken of graveren met uw eigen logo of tekst. Een briefopener met logo is leuk om weg te geven en een buitengewoon populair relatiegeschenk! Vanaf 250 stuks leveren wij al bedrukte briefopeners!

  • Plastic briefopeners in verschillende kleuren
  • Zilverkleurige briefopeners van metaal

Custom-made briefopeners

Wij kunnen de briefopeners geheel naar wens produceren. Wilt u briefopeners die in de stijl van uw bedrijf zijn? Dan kunnen wij de briefopeners bedrukken tot op de rand! Maar dat is niet het enige, want wij kunnen de briefopeners ook in uw eigen PMS kleur produceren of zelf in de vorm van uw eigen product. In het verleden hebben wij custom-made briefopeners geproduceerd in de vorm van een huisje, hartje of vrachtwagen. De minimale afname is 1000 stuks.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Briefopeners bedrukt met logo

Briefopeners zijn er in diverse stijlen. Zo heb je bijvoorbeeld briefopeners van verschillend materiaal als hout, metaal of een luxe briefopener waar alleen het handvat van hout is. Naast deze mogelijkheden heb je ook de multifunctionele briefopener die ook als penhouder gebruikt kan worden. De multifunctionele briefopener wordt bedrukt met logo of tekst. De briefopeners met logo zijn voor bedrijven en particulieren ideaal om weg te geven als relatiegeschenk.

Luxe briefopener met bedrukking

Luxe briefopener met bedrukking

Een exclusieve en luxe briefopener bevat een houten handvat. Deze briefopener personaliseer je door een logo of tekst erop te laten bedrukken. Een bedrukte briefopener is leuk om weg te geven als relatiegeschenk.

Klassieke houten briefopener met gegraveerd logo

Klassieke houten briefopener met gegraveerd logo

De klassieke briefopener is gemaakt van hout en wordt gebruikt om brieven mee te openen. Kies er voor om de briefopener te graveren met een logo of tekst. De graveerde briefopener van hout is het perfecte relatiegeschenk om weg te geven.

Bedrukte multifunctionerende briefopener

Bedrukte multifunctionele briefopener

De briefopeners zijn een leuk relatiegeschenk. De multifunctionele briefopener is erg handig voor het openen van enveloppen en heeft daarnaast nog extra mogelijkheden, zoals het schoonmaken van een toetsenbord. Met welk logo of tekst laat je de briefopeners bedrukken?

Bedrukte metalen briefopener

Metalen briefopener in geschenkverpakking

Metalen briefopeners met bedrukking zijn erg populair door de stijlvolle uitstraling. Met de bedrukkingsmogelijkheden personaliseer je de briefopener door een logo of tekst erop te bedrukken. Dit maakt de metalen briefopener tot het ideale relatiegeschenk.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
  • usb-sticks
    USB-Sticks
  • tafel kalenders
    Tafel kalenders