• Gratis verzending
  • Persoonlijk contact
  • Snelle levering
4.7/5 van 160 reviews

Big shoppers supermarkt formaat

Populairste formaat big shoppers?

Het meest populaire model big shopper dat wij leveren is het formaat tas zoals vaak te zien is in supermarkten. Deze big shoppers zijn geschikt voor promotionele doeleinden, omdat mensen er steeds vaker voor kiezen om één vaste tas mee te nemen om spullen in te vervoeren. Deze tassen zijn beschikbaar met verschillende soorten afwerking. Het formaat van ons populaire supermarkt formaat tas is L45xB45xD18.

Big shoppers supermarkt formaat bedrukken

Onze populaire big shopper tassen worden standaard bedrukt op de voor- en achterkant. Bedrukking kan gedaan worden in elke kleur en is mogelijk op elk paneel van de tas. Naast de voor- en achterkant, kan er ook bedrukt worden op de zijkanten, de onderkant en zelfs op een eventueel sluitend paneel. Onze big shoppers worden standaard bedrukt in een witte basiskleur. Mocht u bijvoorbeeld kiezen voor een blauwe tas met witte bedrukking, dan wordt enkel de blauwe bedrukking in rekening gebracht.

Zoekt u naar onze goedkoopste tassen? Dan raden wij u aan om te kiezen voor onze goedkope kleiner formaat big shoppers.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Meer over supermarkt big shoppers

Wat is het basismateriaal?

Standaard wordt het basismateriaal van de shopping bags gewoven. Dit geeft de tas extra stabiliteit en stevigheid. Mocht u een tas zoeken die meer flexibel is en minder robuust is, dan raden wij aan om te kiezen voor een non woven tas.

  • Gewoven
  • Niet gewoven

Waarom supermarkt formaat tassen?

Supermarkt formaat tassen zijn geschikt om in te zetten voor promotionele doeleinden. De tassen zijn groot, worden dagelijks veel gebruikt en hebben een groot oppervlakte voor bedrukking van uw tekst of logo. Supermarkt formaat tassen worden zoals het woord al zegt, vaak ingezet door supermarktketens (de tassen worden ook wel boodschappentassen genoemd). Het is de ideale stevige tas om veel boodschappen in te vervoeren, maar kan ook voor ander dagelijks gebruik worden ingezet. Naast de inzet bij supermarkten kan de tas ook goed ingezet worden bij verschillende evenementen.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
big shoppers supermarkt formaat bedrukken
scroll top arrow