• Gratis verzending
 • Persoonlijk contact
 • Snelle levering
4.7/5 van 160 reviews

Big shoppers bedrukken

Supermarkt formaat big shoppers met bedrukking

JM Promotions is één van de grootste leveranciers van big shopper tassen. Big shoppers zijn stevige, solide boodschappentassen met verstevigde onderkant. Onze meest verkocht big shoppers zijn de supermarkt formaat big shopper met bedrukking. Het formaat van deze populaire tassen is L45xB45xD18 centimeter. Deze big shoppers met logo worden veelal verkocht bij supermarkten en worden vaak gebruikt om dagelijkse boodschappen in te vervoeren.

Goedkoop kleiner formaat of big shopper op maat

Als fabrikant van big shoppers kunnen wij elk gewenst formaat produceren. Bent u op zoek naar een goedkoper alternatief, dan raden wij aan om te kiezen voor onze goedkope kleinere formaat big shoppers. Het formaat van deze kleiner formaat shopping bags is L40xB30xD12 of L30xB40xD12 centimeter. De kwaliteit van deze shoppers is identiek aan dat van de supermarkt formaat tassen. Het kleinere formaat big shoppers is geschikt wanneer de verwachte inhoud minder is of wanneer de tas nauwkeurig om een product of doos dient te vormen. Indien u specifieke wensen heeft met betrekking tot het formaat, kunt u er ook voor kiezen om eigen formaat big shopper te kiezen.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Stappenplan big shoppers bedrukken

Twijfelt u over welk type big shopper goed bij u past? Wilt u de juiste big shoppers bedrukken dan kunt u rekening houden met zaken als formaat, levertijd, soort hengsels, afwerking, dikte, bedrukking, accessoires en kosten. Wij proberen u bij te staan in het maken van de juiste keuze voor uw te bedrukken shopper, door u aan de hand van vijf stappen te ondersteunen.

big shoppers bedrukken met logo

1. Formaten big shoppers

Misschien wel de belangrijkste beslissing om te nemen bij het bestellen van bedrukte big shoppers, is de keuze voor het juiste formaat. Onze meest populaire big shoppers zijn tassen die vaak verkocht worden in supermarkten.

Supermarkt formaat shopper

De supermarkt formaat shopper is een big shopper tas, met het meest populaire formaat (45x45x18). Deze tassen staan bekend als stevige, grote boodschappentassen met veel ruimte voor persoonlijke eigendommen.

Kleiner formaat shopper

De kleiner formaat shoppers zijn ten eerste goedkoper dan de grotere tassen. Dit kan schelen wanneer u rekening dient te houden met de kosten. De kleiner formaat tassen zijn beschikbaar in het formaat L30xB40xD12 of L40xB30xD12 centimeter. De tassen zijn van dezelfde kwaliteit en zeer stevig. Het voordeel van deze tassen is natuurlijk de goedkopere prijs, maar deze shoppers zijn ook gemakkelijk mee te nemen. Vaak bieden winkels deze tassen, wanneer het winkelende publiek producten koopt. Deze tassen zijn zeer geschikt om kleding, schoenen of andere winkelproducten te vervoeren.

Mocht u andere persoonlijke ideeën qua formaat big shoppers hebben, dan kunnen wij ook in het formaat van uw wens produceren. Speciaal formaat tassen kunnen geschikt zijn voor speciale gelegenheden of om specifieke producten in te vervoeren.

 • populaire big shoppers met logo Supermarkt formaat big shoppers
 • kleine big shoppers met logo Kleiner formaat big shoppers

2. Korte en lange handvat hengels

Een belangrijk onderdeel van onze bigshoppers met opdruk is het onderdeel waarmee de tas vastgehouden wordt. Wij bieden zowel lange als korte hengsel voor de tassen. Beide varianten hebben hun eigen voordelen. Ook het materiaal van de hengsels kan aangepast worden. Standaard worden de hengsels geleverd in kunststof gelamineerd materiaal, maar er kan ook gekozen worden voor een stoffen hengsel. De kleur van de hengsels kan ook aangepast worden naar uw eigen smaak. Hengsels worden standaard aan de buitenkant van de shopper gemonteerd met een cross stitch. Deze manier van monteren zorgt voor extra stevigheid.

verschil hengsels big shoppers met logo

Korte hengsels

Big shoppers bedrukken met kortere hengsels heeft als voordeel dat ze gemakkelijk te vervoeren zijn tijdens het vasthouden met de hand. In tegenstelling tot tassen met lange hengsels zullen deze hengsels er voor zorgen dat de tassen niet in de buurt van de grond komen of zelfs half over de grond gesleept worden.

Lange hengsels

Het voordeel van langere hengsel, is dat deze hengsel er voor zorgen dat de tas over de schouder gedragen kan worden. Dit kan belangrijk zijn wanneer de shoppers gebruikt worden om zwaardere materialen in te vervoeren. Wanneer de tassen worden gebruikt voor het vervoer van zware materialen, raden wij het zeker aan om te kiezen voor lange hengsels. Tevens vinden sommige personen het prettig om de handen vrij te houden tijdens het meenemen van een tas.

3. Van welk materiaal worden bigshoppers gemaakt?

Onze big shopper tassen zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal. Dit komt zaken als stevigheid, duurzaamheid en functionaliteit ten goede.

Materiaal

Er kan gekozen worden voor gewoven big shoppers of niet gewoven big shoppers. Wilt u onze populaire boodschappentassen bedrukken is het basismateriaal gewoven. Dit geeft de tas extra stabiliteit en stevigheid. Mocht u een tas zoeken die meer flexibel is en minder robuust is, dan raden wij aan om te kiezen voor een non woven tas.

Afwerking

Met afwerking bedoelen wij de laag die over de stof van de tas wordt geplaatst. Standaard worden de tassen afgewerkt met een lamineer laag. Hier kan nog wel een onderscheiding in gemaakt worden. Er kan gekozen worden voor lamineren met matte of glanzende laag. De keuze voor de één of the andere variant is een kwestie van smaak, maar ook de bedrukking kan meespelen bij het maken van deze beslissing. Een glanzende laag kan een tas een luxe uitstraling geven. Een matte laag daarentegen kan beter werken, wanneer de kleuren van de bedrukking beperkt blijven.

Gewicht

Onze meest verkochte big shoppers hebben een gewicht van 120 gram. Hierbij weegt de tas zelf 80 gram en na lamineren komt er 40 gram bij. Onze tassen worden gelamineerd, wat betekent dat er een extra laag ter bescherming aan het oppervlakte van de tas wordt toegevoegd. De tassen kunnen een gewicht houden tot 14 kilogram.

boodschappen tas met logo

4. Welke mogelijkheden zijn er qua bedrukking?

Qua boodschappentassen bedrukken is er veel mogelijk. Onze bigshoppers zijn geschikt voor bedrukking met uw tekst of logo. Qua bedrukking van de tas is er veel mogelijk. Bij shopping bags bedrukken is de basiskleur van de tas standaard wit, maar kan gemaakt worden in elke basiskleur naar keuze. Omdat de basiskleur van de big shoppers wit is, wordt er qua kosten bij bedrukking van bijvoorbeeld een blauwe tas met wit logo, maar voor één kleur betaald.

Te bedrukken vlakken

Standaard kunnen wij boodschappentassen bedrukken op de voor- en achterkant. Het is echter mogelijk om bedrukking op alle vlakken te doen. Naast bedrukking op voor- en achterkant kan er dus ook bedrukt worden om de onderkant of op beide zijkanten. Wij kunnen big shoppers bedrukken op alle 5 de vlakken.

woven boodschappentas verzameling

5. Welke accessoires zijn er mogelijk bij een bigshopper?

Wilt u een bigshopper bedrukken? Elke shopper is aan te passen naar uw persoonlijke wensen. Naast het formaat, de afwerking en de bedrukking, is het mogelijk om verschillende accessoires aan de tas toe te voegen. De accessoires zijn gericht op bijvoorbeeld het sluiten van de tas, het verstevigen van de tas of het interieur van de tas.

Sluitende accessoires

In de meeste gevallen wordt er bij aanschaf van big shoppers voor een open tas gekozen. Er zijn echter verschillende accessoires die er voor kunnen zorgen dat de tas afsluitbaar is. Het afsluiten van de boodschappentassen is handig, wanneer de inhoud niet zichtbaar moet zijn of om zaken als bijvoorbeeld regen, buiten te houden. Afsluitbare accessoires die wij bij onze tassen kunnen leveren zijn klittenband, ritsen of drukknopen.

Klittenband kan toegevoegd worden op één of meerdere locaties in het bovengedeelte van de tas. Dit zorgt er voor dat de tas zonder moeite afgesloten kan worden. Zoekt u naar een manier om de tas helemaal af te sluiten, dan raden wij aan om te kiezen voor een tas met rits of een tas met meerdere drukknopen. Deze accessoires zorgen voor de mogelijkheid om met een snelle handbeweging de tas volledig af te sluiten tegen invloeden van buitenaf.

Naast de sluiting, zijn er meer accessoires die van toepassing kunnen zijn bij shopping bags. Zo kan de tas steviger gemaakt worden, maar denk bijvoorbeeld ook aan het toevoegen van isolatiemateriaal om van de tas een koeltas te maken.

 • klittenband sluiting big shopper Big shoppers met klittenband
 • boodschappentas met drukknoopje Big shoppers met drukknoop
 • boodschappentas met ritssluiting Big shoppers met rits

Bodemplaat

Een boodschappentas is van zichzelf al stevig. De tas kan echter nog robuuster gemaakt worden door een bodemplaat toe te voegen. Een bodemplaat zorgt voor versteviging van de onderkant van de tas. Dit zorgt er voor dat de inhoud goed over de tas verdeelt kan worden en zorgt er voor dat de inhoud rechtop blijft staan.

Extra vakken

Wanneer een boodschappentas slechts één vak heeft, kan het weleens lastig zijn om spullen goed te verdelen. Dit kan zorgen dat spullen lastig te vinden zijn bij het openen van de tas of dat spullen door elkaar raken. Extra vakken zorgen voor een scheiding tussen verschillende spullen in de tas. Zo kan er bijvoorbeeld een compartiment worden toegevoegd voor flessen of een vak met rits, waar een portemonnee of ander klein spul in kan worden bewaard.

Isolatiemateriaal

Bent u van plan om naarst gewone producten ook gekoelde producten te vervoeren, dan bieden wij de optie om isolatiemateriaal aan de binnenkant van de tas te bevestigen. Op deze kan de big shopper tevens als koeltas gebruikt worden. Zo kan de tas gekoelde dranken, ijs of andere diepvriesproducten vervoeren. Ideaal tijdens de warme zomerdagen of tijdens een trip van de supermarkt naar huis.

6. Wat is de levertijd van bedrukte bigshoppers?

Big shopper bedrukken? Wanneer de keuze op een bigshopper tas is gevallen, is het verstandig om na te denken over wanneer de bedrukte shopper nodig dient te zijn.

Standaard levertijd

Wij produceren big shoppers in onze eigen fabriek in China. Standaard productie duurt twee tot drie weken, waarna er nog levertijd bijkomt. Standaard leveren wij onze big shoppers per luchttransport. De totale levertijd van productie tot aflevering bedraagt ongeveer drie tot vier weken.

big shoppers in eigen formaat snelle levertijd

Goedkoopste levering

Indien u op zoek bent naar de goedkoopste optie, dan raden wij aan om te kiezen voor transport per boot. Het voordeel hiervan is dat er aanzienlijk op de kosten bespaard kan worden. De levertijd per boot bedraagt acht tot tien weken.

Spoed levering

Mocht u met spoed op zoek zijn naar big shoppers, dan kunnen wij beperkt uit onze eigen Nederlandse voorraad leveren. Bij spoed kunnen wij leveren binnen drie a vier werkdagen.

7. Wat zijn de kosten?

Big shoppers bedrukken is een goede mogelijkheid om reclame te maken. Zoals u ziet, tonen wij geen specifieke prijzen van onze big shoppers. De uiteindelijke kosten zijn afhankelijk van meerdere verschillende factoren. Wij bieden big shoppers tegen verschillende tarieven variërend van goedkope tot luxere tassen. Wij proberen altijd de scherpste prijs te garanderen, omdat wij direct in onze eigen fabriek in China tot productie kunnen overgaan. Mocht u interesse hebben in één van onze aangeboden bigshoppers met bedrukking of heeft u zelf een idee qua specifiek formaat, neem dan contact met ons op. Wij kunnen snel een vrijblijvende offerte opmaken.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Redenen om te kiezen voor een big shopper

Waarom big shoppers bedrukken?

Big shoppers worden ook wel een boodschappentassen of shopping bags genoemd. Het zijn grote tassen, die in Nederland vaak terug te zien zijn in en om supermarkten. Steeds vaker kiest men er voor om gebruik te maken van big shoppers met logo, maar waarom zou er eigenlijk gekozen moeten worden voor zo’n tas? Het zijn stevige tassen, waar relatief veel producten in vervoerd kunnen worden. Sinds 1 januari 2016, is het voor winkeliers verboden om gratis plastic tasjes mee te geven. Sindsdien is het aantal big shopper tassen enorm gegroeid en kiest men er bewust voor om een eigen tas mee te nemen naar de supermarkt. Big shoppers kunnen ingericht worden naar persoonlijke voorkeur en zijn door de kwaliteit vaak langdurig te gebruiken.

Buiten het feit dat de tassen zeer functioneel zijn, zijn ze ook nog eens goed voor het milieu. Er wordt minder plastic verspilt aan de productie van plastic tasjes, plastic tasjes komen minder snel in het milieu terecht en de shopping bags kunnen ook nog eens geproduceerd worden van eco-friendly materialen.

Het verbod op plastic tasjes

Sinds het gratis meegeven van plastic tasjes per 1 januari 2016 verboden is geworden, is er een verschuiving zichtbaar in het type boodschappentas dat veel gebruikt wordt. Waarom zijn plastic tasjes eigenlijk verboden geworden? Wereldwijd worden er zo’n 500 biljoen tot 1 triljoen plastic tasjes gebruikt, waarvan een groot deel van deze tasjes uiteindelijk in het milieu terecht komt. Plastic is de grootste bron van vervuiling het totaal aantal oceanen bevind zich meer dan dertig biljoen pond aan plastic.

Het verbod op het gratis meegeven van plastic tasjes aan winkelend publiek, moet een stap in de juiste richting geven om de mate van vervuiling terug te dringen. China is de grootste vervuiler als het aankomt op plastic tasjes, gevolgd door Indonesië en de Filipijnen. China heeft sinds 2008 een wettelijk verbod ingesteld om dunne plastic tasjes te verbieden. Mensen kunnen nu zelfs een boete krijgen als ze zo’n soort tasje tóch aannemen. Het verbod bespaard China veel aardolie uit (grondstof voor plastic). Naast China, zijn de tasjes ook verboden in Zuid-Afrika, India, Australië en enkele andere landen. Het verbod wordt echter niet altijd streng nageleefd.

big shoppers bedrukken

Het verbod op plastic tasjes

Sinds het gratis meegeven van plastic tasjes per 1 januari 2016 verboden is geworden, is er een verschuiving zichtbaar in het type boodschappentas dat veel gebruikt wordt. Waarom zijn plastic tasjes eigenlijk verboden geworden? Wereldwijd worden er zo’n 500 biljoen tot 1 triljoen plastic tasjes gebruikt, waarvan een groot deel van deze tasjes uiteindelijk in het milieu terecht komt. Plastic is de grootste bron van vervuiling het totaal aantal oceanen bevind zich meer dan dertig biljoen pond aan plastic.

big shoppers bedrukken

Het verbod op het gratis meegeven van plastic tasjes aan winkelend publiek, moet een stap in de juiste richting geven om de mate van vervuiling terug te dringen. China is de grootste vervuiler als het aankomt op plastic tasjes, gevolgd door Indonesië en de Filipijnen. China heeft sinds 2008 een wettelijk verbod ingesteld om dunne plastic tasjes te verbieden. Mensen kunnen nu zelfs een boete krijgen als ze zo’n soort tasje tóch aannemen. Het verbod bespaard China veel aardolie uit (grondstof voor plastic). Naast China, zijn de tasjes ook verboden in Zuid-Afrika, India, Australië en enkele andere landen. Het verbod wordt echter niet altijd streng nageleefd.

Naast een fiets met krat of zelfs de transportfiets, zijn er tal van andere alternatieven voor big shoppers. Men kan gebruik maken van de gratis dozen die in de supermarkt liggen en het is nog steeds mogelijk om bij het afrekenen een plastic tas aan te schaffen. Ook kan er kan gekozen worden om de boodschappen in de kar te latten liggen en rechtsreeks in de auto of fietstassen te laden.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
 • opvouwbare tas met logo
  Opvouwbare tasjes
 • /winkelwagenmuntjes met logo
  Winkelwagenmuntjes
 • portemonnee met logo
  Portemonnees
 • iphone hoesjes met logo
  iPhone hoesjes
scroll top arrow