Big shoppers klein formaat bedrukken

Op zoek naar kleinere big shoppers?

Mocht u op zoek zijn naar een kleiner formaat big shopper of bent u op zoek naar onze goedkoopste shoppers, dan kunt u kiezen voor onze kleiner formaat tassen. Deze tassen kunnen net als de supermarkt formaat tassen van stevig materiaal geproduceerd worden. Deze tassen zijn handig om mee te nemen, ze kunnen klein opgevouwen worden en zijn geschikt wanneer de beoogde inhoud lager dient te zijn.

Onze goedkope kleine tassen zijn beschikbaar in twee varianten. Een brede variant en een hoge variant.

  • L30xB40xD12 centimeter
  • L40xB30xD12 centimeter

Bedrukken kleiner formaat tassen

Onze kleiner formaat bigshoppers worden standaard bedrukt op de voor- en achterkant. Er kan in elke kleur bedrukt worden en naast de voor- en achterkant, kan er ook gekozen worden voor bedrukking op de zijkanten, de onderkant en zelfs op een eventueel sluitend paneel. Onze big shoppers worden op de basis bedrukt in een witte kleur. Mocht u bijvoorbeeld kiezen voor een rode tas met witte opdruk, dan worden er enkel kosten gemaakt voor de rode opdruk.

Mocht één van deze twee kleiner formaat tassen niet werken voor u, dan kunt u er ook voor kiezen om big shoppers van uniek eigen formaat te laten maken.

Offerte aanvragen!