Gratis verzending Klantenservice Persoonlijk contact Snelle levering
Alle categorieën
Alle categorieën

Bierviltjes bedrukken

Gepersonaliseerde bierviltjes met logo

JM Promotions is specialist op gebied van goedkoop bierviltjes bedrukken. Wij hebben ronde bierviltjes en vierkante bierviltjes in ons assortiment. Wij kunnen de goedkope bierviltjes bedrukken met uw logo, tekst of ander ontwerp in full colour. Wij kunnen op beide kanten van het bierviltjes bedrukken en ook de opdruk mag aan beide kanten van elkaar afwijken. Gepersonaliseerde bierviltjes met logo of foto zijn een populair reclametool om een product of evenement te promoten.

Ronde bierviltjes
Vierkante bierviltjes
Meer bierviltjes »

Bierviltjes ontwerpen

Wij laten onze goedkope bierviltjes produceren in onze fabriek in China. Daar zijn de mogelijkheden voor ons en voor u onbeperkt. Bij ons kunt u gratis bierviltjes ontwerpen in slechts enkele stappen. Bierviltjes zelf maken is enorm populair omdat u op een opvallende, unieke manier kunt adverteren. Wat zijn de mogelijkheden? Naast de standaard ronde bierviltjes en vierkante bierviltjes kunnen wij een bierviltje in eigen vorm en afmetingen produceren. Ook de opdruk bepaalt u zelf, dat kan een foto, logo of tekst zijn. Gepersonaliseerde bierviltjes in uw eigen vorm zijn leuk voor de horeca en op feestjes.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
  • Eerlijke prijs, zonder bijkomende kosten
  • Altijd een digitaal voorbeeld, gratis
  • 100% vrijblijvend en zonder verplichtingen

Direct prijs opvragen | Jouw zekerheden

Binnen 2 uur reactie
Vrijblijvende offerte
Zodra jij 100% akkoord bent starten we de productie

Veilige betaling en levering
vervoerder en betaalmogelijkheden

Bedrukte bierviltjes in alle vormen

Bierviltjes zijn er in alle soorten en maten. De klassieke ronde en vierkante bierviltjes zijn te bedrukken met logo, foto of tekst. De vierkante en ronde bierviltjes zijn echter niet de enige vormen waaruit gekozen kan worden. Je kan er ook voor kiezen om bijvoorbeeld een zeshoek, driehoek, saloondeur, ovaal vierkant of iedere andere vorm te kiezen. De bedrukte bierviltjes zijn goedkoop en zijn voor verschillende gelegenheden ideaal te gebruiken.

ronde bierviltjes bedrukt met logo

Ronde bierviltjes bedrukt met logo

Ronde bierviltjes worden geemaakt van hout of karton met een diameter van 10,7 cm en is 1,5 mm dik. De bierviltjes worden enkelvoudig of dubbelzijdig bedrukt in full colour. Bedruk de bierviltjes met je eigen logo of tekst, van bijvoorbeeld de kroeg.

bedrukte rechthoekige bierviltjes

Bedrukte rechthoekige bierviltjes

De rechthoekige bierviltjes zijn te gebruiken voor iedere gelegenheid. De bierviltjes zijn gemaakt van hout of karton en hebben een afmeting van 11,8 cm bij 9 cm en een dikte van 1,5 mm. Wellicht ook leuk om weg te geven in de vorm van een visitekaartje.

liefdevolle bierviltjes in hart vorm

Liefdevolle bierviltjes in hart vorm

De bierviltjes in hartjes vorm zijn ideaal geschikt voor bruiloften en romantische gelegenheden. De bierviltjes hebben een afmeting van 13 cm bij 13 cm en een dikte van 1,5 mm. Het bierviltje is verkrijgbaar in hout of karton.

bierviltjes vorm zelf bepalen

Bierviltjes vorm zelf bepalen

Ga aan de slag met van een bierviltje in de vorm die jij nodig hebt. Personaliseer het bierviltje verder door een logo of tekst te laten bedrukken. De bierviltjes zijn verkrijgbaar in karton of hout en hebben een dikte van 1.5 mm. Iedere maat of vorm is mogelijk!

bedruk vierkante bierviltjes met een logo

Vierkante bierviltjes met logo en tekst

Vierkante bierviltjes hebben een afmeting van 9,3 cm bij 9,3 cm en zijn verkrijgbaar in hout of karton. De vierkante bierviltjes worden bedrukt met logo of tekst. De vierkante bierviltjes zijn net als de ronde bierviltjes een absolute klassieker voor iedere feestgelegenheid.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
  • Eerlijke prijs, zonder bijkomende kosten
  • Altijd een digitaal voorbeeld, gratis
  • 100% vrijblijvend en zonder verplichtingen

Direct prijs opvragen | Jouw zekerheden

Binnen 2 uur reactie
Vrijblijvende offerte
Zodra jij 100% akkoord bent starten we de productie

Veilige betaling en levering
vervoerder en betaalmogelijkheden

Gerelateerde producten

scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug