Gratis verzending Klantenservice Persoonlijk contact Snelle levering
Alle categorieën
Alle categorieën

Blog

Welkom op ons blog. Wij schrijven regelmatig over interessante marketing gerelateerde onderwerpen. De onderwerpen zullen (indien mogelijk) een creatieve insteek hebben, aangezien dat een van onze specialiteiten is. Dit doen wij aan de hand van inspirerende lijstjes, informatieve artikelen en infographics.

herfst relatiegeschenken bedrukken

WAT ZIJN DE LEUKSTE GESCHENKEN VOOR DE HERFST EN HET NAJAAR?

Voor je het weet veranderen de bladeren van kleur, worden de dagen met daglicht een stuk korter en zal de temperatuur gaan dalen. Wat zijn de leukste geschenken voor de herfst?

het effect van promotionele producten

WAT IS HET EFFECT VAN PROMOTIONELE PRODUCTEN?

Promotionele producten worden ingezet om de naamsbekendheid te verhogen en/of de loyaliteit van bestaande klanten te vergroten. Maar wat is het effect van promotionele producten?

beste inhakers van 2020

DE LEUKSTE INHAKERS VAN 2020

Wie maakte dit jaar de grappigste, mooiste, snelste en meest creatieve inhaker op actualiteit, hypes of vaste feestdagen? Ter inspiratie hebben wij de beste inhakers van 2020 op een rijtje gezet!

wijziging logo starbucks adviseert mondkapjes

RECLAMES MET MAATSCHAPPELIJKE BETROKKENHEID IN TIJDEN VAN CORONA

In dit blog een overzicht van een aantal bijzondere marketingacties waar bedrijven het goede voorbeeld geven en hun betrokkenheid tonen in tijden van corona.

maatregelen coronavirus

JM PROMOTIONS NEEMT MAATREGELEN VANWEGE HET CORONAVIRUS

Door het coronavirus is het dagelijkse leven tot stilstand gekomen. Net als veel andere bedrijven nemen wij ook maatregelen om het coronavirus halt toe te roepen. Welke maatregelen nemen wij? En wat merken onze klanten?

emoticons marketing communicatie

CREATIEF GEBRUIK VAN EMOTICONS IN MARKETINGCOMMUNICATIE

Emoticons stammen uit het MSN tijdperk, maar zijn tegenwoordig ook populair in de zakelijke- en marketingcommunicatie. Wij hebben een aantal creatieve en opmerkelijke voorbeelden op een rijtje gezet.

bijzondere reclame voertuigen

10 BIJZONDERE RECLAME VOERTUIGEN DIE IEDEREEN KENT

Bij rijdende reclame denken we al snel aan het bestickeren van auto's en bestelbusjes. Maar er is veel meer dan dat. In dit blog bespreken we 10 super opvallende reclame voertuigen!

verborgen boodschap le tour de france

BEKENDE LOGO'S MET EEN VERBORGEN BETEKENIS

De meest bekende logo’s heb je waarschijnlijk al honderden keren gezien, maar heb je ooit wel eens stil gestaan bij de verborgen betekenis?

generatie babyboomers

MARKETING EN BABYBOOMERS ANNO 2018

De babyboomers zijn een interessante doelgroep voor marketeers. De groep is jong van geest, is steeds meer online en heeft bovengemiddeld veel te besteden. Uit cijfers blijkt dat de groep maar weinig aandacht krijgt en dat marketing vaak niet op hen gericht is ...

opvallende tas voor nieuw product

20 VOORBEELDEN VAN TASSEN MET OPVALLEND DESIGN

Wil je niet veel geld uitgeven, maar toch opvallend voor de dag komen? Dan moet je er voor zorgen dat je reclame-uiting opvalt! Tassen met een opvallend creatief design zijn daar een goed voorbeeld van. Laat je inspireren..

premium heineken rugnummer shirt

SUCCESVOLLE HEINEKEN PREMIUMS VAN DE LAATSTE JAREN

Als er een bedrijf bekend staat om haar marketingacties dan is het Heineken wel. Vrijwel ieder jaar komen zij met een premium die verkregen wordt bij aanschaf van Heineken producten. Meestal een kratje bier. Herinneren jij je de meest succesvolle premiums van Heineken?

scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug