• Gratis verzending
  • Persoonlijk contact
  • Snelle levering
4.7/5 van 187 reviews

Blikjes koelers en flessenkoelers bedrukken

Koelhouders voor flesjes en blikjes drinken

Bij JM Promotions bent u aan het juiste adres voor goedkope blikjes koelers en flessenkoelers. Wij produceren de koelhouders van 3 mm dik neopreen ("duikpak materiaal"). De stof houdt uw flesje met inhoud extra lang op temperatuur tijdens een warme zomerse dag. De koelhouders zijn opvouwbaar en daarom ideaal voor onder ander de zomer, de fietstochten, wandelen, school, werk, sporten, picknicks, festivals. De blikjes koelers zijn geschikt voor 33cl of 50cl blikjes en de flessenkoelers voor flessen met een gevormde hals, zoals flessenbier of flessenwijn.

Blikjeskoeler
Flessenkoeler met rits
Bekijk alle blikjeskoelers »

Bedrukte koelhouders met bedrijfslogo of naam

De meeste populaire kleuren blikjes koelers en flessenkoelers houden wij op voorraad, zodat wij deze snel en bedrukt kunnen afleveren. Als fabrikant bieden wij u de mogelijkheid om de koelhouders in eigen PMS kleur te produceren. Laat de flessenkoelers bedrukken of blikjes koelers bedrukken met logo, tekst of andere opdruk op één of twee posities. Het is ook mogelijk om de koelhouders volledig rondom te bedrukken in full colour.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Blikjes- en flessenkoelers bedrukken

Koozies, of ook wel koelers voor blikjes en flessen genoemd zorgen voor extra genot! Deze koelers zorgen ervoor dat je drankje heerlijk koud blijft! De koozies zijn verkrijgbaar in diverse varianten, speciaal voor flesjes en blikjes. In de uitgebreide collectie koozies vind je onder andere de standaard blikjeskoelers, opvouwbare koozies, flessenkoelers in eigen vorm, flessenkoelers met rits en moderne USB blikjeskoelers. Al onze koelers zijn op maat en kleur verkrijgbaar en worden bedrukt met een gepersonaliseerde bedrukking.

Standaard blikjeskoelers

Standaard blikjeskoelers

De standaard blikjeshouders zorgen ervoor dat je drankje altijd op de juiste temperatuur is. De blikjeskoelers worden gemaakt van neopreen en zijn opvouwbaar. Deze blikjeshouders worden vaak op sportclubs gebruikt als promotieartikel en zijn verkrijgbaar in iedere kleur met bedrukking. Het formaat van de blikjeskoelers is 10 x 6,5 centimeter en kunnen op maat worden gemaakt.

Opvouwbare blikjeskoelers

Opvouwbare blikjeskoelers

Deze opvouwbare koozies gemaakt van 3 mm dik neopreen worden voorzien van een gepersonaliseerde bedrukking. De opvouwbare blikjeshouders hebben een diameter van 7,5 centimeter en een hoogte van 11 centimeter. De opvouwbare blikjeshouders zijn verkrijgbaar op maat en worden geleverd in ieder wenselijke kleur.

Eigen vorm flessenkoelers

Eigen vorm flessenkoelers

Flessenkoelers in eigen vorm zorgen voor extra genot van ieder drankje. De flessenkoelers zijn niet alleen goed om je drankje koud te houden, maar hebben ook een stijlvolle uitstraling! De van neopreen gemaakte flessenkoelers worden gemaakt in de vorm die je wil en worden bedrukt met een logo of tekst.

Flessenkoelers met rits

Flessenkoelers met rits

Plaats de fles in de koeler en sluit deze af met de handige rits. De flessenkoelers met rits zijn gemaakt van neopreen en vormen zich naar de vorm van de fles. Deze stijlvolle flessenkoelers zijn verkrijgbaar op maat en hebben een standaard dikte van 3-7 millimeter. Bestel de flessenkoeler met rits met een gepersonaliseerde tekst of logo in de kleur die je wilt! De flessenkoelers met rits zijn verkrijgbaar voor bierflesjes en wijnflessen.

USB blikjeskoelers

USB blikjeskoelers

Deze moderne blikjeskoelers zijn een absolute must have. De minikoelkast zorgt ervoor dat je blikje binnen enkele minuten op de juiste temperatuur is. De blikjeskoeler werkt op USB aansluiting en heeft interne LED verlichting. De USB minikoelkast voor blikjes is verkrijgbaar in eigen ontwerp. Wij bedrukken de koeler met een logo of tekst.

Gel flessenkoelers

Gel flessenkoelers

De flessenkoelers van gel zijn ideaal om in huis te hebben. Bewaar de flessenkoelers met gel in de vriezer voor ongeveer 1 tot 2 uur en plaats deze vervolgens om de fles heen. De gel flessenkoelers worden gemaakt van nylon en zijn verkrijgbaar op maat, kleur en met gepersonaliseerde tekst of logo. Normaliter wordt de flessenkoeler met gel geleverd in standaardformaat 35 x 15 centimeter.

Horeca koelers

Horeca koelers

Speciaal voor in de horeca hebben wij de stijlvolle en stevige horeca koelers. Deze koelers zijn gemaakt van RVS en hebben een ronde vorm. De koelers graveren wij met bedrijfslogo en/of tekst. De koelers hebben een inhoud van 1600 ml en zijn te gebruiken voor wijn- en champagne flessen. De koelers zijn ook op maat verkrijgbaar en te bestellen in iedere kleur. Met welke bedrukking bestel je de horeca koelers?


Ontvang gratis een vrijblijvende prijsopgave

Heb je interesse gekregen in een van onze producten? Gebruik dan onderstaande button om een vrijblijvende prijsopgave op te vragen. Vergeet je wensen, zoals het product, de kleur, de bedrukking en het aantal, niet te vermelden. Op basis van deze gegevens zullen wij zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte toesturen.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
scroll top arrow