4.7 /5
van
118 reviews

Biervilthouders bedrukken

Bedrukte biervilthouders met eigen ontwerp

Bij ons bent u aan het juiste adres voor goedkope biervilthouders voor uw losse viltjes. Met onze bedrukte biervilthouders kunt u eenvoudig de viltjes opbergen of de viltjes op een leuke manier presteren op tafel. De biervilthouders zijn geschikt voor ronde viltjes en vierkante viltjes. De vilthouders produceren wij van plastic, plexiglas en hout. Wij bedrukken de houders graag met uw eigen logo of tekst. Bedrukte biervilthouders leveren wij al vanaf 500 stuks.

 • Bedrukte biervilthouders van plastic
 • Bedrukte biervilthouders van plexiglas
 • Bedrukte biervilthouders van hout

Biervilthouders op maat

Net als de goedkope bierviltjes kunnen wij ook de biervilthouders op maat fabriceren. In onze fabriek in China hebben wij controle over het productieproces en kunnen wij de biervilthouders naar wens produceren. Dit houdt in dat wij de houders in uw eigen gewenste kleur, vorm of formaat kunnen maken. Uw opdruk kan in iedere gewenste PMS-kleur worden bedrukt. Het is tevens mogelijk full-colour te bedrukken met bijvoorbeeld een foto!


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Biervilthouders met logo of tekst

Biervilthouders zijn een bekend fenomeen in iedere kroeg en zorgen voor het optimale genot van ieder biertje. Laat de bierviltjes houder personaliseren in je eigen stijl door een eigen logo of tekst op de biervilthouder te bedrukken. De bedrukte biervilthouders zijn het presenteerblaadje voor je bedrijf en is goed te gebruiken om reclame mee te maken. De bierviltjes houders zijn verkrijgbaar in verschillende soorten, zo kun je kiezen voor een transparante houder gemaakt van hout, plastic, metaal of doorzichtig acryl-, en plexiglas.

Gegraveerde biervilthouders van hout

Gegraveerde biervilthouders van hout

De houten biervilthouders zijn een klassieker en is al generaties lang niet weg te denken in de kroeg. Houten biervilthouders zijn bovendien erg sterk. Graveer de houten bierviltjes houder met een eigen tekst of logo.

Transparante biervilthouder plexiglas met logo

Transparante biervilthouder met logo

Bedrukte bierviltjeshouders gemaakt van doorzichtig plastic of plexiglas mogen in een kroeg niet ontbreken. De bierviltjes houder is verkrijgbaar in diverse maten en stijlen en wordt gepersonaliseerd met een eigen logo of tekst.

Stalen biervilthouders met bedrukking

Stalen biervilthouders met bedrukking

De bierviltjes houder gemaakt van staal zijn erg stijlvol en zijn een toevoeging aan iedere feestgelegenheid of kroeg. Bedruk de metalen biervilthouders met je eigen logo of tekst en bepaal zelf het formaat en de stijl.

Plastic biervilthouders met tekst of logo

Plastic biervilthouders met tekst of logo

De plastic bierviltjes houders worden bedrukt met een logo of tekst en zijn verkrijgbaar in diverse maten en stijlen. Plastic biervilthouders zijn goed schoon te houden en daarmee ideaal om te gebruiken in de kroeg.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
 • broodtrommel met logo of tekst
  Broodtrommels
 • bidons met logo of tekst
  Bidons
 • bierviltjes bedrukken
  Bierviltjes