Gratis verzending Klantenservice Persoonlijk contact Snelle levering
Alle categorieën

Big shoppers bedrukken

Big shoppers bedrukt met reclame

JM Promotions is fabrikant van big shoppers met logo. Je kunt de big shoppers zelf samenstellen door o.a. de afmetingen, kleur(en), draaghengsels en sluiting te kiezen. Meest verkocht zijn de goedkope big shoppers van non-woven of woven materiaal, maar ook milieuvriendelijke big shoppers van gerecycled materiaal worden steeds vaker verkocht. Je kunt alle onderdelen van de big shoppers laten bedrukken met reclame.

Big shoppers laten bedrukken (all-over & full colour)

Onze goedkope big shoppers kunnen tot op de rand bedrukt worden met 1-4 drukkleuren. Bestaat de opdruk uit meer kleuren of wil je de big shoppers all-over bedrukken, kies dan voor gelamineerde big shoppers met full colour bedrukking. Heb je met spoed big shoppers nodig of wil je een kleine oplage big shoppers bedrukken? Overweeg dan big shoppers uit voorraad !


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
 • Eerlijke prijs, zonder bijkomende kosten
 • Altijd een digitaal voorbeeld, gratis
 • 100% vrijblijvend en zonder verplichtingen

Direct prijs opvragen | Jouw zekerheden

Binnen 2 uur reactie
Vrijblijvende offerte
Zodra jij 100% akkoord bent starten we de productie

Veilige betaling en levering
vervoerder en betaalmogelijkheden

Bedrukte big shoppers in een paar stappen!

Wil je graag big shoppers bestellen, maar weet je nog niet wat en wil je graag weten wat er allemaal mogelijk is? Als fabrikant van de big shoppers zijn de mogelijkheden onbegrensd. In het onderstaande stappenplan nemen wij je mee en vertellen wij over alle mogelijkheden voor het laten maken van big shoppers met logo.

big shoppers bedrukken

Stap 1. Big shoppers van diverse materialen

Als fabrikant produceren wij boodschappentassen en big shoppers van diverse materialen. Wij maken onderscheid tussen de meest verkochte materialen big shoppers en overige materialen big shoppers.

Meest verkochte big shoppers van woven materiaal

Onze meest verkochte big shoppers worden gemaakt van PP woven of non-woven materiaal. Het verschil is met het blote oog nauwelijks zichtbaar, echter zijn geweven big shoppers sterker qua materiaal en hebben daarom een groter draagvermogen.

 • big shoppers bedrukken
 • big shoppers met reclame
 • bedrukte big shoppers ontwerpen
 • big shopper boodschappentas bedrukken

Overige en milieuvriendelijke materialen

Daarnaast kunnen wij ook milieuvriendelijke big shoppers maken, zoals van gerecycled rPET materiaal of ecologisch materiaal. Liever vilten big shoppers of leren big shoppers? Dat kan natuurlijk ook. Hieronder een aantal materialen waarvan wij big shoppers maken.

 • milieuvriendelijke big shoppers bedrukken
  Gerecyclede
  big shoppers
 • vilt materiaal big shoppers met logo
  Vilten
  big shoppers
 • leuke big shoppers met houten handvatten
  Canvas
  big shoppers
 • leren big shoppers met opdruk
  Leren
  big shoppers

Stap 2. Afmetingen/grootte/inhoud van de shopping bags

Onze big shoppers zijn verkrijgbaar in diverse standaard formaten . Meest verkocht zijn de supermarkt big shoppers (45x18x45cm). Liever kleine big shoppers? Dan heb je de keuze uit een brede variant (30x40x12cm) of hoge variant (40x30x12cm). Als je grote big shoppers wilt kopen, bijvoorbeeld het Ikea formaat, kies dan voor onze XXL big shoppers (55x37x35cm). Wil je big shoppers in eigen afmetingen , zodat je er bijvoorbeeld een schoenendoos in kwijt kunt? Laat dan big shoppers op maat maken in de door jouw gewenste afmetingen.

 • big shoppers bedrukken
  Standaard big shoppers
  (45x18x45cm)
 • klein formaat tassen bedrukken
  Kleine big shoppers
  (40x30x12cm)
 • witte ikea tas
  Grote big shoppers
  (55x37x35cm)
 • custom formaat tas
  Eigen formaat big shoppers
  (afmetingen op maat)

Stap 3. Kleur van de big shoppers

Je kunt bij ons big shoppers bestellen in iedere PMS kleur. Van de meeste modellen wij de meest populaire kleuren op voorraad , zodat wij deze snel en bedrukt kunnen leveren. Als je kleur niet in het onderstaande overzicht staat of je wilt big shoppers in een speciale kleur , zoals de kleur van je huisstijl, dan kunnen wij de big shoppers op maat maken in je eigen pantone kleur. Het is tevens mogelijk om de kleur van de draaghengsels, handvatten en stiksels te bepalen. Wij kunnen alle kleuren big shoppers bedrukken.

 • goedkope big shoppers met rits laten bedrukken
  Witte big shoppers
 • blauwe big shoppers bedrukt van vilt
  Blauwe big shoppers
 • woven boodschappentas groen
  Groene big shoppers
 • gepersonaliseerde zwarte big shoppers
  Zwarte big shoppers
 • rode big shoppers met logo
  Rode big shoppers
 • eigen kleur big shoppers met logo
  Big shoppers in eigen kleur

Stap 4. Draaghengsels en handvatten van de boodschappentassen

Misschien wel het belangrijkste onderdeel van de bigshoppers: de hengsels of handvatten waarmee de tas vastgehouden wordt. Je hebt de keuze uit lange hengels en korte hengsels voor de boodschappentassen. De handvatten van de boodschappen worden meestal gemaakt van hetzelfde materiaal als de shopper zelf, meestal non-woven of woven PP materiaal, maar je kunt ook kiezen voor houten of leren handvatten. Je kunt ook de kleur van de hengsels naar wens aanpassen en deze hoeven niet dezelfde kleur te zijn als de tas. Hengsels worden standaard aan de buitenkant van de shopper gemonteerd met een stevige cross stitch voor extra draagvermogen.

verschil hengsels big shoppers met logo
Korte draaghengsels Lange draaghengsels
Big shoppers met kortere hengsels hebben als voordeel dat ze gemakkelijk te vervoeren zijn tijdens het vasthouden met de hand. In tegenstelling tot tassen met lange hengsels zullen deze hengsels er voor zorgen dat de tassen niet in de buurt van de grond komen. Het voordeel van langere hengsel, is dat deze hengsel er voor zorgen dat de tas over de schouder gedragen kan worden. Tevens vinden sommige personen het prettig om de handen vrij te houden tijdens het meenemen van een tas.

Stap 5. Bedrukkingsmogelijkheden van big shoppers

Ben je van plan om reclame te maken met big shoppers of wil je boodschappentassen inzetten als relatiegeschenk? Laat dan big shoppers bedrukken met je logo, stukje tekst, naam of andere opdruk. Je kunt alle onderdelen van de big shoppers laten bedrukken , waaronder de binnenkant en draaghengsels. Onze meeste klanten laten de big shoppers all-over bedrukken in full colour, bijvoorbeeld met volledig bedrukte zijkanten. Je kunt de big shoppers goedkoop bedrukken, bijvoorbeeld een blauwe shopper met simpel logo op de zijkanten. Met bedrukte big shoppers heb je een leuke weggever die een bijdrage levert aan de naamsbekendheid van je bedrijf.

 • volledige big shoppers laten bedrukken in full colour
  Achter- & voorkant
  bedrukt (standaard)
 • zijkant big shoppers bedrukt met tekst
  Zijkanten
  bedrukt
 • big shoppers met doorlopende opdruk op onderkant
  Onderkant
  bedrukt
 • xxl big shoppers bedrukte draaghengels
  Hengels
  bedrukt

Stap 6. Sluiting van de bigshoppers

Wil je, net als onze meeste klanten, geen sluiting? Dan kun je deze stap overslaan, want wij leveren de standaard big shoppers zonder sluiting . Indien je wel een sluiting wilt, dan heb je de keuze uit een klittenband-, rits- of drukknoopsluiting . Het afsluiten van de boodschappentassen is handig als je de inhoud wilt beschermen tegen regen, stof of pottenkijkers.

 • big shoppers zonder sluiting
  Big shoppers zonder sluiting
  (standaard)
 • klittenband sluiting big shopper
  Big shoppers met klittenband
 • boodschappentas met drukknoopje
  Big shoppers met drukknoop
 • boodschappentas met ritssluiting
  Big shoppers met rits

Stap 7. Afwerking van de boodschappentassen

Onze big shoppers kunnen afgewerkt worden met laminatie of zonder laminatie. Bij laminatie moet je denken aan een laag die over het materiaal en de bedrukking van de big shoppers wordt geplaatst. Er kan gekozen worden voor lamineren met matte of glanzende laag. De keuze voor de één of de andere variant is een kwestie van smaak. Een glanzende laag kan een tas een luxe uitstraling geven. Een matte laag daarentegen kan beter werken, wanneer de kleuren van de bedrukking beperkt blijven.

goedkope big shoppers met laminatie afwerking

Optie 1. Big shoppers met laminatie

Bij big shoppers met laminatie afwerking wordt er na het bedrukken van de big shoppers een glanzende laag aangebracht. Met name bij een opdruk die bestaat uit veel kleuren, zoals een full colour bedrukking, geeft de laminatie laag deze big shoppers een extra mooie uitstraling. Een ander voordeel is dat deze gelamineerde big shoppers gemakkelijk schoon te maken zijn!

gepersonaliseerde big shoppers zonder laminatie afwerking

Optie 2. Big shoppers zonder laminatie

Het is ook mogelijk om voor big shoppers zonder laminatie te kiezen. De big shoppers worden ook wel doffe of matte afwerking genoemd. Deze big shoppers hebben dus geen glanzende afwerking. Dit kan de uitstraling van de bedrukte big shoppers ten goede komen, met name wanneer de kleuren van de bedrukking beperkt blijven.

Stap 8. Optioneel: extra vakken, bodemplaat en/of isolatie

Naast de kleur, de bedrukking en de sluiting, is het mogelijk om de big shoppers uit te breiden met extra accessoires. De accessoires zijn gericht op het verstevigen van de tas of het interieur van de tas, zoals extra vakken of een bodemplaat.

gepersonaliseerde big shoppers met extra vakken voor flessen

Optie 1. Extra vakken

Wanneer een boodschappentas slechts één vak heeft, kan het weleens lastig zijn om spullen goed te verdelen. Extra vakken zorgen voor een scheiding tussen verschillende spullen in de tas. Zo kan er bijvoorbeeld een compartiment worden toegevoegd voor flessen of een vak met rits, waar een portemonnee of ander klein spul in kan worden bewaard.

verstevigende bodemplaten voor big shoppers

Optie 2. Verstevigende bodemplaat

Een boodschappentas is van zichzelf al stevig. De tas kan echter nog robuuster gemaakt worden door een bodemplaat toe te voegen. Een bodemplaat zorgt voor versteviging van de onderkant van de tas. Dit zorgt er voor dat de inhoud goed over de tas verdeelt kan worden en zorgt er voor dat de inhoud rechtop blijft staan.

gekoelde big shoppers met isolatiemateriaal binnenzijde

Optie 3. Isolatiemateriaal

Het is mogelijk om isolatiemateriaal aan de binnenkant van de big shoppers te bevestigen. Op deze kan de big shopper tevens als koeltas gebruikt worden. Zo kan de tas gekoelde dranken, ijs of andere diepvriesproducten vervoeren. Ideaal tijdens de warme zomerdagen of tijdens een trip van de supermarkt naar huis.

Ontvang gratis en vrijblijvend een prijsopgave voor big shoppers met logo

Heb je interesse gekregen in goedkope big shoppers met bedrukking? Dan kun je een vrijblijvende prijsopgave opvragen via de onderstaande offerte button. Vergeet niet je wensen, zoals het materiaal, de afmetingen, de kleur en de bedrukking, door te geven. Op basis van deze gegevens kunnen wij een offerte maken voor de goedkoopste big shoppers met bedrukking.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
 • Eerlijke prijs, zonder bijkomende kosten
 • Altijd een digitaal voorbeeld, gratis
 • 100% vrijblijvend en zonder verplichtingen

Direct prijs opvragen | Jouw zekerheden

Binnen 2 uur reactie
Vrijblijvende offerte
Zodra jij 100% akkoord bent starten we de productie

Veilige betaling en levering
vervoerder en betaalmogelijkheden

Veelgestelde vragen over boodschappentassen bedrukken

Vraag 1. Wat zijn de goedkoopste big shoppers met logo?

Onze goedkoopste big shoppers met logo zijn de big shoppers die wij uit voorraad kunnen leveren. Deze big shoppers hebben wij reeds in grote oplage geproduceerd en daardoor hebben wij de alle kosten (productie en transport) over grote aantallen kunnen uitsmeren. In feite geldt dit voor alle big shoppers in de bekende basiskleuren, zoals rood, blauw, groen, zwart, geel en wit. Laat deze big shoppers bedrukken met een logo in enkele kleuren, want iedere extra drukkleur brengt extra kosten met zich mee.

woven boodschappentas verzameling

Vraag 2. Zijn er ook milieuvriendelijke big shoppers?

Je kunt bij ons ook boodschappentassen bestellen die op een milieuvriendelijke manier gemaakt zijn. Bij de productie van deze big shoppers maken wij gebruik van gerecyclede materialen, zoals rPET. Dit materiaal is gewonnen uit hergebruikte plastic flessen. Wij kunnen de vriendelijke big shoppers bedrukken naar je wensen.

gerecyclede big shoppers

Vraag 3. Kan ik een kleine oplage big shoppers bedrukken?

Ja, wij leveren al bedrukte big shoppers bij een kleine oplage van minimaal 500 stuks. Normaal gesproken richten bij ons op het zakelijk bedrijfsleven, maar met dit lage aantal zijn de bedrukte big shoppers ook geschikt voor particulieren en kleinere bedrijven. Wij doen aan volumekorting, dat betekent dat de korting toeneemt wanneer ook het aantal stuks van de bestelling toeneemt. Big shoppers bedrukken in kleine oplage is ook populair bij kleine reclamecampagnes of marketingactiviteiten.

eigen formaat shoppers

Vraag 4. Wat is het verschil tussen big shoppers met of zonder een laminaat?

Een laminering is een soort folie die aan de binnen en/of buitenzijde van de big shoppers wordt aangebracht. Het laminaat zorgt voor extra stevigheid en draagkracht, maar heeft ook het grote voordeel dat het all-over en full colour bedrukt kan worden. Het materiaal (non)woven is te grof van structuur om er een scherpe bedrukking op te kunnen zetten. Om die reden bedrukken wij eerst de folie en brengen wij die vervolgens aan op de big shoppers. De big shoppers krijgen daardoor meer stevigheid en bovendien zijn de meest schitterende full colour bedrukkingen mogelijk (geworden).

goedkope big shoppers grote opdruk in enkele kleuren

Ontvang gratis en vrijblijvend een prijsopgave voor big shoppers met logo

Heb je interesse gekregen in goedkope big shoppers met bedrukking? Dan kun je een vrijblijvende prijsopgave opvragen via de onderstaande offerte button. Vergeet niet je wensen, zoals de kleur en de bedrukking, door te geven. Op basis van deze gegevens kunnen wij een offerte maken voor de goedkoopste big shoppers met bedrukking.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
 • Eerlijke prijs, zonder bijkomende kosten
 • Altijd een digitaal voorbeeld, gratis
 • 100% vrijblijvend en zonder verplichtingen

Direct prijs opvragen | Jouw zekerheden

Binnen 2 uur reactie
Vrijblijvende offerte
Zodra jij 100% akkoord bent starten we de productie

Veilige betaling en levering
vervoerder en betaalmogelijkheden

Gerelateerde producten

scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug