• Gratis verzending
  • Persoonlijk contact
  • Snelle levering
4.7/5 van 161 reviews

Big shoppers eigen formaat

Big shoppers van uniek eigen formaat

Mocht een supermarkt formaat tas of kleiner formaat tas niet goed bij uw wensen aansluiten, dan bieden wij de mogelijk om een tas te produceren gebaseerd op uw eigen persoonlijke wensen. Wij kunnen tassen in elk wenselijk formaat produceren. Het is mogelijk om zowel kleine tassen als grote tassen te maken en de vorm kan daarbij ook aangepast worden.

Bedrukken eigen formaat big shoppers

Het bedrukken van een eigen formaat tas, heeft als voordeel dat het te bedrukken logo of de tekst, helemaal afgestemd kan worden op het unieke formaat van de shopper. Standaard worden de shoppers gedrukt in een witte basiskleur. Hierdoor is het voordelig qua kosten, omdat er gratis één basiskleur wordt bedrukt.

Zoekt u naar onze goedkoopste tassen? Dan raden wij u aan om te kiezen voor onze goedkope kleiner formaat big shoppers.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Meer over big shoppers in eigen formaat

Waarom big shoppers van uniek formaat?

Shopping bags die op maat worden gemaakt om aan uw unieke formaat te voldoen, zijn geschikt om in te zetten voor verschillende doeleinden. De big shoppers kunnen groot geproduceerd worden. Hoe groter de tas, hoe groter het te bedrukken oppervlakte voor uw tekst of logo. Een grote tas zorgt voor veel bekijks, zodat uw boodschap zeker gezien wordt. Naast het formaat kan ook de vorm aangepast worden. Dit is handig wanneer uw tekst of logo, perfect moet aansluiten op de vorm van de tas.

big shoppers eigen formaat bedrukken

Wanneer kiezen voor een uniek formaat shopper?

Een custom-made formaat big shopper heeft als voordeel, dat het precies aansluitend gemaakt kan worden op de beoogde inhoud. Denk bijvoorbeeld aan zeer grote shoppers, zoals bekend van de IKEA-tassen. Maar denk bijvoorbeeld ook aan shoppers, die een precieze inhoud dienen te hebben. Bijvoorbeeld een tas om instrumenten of gereedschap in te vervoeren.

Waar worden big shoppers van uniek formaat veel gebruikt?

Bij de keuze voor een big shopper met uniek formaat kan er gekozen worden voor een tas met zeer groot formaat of een tas die goed dient aan te sluiten op een bepaalde vorm. De unieke formaat big shoppers worden veel gebruikt bij:

  • Opdrachten in de bouw
  • Warenhuizen of meubelcentra
  • Instrumenten of sportartikelen
Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
scroll top arrow