BLOG

Welkom op ons blog. Wij schrijven enkele keren per maand over interessante marketing gerelateerde onderwerpen. De onderwerpen zullen (indien mogelijk) een creatieve insteek hebben, aangezien dat een van onze specialiteiten is. Dit doen wij aan de hand van inspirerende lijstjes, informatieve artikelen en infographics.

MARKETING EN BABYBOOMERS ANNO 2018

De babyboomers zijn een interessante doelgroep voor marketeers. De groep is jong van geest, is steeds meer online en heeft bovengemiddeld veel te besteden. Uit cijfers blijkt dat de groep maar weinig aandacht krijgt en dat marketing vaak niet op hen gericht is ...

MAXIMAAL RENDEMENT DOOR TASSEN MET OPVALLEND DESIGN

Wil je niet veel geld uitgeven, maar toch opvallend voor de dag komen? Dan moet je er voor zorgen dat je reclame-uiting opvalt! Tassen met een opvallend creatief design zijn daar een goed voorbeeld van. Laat je inspireren..

SUCCESVOLLE HEINEKEN PREMIUMS VAN DE LAATSTE JAREN

Als er een bedrijf bekend staat om haar marketingacties dan is het Heineken wel. Vrijwel ieder jaar komen zij met een premium die verkregen wordt bij aanschaf van Heineken producten. Meestal een kratje bier. Herinneren jij je de meest succesvolle premiums van Heineken?