• Gratis verzending
  • Persoonlijk contact
  • Snelle levering
4.7/5 van 160 reviews

Big shoppers gerecycled materiaal

Milieubewust geproduceerde big shoppers

Wij bieden tassen van hoge kwaliteit gemaakt van recyclebaar materiaal. Tijdens de productie van deze tassen is er gekozen voor hergebruikt rPET-materiaal. Dit materiaal is gemaakt van hoogwaardig duurzaam kunststof, gewonnen uit hergebruikte plastic flessen. Hierdoor zijn de tassen uiterst stevig, gaan ze lang mee en kunnen ze dagelijks gebruikt worden.

Bedrukken big shoppers gerecycled materiaal

Hoewel deze big shoppers gemaakt zijn van rPET-materiaal, zijn ze nog steeds volledig en in full-colour te bedrukken. Standaard kan de voor- en achterkant bedrukt worden. Mocht bedrukking op meerdere vlakken mogelijk zijn, dan kan dit ook. Er kan bedrukt worden op beide zijkanten, de onderkant en wanneer de shopper een toppaneel heeft, dan kan dit ook bedrukt worden.

Zoekt u naar onze meest populaire tassen? Dan raden wij u aan om te kiezen voor onze supermarkt formaat big shoppers.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Meer over gerecyclede big shoppers

Waarom tassen van gerecycled materiaal

Met het steeds milieubewuster worden van de maatschappij, worden er steeds vaker bewuste keuzes gemaakt met betrekking tot dagelijkse gebruiksvoorwerpen. Als organisatie is het interessant om na te denken over de keuze voor een milieubewust geproduceerde tas, omdat er een nieuwe doelgroep toegevoegd kan worden of als u zich bevind in een milieubewuste branche. Het verkopen of uitdelen van gerecycled materiaal big shoppers, kan waarde toevoegen aan uw merk. Het toont aan dat uw organisatie toegewijd is aan het verbeteren van het milieu. Het is dé manier om aan te tonen dat u bezig bent met verantwoordelijk ondernemen.

recycled big shoppers bedrukken

Waar worden tassen van gerecycled materiaal ingezet?

De shopping bags van gerecycled materiaal zijn ideaal om in te zetten voor promotionele doeleinden. Deze tassen worden vaak ingezet tijdens verschillende ecologische beurzen, groene evenementen of door biologische supermarkten.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
scroll top arrow