• Gratis verzending
  • Persoonlijk contact
  • Snelle levering
4.7/5 van 234 reviews

Big shoppers van gerecycled materiaal

Big shoppers van gerecycelde flessen (rPET)

Ben je op zoek naar milieuvriendelijke big shoppers met bedrukking? Overweeg dan onze big shoppers van gerecycled materiaal. Tijdens de productie van deze shoppers is er gekozen voor hergebruikt plastic materiaal, zoals plastic flessen (rPET) en verpakkingen. Hierdoor zijn de tassen stevig, gaan ze lang mee en kunnen ze dagelijks gebruikt worden. De afmetingen van de boodschappentassen zijn zoals je ze kent van de supermarkt. Andere afmetingen zijn ook mogelijk!

Van gerecycelde materiaal, zoals rPET
Supermarkt formaat of op maat gemaakt
Simpele opdruk of full colour bedrukking

Milieuvriendelijke big shoppers bedrukken

De gerecycelde boodschappentassen zijn verkrijgbaar in iedere gewenste kleur. Je kunt de rPET big shoppers volledig en in full colour laten bedrukken. Standaard worden de voor- en achterkant bedrukt. Als je een bedrukking op andere onderdelen wilt, zoals de binnenkant of draaghengsels, dan is dit ook mogelijk. Je kunt ook kiezen voor gekleurde big shoppers met een simpele bedrukking. Bedrukte big shoppers zijn ideaal voor campagnes met een milieuvriendelijke insteek.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Meer over rPET big shoppers bedrukken

Waarom bigshoppers van gerecycled materiaal?

Met het steeds milieubewuster worden van de maatschappij, worden er steeds vaker bewuste keuzes gemaakt met betrekking tot dagelijkse gebruiksvoorwerpen. Als organisatie is het interessant om na te denken over de keuze voor een milieubewust geproduceerde tas, omdat er een nieuwe doelgroep toegevoegd kan worden of als je actief bent in een milieubewuste branche. Het verkopen of uitdelen van gerecycled materiaal big shoppers, kan waarde toevoegen aan je merk of bedrijf. Het is dé manier om aan te tonen dat je bezig bent met verantwoordelijk ondernemen.

big shoppers van gerecycled rpet materiaal

Waar worden tassen van gerecycled materiaal ingezet?

De shopping bags van gerecycled materiaal zijn ideaal om in te zetten voor promotionele doeleinden. Deze tassen worden vaak ingezet tijdens verschillende ecologische beurzen, groene evenementen of door biologische supermarkten. Je kunt de ecologische big shoppers volledig laten bedrukken in full colour, maar een simpele bedrukking is uiteraard ook mogelijk.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug