• Gratis verzending
 • Persoonlijk contact
 • Snelle levering
4.8/5 van 222 reviews

Bellenblaas bedrukken

Goedkope bellenblaas laten bedrukken

JM Promotions produceert goedkope bellenblaas flesjes met logo bedrukking tegen lage prijzen. De goedkoopste potjes zijn de goedkope bellenblaas potjes, dit zijn kleine witte potjes waarbij uw logo op de deksel gedrukt wordt. Daarnaast hebben wij de populaire bellenblaas potjes die op etiket bedrukt worden. We kunnen het etiket van de bellenblaas ook in full colour rondom het flesje bedrukken met een logo of tekst. Wil je ook zelf de vorm van de bellenblaas potjes bepalen? Overweeg dan de custom made bellenblaas potjes in verschillende vormen, bijvoorbeeld in de vorm van een product of logo.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Bellenblaas met logo in enkele stappen

JM Promotions produceert bellenblaas produceert goedkope bellenblaas potjes met bedrukking. Aan de hand van onderstaande stappen personaliseren wij de bellenblaas potjes met een logo, naam of tekst. Bijvoorbeeld om bellenblaas potjes te ontwerp voor je huwelijk.

Stap 1. Kies het type bellenblaas potje

In de uitgebreide collectie traktatie bellenblaas flesjes vind je verschillende soorten bellenblazers met potje vloeistof. Het voordeligste is om te kiezen voor de goedkope bellenblaas flesjes. Naast de standaard bellenblaas potjes, produceren wij ook unieke bellenblaas potjes in eigen vorm, waarbij je bijvoorbeeld de potjes in de vorm van je bedrijfslogo of product kunt laten maken. Verder hebben we ook bellenblaas staafjes.

 • standaard bellenblaas flesjes bedrukken
  Standaard bellenblaas flesjes
 • eigen vorm bellenblaas flesjes bedrukken
  Bellenblaas potjes in eigen vorm
 • bellenblaas staafjes bedrukken
  Bellenblaas staafjes

Stap 2. Goedkope bellenblaas in eigen kleur

JM Promotions heeft goedkope bellenblaas potjes op voorraad in diverse standaardkleuren. Deze standaardkleuren zijn snel leverbaar. Daarnaast kunnen wij ook bellenblaas potjes produceren in iedere gewenste kleur, waarbij je zowel de kleur van het flesje als de dop kunt kiezen. Bijvoorbeeld in de kleur van de huisstijl van een bedrijf. Onderstaande kleuren worden door onze klanten het meest gekozen.

 • blauwe bellenblaas potjes met bedrukking
  Blauwe bellenblaas potjes
 • eigen vorm bellenblaas flesjes bedrukken
  Groene bellenblaas potjes
 • standaard bellenblaas flesjes bedrukken
  Gele bellenblaas potjes
 • oranje bellenblaas flesjes
  Oranje bellenblaas potjes
 • rode bellenblaas flesjes bedrukken
  Rode bellenblaas potjes

Stap 3. Gepersonaliseerde bellenblaas potjes

De bellenblaas potjes worden bij JM Promotions voorzien van één bedrukking. Standaard hebben onze potjes bellenblaas één wit strookje, waarop wij een klein logo of stukje tekst kunnen bedrukken. We kunnen de bellenblaas flesjes ook volledig rondom bedrukken in full colour. Het voordeligst is om de potjes op één positie te personaliseren, we kunnen de flesjes ook op meerdere posities bedrukken. Standaard bedrukken we de deksel of het etiket. De bellenblazers in eigen vorm worden volledig op maat geproduceerd met gewenste bedrukking.

 • bellenblaas deksel bedrukken
  Deksel bedrukt
 • etiket bellenblaas simpele bedrukking
  Etiket bedrukt
 • bellenblaas flesjes full colour bedrukken
  Full colour bedrukt

Ontvang gratis en vrijblijvend een prijsopgave

Heb je na het doorlopen van de stappen interesse gekregen in goedkope bellenblaas met bedrukking? Dan kun je een vrijblijvende prijsopgave opvragen via de onderstaande offerte button. Vergeet niet je wensen, zoals het materiaal, de kleur en bedrukkingswijze, door te geven. Op basis van deze informatie kunnen wij een vrijblijvend aanbod doen.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Veelgestelde vragen over bedrukte dobbelstenen

Vraag 1. Waar worden traktatie bellenblaas potjes het meest voor ingezet?

De bedrukte bellenblaas potjes worden vaak ingezet door bedrijven of instellingen die gericht zijn op kinderen. Scholen, bedrijven of sportverenigingen laten vaak een bedrijfslogo, naam of tekst op de bellenblaas flesjes bedrukken. Onze klanten kiezen het vaakst voor bellenblaas etiket bedrukken.

bedrukte bellenblaas

Vraag 2. Maken jullie ook bellenblaas potjes voor bruiloften?

JM Promotions is gespecialiseerd in het produceren van bruiloft bellenblaas potjes. Wij kunnen de flesjes bellenblaas volledig personaliseren voor je huwelijk. Vaak wordt er voor bruiloften gekozen voor de bellenblaas staafjes. Laat ons je specifieke bruiloftwensen weten, wij helpen je graag verder met het personaliseren de ideale bruiloft bellenblazen.

bellenblaas logo

Vraag 3. Hebben jullie ook bellenblaas zwaarden voor mega zeepbellen?

Ja, in onze collectie bellenblaas staafjes hebben wij ook de populaire bellenblaas zwaarden. De bellenblaas zwaarden zijn in- en uitklapbaar en kunnen we produceren in iedere gewenste maat om grote zeepbellen mee te maken.

bellenblaas logo

Vraag 4. Maken jullie ook bellenblazen met spelletjes?

Voor oneindig speelplezier voorziet JM Promotions de gebruikelijk bellenblaas potjes standaard van een geduldspelletje in het dekseltje. Het spelletje is voorzien van een balletje dat je moet verplaatsen in gaatjes. Daarnaast kun je het bellenblaas potje met ingebouwde spelletje personaliseren door de bellenblaas etiket te bedrukken.

bellenblaas potjes bedrukken op etiket bestaand

Vraag 5. Hoe kun je zelf bellenblaas sop maken?

Standaard worden onze bellenblaas flesjes geleverd met vloeitof. Wanneer de vloeistof op is, kun je zelf gemakkelijk nieuwe bellenblaas vloeistof maken door middel van een kopje water te mengen met één eetlepel afwasmiddel. Zo kun je onbeperkt grote zeepbellen blijven blazen.

bellenblaas kleuren overzicht

Ontvang gratis en vrijblijvend een prijsopgave

Heb je na het doorlopen van de stappen interesse gekregen in goedkope bellenblaas met bedrukking? Dan kun je een vrijblijvende prijsopgave opvragen via de onderstaande offerte button. Vergeet niet je wensen, zoals het materiaal, de kleur en bedrukkingswijze, door te geven. Op basis van deze informatie kunnen wij een vrijblijvend aanbod doen.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug