• Gratis verzending
  • Persoonlijk contact
  • Snelle levering
4.7/5 van 170 reviews

BLOG

Welkom op ons blog. Wij schrijven regelmatig over interessante marketing gerelateerde onderwerpen. De onderwerpen zullen (indien mogelijk) een creatieve insteek hebben, aangezien dat een van onze specialiteiten is. Dit doen wij aan de hand van inspirerende lijstjes, informatieve artikelen en infographics.

JM PROMOTIONS NEEMT MAATREGELEN VANWEGE HET CORONAVIRUS

Door het coronavirus is het dagelijkse leven tot stilstand gekomen. Net als veel andere bedrijven nemen wij ook maatregelen om het coronavirus halt toe te roepen. Welke maatregelen nemen wij? En wat merken onze klanten?

CREATIEF GEBRUIK VAN EMOTICONS IN MARKETINGCOMMUNICATIE

Emoticons stammen uit het MSN tijdperk, maar zijn tegenwoordig ook populair in de zakelijke- en marketingcommunicatie. Wij hebben een aantal creatieve en opmerkelijke voorbeelden op een rijtje gezet.

10 BIJZONDERE RECLAME VOERTUIGEN DIE IEDEREEN KENT

Bij rijdende reclame denken we al snel aan het bestickeren van auto's en bestelbusjes. Maar er is veel meer dan dat. In dit blog bespreken we 10 super opvallende reclame voertuigen!

BEKENDE LOGO'S MET EEN VERBORGEN BETEKENIS

De meest bekende logo’s heb je waarschijnlijk al honderden keren gezien, maar heb je ooit wel eens stil gestaan bij de verborgen betekenis?

MARKETING EN BABYBOOMERS ANNO 2018

De babyboomers zijn een interessante doelgroep voor marketeers. De groep is jong van geest, is steeds meer online en heeft bovengemiddeld veel te besteden. Uit cijfers blijkt dat de groep maar weinig aandacht krijgt en dat marketing vaak niet op hen gericht is ...

20 VOORBEELDEN VAN TASSEN MET OPVALLEND DESIGN

Wil je niet veel geld uitgeven, maar toch opvallend voor de dag komen? Dan moet je er voor zorgen dat je reclame-uiting opvalt! Tassen met een opvallend creatief design zijn daar een goed voorbeeld van. Laat je inspireren..

SUCCESVOLLE HEINEKEN PREMIUMS VAN DE LAATSTE JAREN

Als er een bedrijf bekend staat om haar marketingacties dan is het Heineken wel. Vrijwel ieder jaar komen zij met een premium die verkregen wordt bij aanschaf van Heineken producten. Meestal een kratje bier. Herinneren jij je de meest succesvolle premiums van Heineken?

scroll top arrow