4.7 /5
van
132 reviews

Boemerangs bedrukken

Boomerangs met logo of tekst

Een boemerang is een krom gebogen voorwerp, meestal van hout of kunststof, dat na het wegwerpen weer terug kan komen. Wij hebben verschillende soorten, waarbij de populairste vorm de klassieke boomerangs met twee vleugels zijn. Daarnaast produceren wij ook boomerangs met drie vleugels of meer vleugels en ronde boomerangs. Zoekt u naar boomerangs als promotiemateriaal voor uw reclame? Boemerangs bedrukken wij standaard op één positie op de vleugels met één tot vier kleuren. Bedrukte boomerangs met uw logo of tekst leveren wij al vanaf 500 stuks

Meest verkochte boemerangs met twee vleugels
Boemerangs met drie vleugels of meer en ronde boemerangs
Meer boemerangs »

Custom-made boomerangs

Als fabrikant kunnen wij goedkope boemerangs op maat produceren. Het is mogelijk om de boomerangs in uw eigen PMS kleur te maken. Boomerangs bedrukken wij standaard op één positie, maar bij onze custom-made boomerangs kunnen wij ook op meer posities bedrukken of zelfs all over in full colour. Al onze boomerangs worden geproduceerd in onze fabriek in China. Naast onze standaard vormen, bieden wij ook de mogelijkheid boomerangs in uw eigen custom-made vorm of formaat te laten produceren.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Boemerangs in verschillen soorten en maten

Boemerangs zijn leuk om te gebruiken na een lange werkdag, op het strand of andere open gebieden. Laat de boemerangs personaliseren met een eigen logo of tekst en kies welk materiaal het beste bij je past. Kies voor een houten boemerang, gerecyclede boemerang, plastic/kunststof boemerangs of een boemerangs frisbee.

Klassieke boemerang van hout

Klassieke boemerang van hout

Kies voor optimale ontspanning met de bedrukte houten boemerang. De houten boemerangs zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit multiplex en is verkrijgbaar voor zowel linkshandige als rechtshandige. Deze stijlvolle boemerang is leuk om weg te geven als relatiegeschenk met bedrijfslogo.

Duurzame gerecyclede boemerangs

Duurzame gerecyclede boemerangs

Staat bij jou duurzaamheid hoog in het vaandel? Dan is de gerecyclede boemerangs iets voor jou! De boemerangs worden gerecycled van verschillende materialen, hierdoor wordt energie bespaart en de uitstoort van broeikassen vermindert.

Plastic/kunststof boemerangs blijven drijven

Plastic/kunststof boemerangs blijven drijven

De kunststof/plastic boemerangs met bedrukte tekst of logo werpt en vangt erg gemakkelijk. De boemerangs zijn erg flexibel, niet breekbaar en blijven drijven in het water. De kunststof/plastic boemerangs zijn dan ook geschikt om weg te gooien op het strand.

Boemrangs frisbee bedrukt

Boemrangs frisbee bedrukt

De kruising tussen een frisbee en een boemerangs; de boemerangs frisbee. De bedrukte boemerang frisbee met logo of tekst is een leuk relatiegeschenk om weg te geven als bedrijf. Deze bedrukte frisbee komt gegarandeerd terug.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
  • goedkoopste bellenblaas bedrukken
    Bellenblaas
  • zwembandje bedrukt met uw logo
    Zwembandjes
  • voetbal met opdruk
    Voetballen
scroll top arrow