• Gratis verzending
  • Persoonlijk contact
  • Snelle levering
4.7/5 van 234 reviews

Big shoppers in supermarkt formaat

Meest verkochte supermarkt big shoppers

Onze meest verkochte big shoppers zijn de big shoppers in supermarkt formaat. De supermarkt big shoppers hebben hun naam te danken aan het formaat van de welbekende boodschappentassen die in menig supermarkt worden verkocht. Het formaat van deze supermarkt big shoppers is 45 x 18 x 45cm. Deze big shoppers worden gemaakt van non-woven materiaal. Wij kunnen het materiaal lamineren zodat de big shoppers een glanzende uitstraling krijgen.

Hengels en shopper in eigen kleur
Volledig naar wens te bedrukken

Supermarkt big shoppers laten bedrukken

De supermarkt big shoppers zijn verkrijgbaar in iedere PMS kleur. Je kunt ook de kleur van de draaghengels kiezen. Vervolgens kunnen wij de supermarkt big shoppers bedrukken met je logo, afbeelding of andere gewenste opdruk. Dit kan all-over en full colour. Standaard bedrukken wij de voor- en/of achterkant, maar het is ook mogelijk om de zij-, binnen- of onderkant van een bedrukking te voorzien. Bedrukte big shoppers in supermarkt formaat worden vaak ingezet voor marketingcampagnes of verkocht in winkels.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Meer over bedrukte big shoppers voor boodschappen in de supermarkt

Materialen

Standaard wordt het basismateriaal van de shopping bags gewoven. Dit geeft de tas extra stabiliteit en stevigheid. Mocht u een tas zoeken die meer flexibel is en minder robuust is, dan raden wij aan om te kiezen voor een non woven tas.

Formaat

Supermarkt formaat tassen zijn geschikt om in te zetten voor promotionele doeleinden. De tassen zijn groot, worden dagelijks veel gebruikt en hebben een groot oppervlakte voor bedrukking van uw tekst of logo. Supermarkt formaat tassen worden zoals het woord al zegt, vaak ingezet door supermarktketens (de tassen worden ook wel boodschappentassen genoemd). Het is de ideale stevige tas om veel boodschappen in te vervoeren, maar kan ook voor ander dagelijks gebruik worden ingezet. Naast de inzet bij supermarkten kan de tas ook goed ingezet worden bij verschillende evenementen.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
woven boodschappentassen
scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug