• Gratis verzending
  • Persoonlijk contact
  • Snelle levering
4.8/5 van 222 reviews

Grote big shoppers in XXL formaat

IKEA formaat big shoppers met veel ruimte

Ben je op zoek naar extra grote big shoppers met veel ruimte, bijvoorbeeld het IKEA formaat? Overweeg dan onze XXL big shoppers. Deze big shoppers zijn 55 x 37 x 35cm en worden gemaakt van PP woven. Voor een glanzende uistraling kunnen wij de big shoppers lamineren. Deze big shoppers zijn ideaal als winkelmand, maar omdat er veel spullen in kunnen worden ze ook wel gebruikt als strandtas!

Extra grote big shoppers met veel ruimte
Big shoppers en draaghengels in eigen kleur
Personaliseren met logo of naam

Grote big shoppers bedrukken met logo

Je kunt de grote big shoppers naar wens personaliseren. Je kunt onder andere de kleur van de shopper en draaghengels kiezen. Vervolgens kunnen wij de grote shoppers bedrukken met een logo, afbeelding, stukje tekst of ander ontwerp. Dit kan all-over en full colour. Het is tevens mogelijk om de draaghengsels te bedrukken, bijvoorbeeld met de naam van je bedrijf.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Meer over XXL big shoppers

Waarom big shoppers van uniek formaat?

Shopping bags die op maat worden gemaakt om aan uw unieke formaat te voldoen, zijn geschikt om in te zetten voor verschillende doeleinden. De big shoppers kunnen groot geproduceerd worden. Hoe groter de tas, hoe groter het te bedrukken oppervlakte voor uw tekst of logo. Een grote tas zorgt voor veel bekijks, zodat uw boodschap zeker gezien wordt. Naast het formaat kan ook de vorm aangepast worden. Dit is handig wanneer uw tekst of logo, perfect moet aansluiten op de vorm van de tas.

Waar worden big shoppers van uniek formaat veel gebruikt?

Bij de keuze voor een big shopper met uniek formaat kan er gekozen worden voor een tas met zeer groot formaat of een tas die goed dient aan te sluiten op een bepaalde vorm. De unieke formaat big shoppers worden veel gebruikt bij onder andere:

  • Opdrachten in de bouw
  • Warenhuizen of meubelcentra
  • Instrumenten of sportartikelen

big shoppers eigen formaat bedrukken

Wanneer kiezen voor een uniek formaat shopper?

Een custom-made formaat big shopper heeft als voordeel, dat het precies aansluitend gemaakt kan worden op de beoogde inhoud. Denk bijvoorbeeld aan zeer grote shoppers, zoals bekend van de IKEA-tassen. Maar denk bijvoorbeeld ook aan shoppers, die een precieze inhoud dienen te hebben. Bijvoorbeeld een tas om instrumenten of gereedschap in te vervoeren.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug