Gratis verzending Klantenservice Persoonlijk contact Snelle levering
Alle categorieën
Alle categorieën

Boemerangs bedrukken

Boomerangs met logo of tekst

Een boemerang is een krom gebogen voorwerp, meestal van hout of kunststof, dat na het wegwerpen weer terug kan komen. We hebben verschillende soorten, waarbij de populairste vorm de klassieke boomerangs met twee vleugels zijn. Daarnaast produceren we ook boomerangs met drie vleugels of meer vleugels en ronde boomerangs. Zoekt u naar boomerangs als promotiemateriaal voor uw reclame? Boemerangs bedrukken we standaard op één positie op de vleugels met één tot vier kleuren.

Meest verkochte boemerangs met twee vleugels
Boemerangs met drie vleugels of meer en ronde boemerangs
Bekijk alle boemerangs »

Custom-made boomerangs

Als fabrikant kunnen we goedkope boemerangs op maat produceren. Het is mogelijk om de boomerangs in uw eigen PMS kleur te maken. Boomerangs bedrukken we standaard op één positie, maar bij onze custom-made boomerangs kunnen we ook op meer posities bedrukken of zelfs all over in full colour. Al onze boomerangs worden geproduceerd in onze fabriek in China. Naast onze standaard vormen, bieden we ook de mogelijkheid boomerangs in uw eigen custom-made vorm of formaat te laten produceren.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
  • Eerlijke prijs, zonder bijkomende kosten
  • Altijd een digitaal voorbeeld, gratis
  • 100% vrijblijvend en zonder verplichtingen

Direct prijs opvragen | Jouw zekerheden

Binnen 2 uur reactie
Vrijblijvende offerte
Zodra jij 100% akkoord bent starten we de productie

Veilige betaling en levering
vervoerder en betaalmogelijkheden

Boemerangs in verschillen soorten en maten

Boemerangs zijn leuk om te gebruiken na een lange werkdag, op het strand of andere open gebieden. Laat de boemerangs personaliseren met een eigen logo of tekst en kies welk materiaal het beste bij je past. Kies voor een houten boemerang, gerecyclede boemerang, plastic en kunststof boemerangs of een boemerangs frisbee.

klassieke boemerang van hout

Klassieke boemerang van hout

Kies voor optimale ontspanning met de bedrukte houten boemerang. De houten boemerangs zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit multiplex en is verkrijgbaar voor zowel linkshandige als rechtshandige. Deze stijlvolle boemerang is leuk om weg te geven als relatiegeschenk met bedrijfslogo.

duurzame gerecyclede boemerangs

Duurzame gerecyclede boemerangs

Staat bij jou duurzaamheid hoog in het vaandel? Dan is de gerecyclede boemerangs iets voor jou! De boemerangs worden gerecycled van verschillende materialen, hierdoor wordt energie bespaart en de uitstoot van broeikassen vermindert.

plastic/kunststof boemerangs blijven drijven

Plastic en kunststof boemerangs blijven drijven

De kunststof en plastic boemerangs met bedrukte tekst of logo werpt en vangt erg gemakkelijk. De boemerangs zijn erg flexibel, niet breekbaar en blijven drijven in het water. De kunststof en plastic boemerangs zijn dan ook geschikt om weg te gooien op het strand.

boemrangs frisbee bedrukt

Boemerangs frisbee bedrukt

De kruising tussen een frisbee en een boemerangs; de boemerangs frisbee. De bedrukte boemerang frisbee met logo of tekst is een leuk relatiegeschenk om weg te geven als bedrijf. Deze bedrukte frisbee komt gegarandeerd terug.

eigen vorm boomerangs

Eigen vorm boomerangs

De originele boomerangs hebben twee uiteindes. Ook hebben we ook de moderne boomerangs in huis met meerdere uiteindes. Bij ons bestel je boomerangs in de vorm van een driehoek, vierkant, rond of in een andere vorm. Ben je op zoek naar een boemerang die om nog meer specifieke eisen vraagt? Laat het ons weten! We gaan vervolgens speciaal voor je aan de slag met het op maat maken van de boemerang in de vorm die je wil.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
  • Eerlijke prijs, zonder bijkomende kosten
  • Altijd een digitaal voorbeeld, gratis
  • 100% vrijblijvend en zonder verplichtingen

Direct prijs opvragen | Jouw zekerheden

Binnen 2 uur reactie
Vrijblijvende offerte
Zodra jij 100% akkoord bent starten we de productie

Veilige betaling en levering
vervoerder en betaalmogelijkheden

Gerelateerde producten

scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug