Gratis verzending Klantenservice Persoonlijk contact Snelle levering
Alle categorieën
Alle categorieën

Bidons bedrukken

Bidons met eigen logo of tekst

Bij JM Promotions bent u aan het juiste adres voor bedrukte bidons met logo. Wij hebben verschillende standaard bidons, waaronder bidons van 500ml en bidons van 750ml. De kleine bidons 500ml worden voornamelijk gebruikt door kinderen, voor kortdurende (sport)activiteiten of voor activiteiten waarbij een grote bidon onhandig is. De grote bidons raden wij aan bij activiteiten waarbij u niet altijd in de gelegenheid bent om uw bidon te vullen of bij activiteiten waarbij u de bidon niet altijd in de hand hoeft te houden.

Bidons van 500ml
Bidons van 750ml
Bekijk alle bidons »

Bidons customizen

De bidons kunnen eventueel van extra grip worden voorzien, wat erg handig is bij activiteiten waarbij de bidon vaak vastgehouden word. Het is ook mogelijk om de kleur van de dop en de fles te bepalen, zodat deze in lijn is met de huisstijl van uw bedrijf. Is dat nog niet genoeg dan, dan kunnen wij de bidons bedrukken met uw logo. Bidons bedrukken wij op één of twee posities op de fles of geheel rondom.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
  • Eerlijke prijs, zonder bijkomende kosten
  • Altijd een digitaal voorbeeld, gratis
  • 100% vrijblijvend en zonder verplichtingen

Direct prijs opvragen | Jouw zekerheden

Binnen 2 uur reactie
Vrijblijvende offerte
Zodra jij 100% akkoord bent starten we de productie

Veilige betaling en levering
vervoerder en betaalmogelijkheden

Verschillende bidons met bedrukking

Bidons komen bij veel uiteenlopende gelegenheden van pas. Bidons zijn bijvoorbeeld niet weg te denken bij sportwedstrijden. Personaliseer de bidons met een eigen logo of tekst en kies zelf het materiaal. Zo zijn de aluminium bidons en plastic bidons erg populair. Daarnaast zijn de waterflessen ook nog eens goedkoop en leuk om weg te geven als relatiegeschenk.

aluminium bidons met logo

Aluminium bidons met logo

Kies voor uitstraling met de metalen waterflessen met gepersonaliseerde bedrukking. De aluminium bidons zijn sterk en geschikt voor verschillende sporten, individueel of in teamverband. De aluminium bidons zijn verkrijgbaar in combinatie met bidonkratten.

bidon met koelelement

Bidons met koelelement

Heerlijk voor tijdens het warme weer: drinkbussen met koelelementen. Met deze bidons blijft het water ook tijdens tropische dagen heerlijk koel. Het koelelement kunt u in de vriezer leggen en kort voor gebruik in de bidon steken. Zo blijft het drinken lang koel. De bidons zijn te bedrukken met gepersonaliseerde tekst of logo.

milieubewust gerecyclede bidons

Milieubewust gerecyclede bidons

Deze kunststof drinkfles is niet alleen goed te hergebruiken, maar is ook nog eens gemaakt van gerecycled PET. Dubbel duurzaam dus! Staat bij jou duurzaamheid hoog in het vaandel? Dan zijn de gerecyclede bidons echt iets voor jou.

handig opvouwbare bidons

Handig opvouwbare bidons

Bidons kunnen veel ruimte in beslag nemen. Dit probleem is vanaf nu voorbij met de opbouwbare drinkbus. Vouw de bidons uit voor gebruik en berg de bidons weer gevouwen op! Verkrijgbaar met eigen bedrukte tekst of logo.

bidon met verstuiver bedrukt met logo of tekst

Bidon met spray of waterverstuiver

Kun je tijdens een sportsessie wel wat verfrissing gebruiken? De waterfles met verstuiver sprayt met een druk op de knop een kleine hoeveelheid water. Heerlijk om even mee af te koelen. Door het compacte formaat wordt deze fles gemakkelijk meegenomen. Handig, want zo heb je altijd verfrissing bij de hand!

bidons met infuser

Bidons met infuser

De drinkbus met infuser is erg populair. Door gesneden fruit in de infuser kern te plaatsen zal het water de smaak en vitaminen van het fruit opnemen tijdens het drinken. Daarnaast is het mogelijk om de infuser te verwijderen uit de bedrukte bidon, zodat deze ook goed schoon te maken is. Voorzien van een morsvrije koepeldeksel met duw-en-trek mondstuk.

bidonkrat met bedrukking

Bidonkrat met bedrukking

Heb je een keuze kunnen maken uit een van de uitgelichte drinkbussen? De bidonkratten of flessendragers kunnen niet ontbreken bij aanschaf van meerdere bidons. De bidonkratten worden samen of los bedrukt met een clublogo of tekst.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
  • Eerlijke prijs, zonder bijkomende kosten
  • Altijd een digitaal voorbeeld, gratis
  • 100% vrijblijvend en zonder verplichtingen

Direct prijs opvragen | Jouw zekerheden

Binnen 2 uur reactie
Vrijblijvende offerte
Zodra jij 100% akkoord bent starten we de productie

Veilige betaling en levering
vervoerder en betaalmogelijkheden

Gerelateerde producten

scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug