• Gratis verzending
  • Persoonlijk contact
  • Snelle levering
4.7/5 van 160 reviews

Bellenblaas bedrukken

Bellenblaas bedrukken met logo

Goedkope bellenblaas potjes met logo? Wij produceren bellenblaas potjes met logo bedrukking tegen de laagste prijzen. De goedkoopste optie zijn de goedkope bellenblaas potjes, dit zijn kleine witte potjes waarbij uw logo op de deksel gedrukt wordt. Daarnaast hebben wij de populaire bellenblaas potjes die op etiket bedrukt worden. De meest verkochte bellenblaas zijn de full-colour bellenblaas potjes met logo en afbeelding waarbij het gehele etiket rondom op het flesje wordt gemaakt. Wilt u echter een custom made bellenblaas potje in verschillende vormen, bijvoorbeeld in die van uw product, dan kiest u voor de custom made bellenblazers. Als laatste optie hebben wij nog bellenblaas ringen en bellenblaas staafjes. De bellenblaas flesjes bedrukken wij met uw ontwerp vanaf 250 stuks, dit tegen de snelste levertijden en goedkoopste prijzen!

Bellenblaas met etiket

Onze bellenblaas flesjes zijn leverbaar in iedere gewenste kleur. De bedrukte bellenblaas flesjes worden voorzien van een eigen logo of tekst bedrukt op het gehele etiket. Daarbij heeft u ook nog de keuze om het deksel erbij te laten bedrukken. Uw bellenblaas met logo kan bedrukt worden met één kleur tot en met vier PMS kleuren. Als uw opdruk bestaat uit meer kleuren of een verloop van kleuren, dan drukken wij dit in full colour. Al onze flesjes worden geleverd inclusief bellenblaas vloeistof.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Heeft u nog vragen over goedkoop bellenblaas bedrukken?

Waarom is bellenblaas potjes bedrukken zo goedkoop?

JM Promotions kan zeer lage tarieven hanteren. Dit komt doordat wij grootschalig flesjes bellenblaas bedrukken en produceren in onze eigen fabriek en deze op voorraad houden. Dit betekent niet alleen dat er geen sprake is van een tussenpartij, maar ook dat wij zeer snel en goedkoop kunnen leveren. Daarbij komt dat wij iedere week veel orders krijgen. Wij kunnen daardoor de transportkosten van uw bestelling verspreiden over meerdere zendingen. Dit berekenen wij weer door in de gevraagde prijzen voor onze bellenblaas met bedrukking. Zoekt u dus naar goedkope bellenblaas potjes voor op uw bruiloft of trouwerij, dan bent u bij JM Promotions aan het juiste adres! Bellenblaas bedrukken goedkoop is één van onze specialiteiten.

Bellenblaas personaliseren, hoe bestel ik bij JM Promotions?

Wanneer u bellenblaas bedrukt met logo bij ons wilt bestellen, dan zullen wij met u meedenken om tot een uniek product te komen voor uw reclamecampagne. De allereerste stap voor u is het aanvragen van een offerte. Voordat wij u dit kunnen toesturen, zullen wij u een aantal vragen stellen over uw bestelling. Welk soort bellenblazers bedrukken bent u in geïnteresseerd? Hoeveel stuks wilt u? Hoeveel kleuren opdruk zou u graag willen? Op welke termijn? Dit zijn typisch de vragen waarop wij een persoonlijke offerte kunnen baseren. Voordat wij ons productieproces van start kunnen laten gaan, zullen wij eerst akkoord vragen over onze digitale drukproef . Op deze drukproef kunt u precies zien hoe uw bellenblaas eruit zal gaan zien. Zodra u akkoord bent gegaan start het productieproces en zullen wij de gepersonaliseerde bellenblaas zo spoedig mogelijk transporteren. Heeft u nog overige vragen over bellenblaas bedrukken? Dan kunt u gerust telefonisch met ons contact opnemen.

Bellenblaas bedrukken met logo

Waar worden bellenblaas potjes bedrukken het meest ingezet?

U heeft ze vast wel eens gezien in de lente en de zomer, de bedrukte bellenblaas potjes. Vooral voor kinderen is bellenblazen bedrukken een leuk cadeau. Daarom worden potjes bellenblazers het meest bedrukt door bedrijven of instellingen die gericht zijn op kinderen. Enkele voorbeelden zijn:

  • Scholen
  • Pretparken
  • Sportverenigingen

Naast dat kinderen veel gebruik maken van promotie bellenblaas potjes, zie je deze ook vaak op bruiloften. Wanneer het trouwkoppel de kerk of het stadhuis uitlopen en naar de auto lopen, worden vaak bellenblazers gebruikt om een pad van bubbles en zeepbellen te maken voor het koppel. De bellenblazers worden gebruikt om extra sfeer te geven op de trouwerij.

bellenblaas

Bellenblaas bedrukken, hoe maak je zelf bellenblaas sop?

Het leuke van het geven van bellenblazers als ‘give away’ is dat men zelf het potje kunnen bijvullen met zelfgemaakt zeepsop. Bellenblaas sop is zelf te maken door middel van een kopje water te mengen met één eetlepel afwasmiddel. Zo kunt u onbeperkt zeepbellen blijven blazen.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
bellenblaas
scroll top arrow