4.7 /5
van
132 reviews

Bekerhouders bedrukken

Bekerhouders met logo

Bent u op zoek naar de goedkoopste bekerhouders met logo? Onze goedkope bekerhouders zorgen ervoor dat uw blikjes drinken, flesjes water, een beker koffie of andere drankjes gemakkelijk weg kunt zetten. De bekerhouders voorkomen tevens dat uw drinken omgestoten wordt of omvalt. De auto bekerhouders kunnen eenvoudig aan de raamsponningen van onder meer een auto, caravan of boot worden bevestigd. Wij hebben ook bekerhouders die aan het ventilatierooster van de auto bevestigd kunnen worden. De kleuren rood, wit en blauw zijn populair en houden wij op voorraad zodat wij op korte termijn bedrukte bekerhouders kunnen leveren. Laat de bekerhouders bedrukken en u heeft een leuk relatiegeschenk.

Bekerhouders met ophanghaak
Bekerhouders auto ventilatierooster
Meer bekerhouders»

Bekerhouders op maat

Doordat wij de bekerhouders zelf produceren, bieden wij veel mogelijkheden wat betreft het custom-made maken van bekerhouders. Wij kunnen namelijk de bekerhouders maken in uw eigen gewenste kleur. Wij kunnen de bekerhouders bedrukken met logo of tekst, zelf met een full-colour opdruk.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Bekerhouders voor verschillende gelegenheden

Ben je op zoek naar bedrukte bekerhouders? Met de gepersonaliseerde bekerhouders zorg je bij ieder drankje voor de juiste reclame. De bekerhouders worden bedrukt met logo of tekst en zijn verkrijgbaar in verschillende varianten. Zo bestel je bij ons een bedrukte drankdrager als koffiehouder, opblaasbare houder, autobekerhouder en plastic/kartonnen bierwaaiers.

Opblaasbare bekerhouders voor het strand

Opblaasbare bekerhouders voor het strand

Heb je zin in een drankje? De opblaasbare drankhouders bedrukt met eigen logo of tekst komt altijd van pas. De opblaasbare bekerdrager is ideaal om mee te nemen naar het strand. De bekerhouder is verkrijgbaar is bijvoorbeeld opblaasbaar als flamingo.

De ideale koffiehouder op de werkvloer

De ideale koffiehouder op de werkvloer

Op de werkvloer wordt dagelijks veel koffie gedronken. Heb je een hekel aan koffie kringen op je bureau? Dan is de koffiebekerhouder met clip iets voor jou en je collega's. Maak hem vast aan je bureau en zet je bakkie koffie erin!

Herbruikbare plastic bierwaaiers

Herbruikbare plastic bierwaaiers

De plastic bierwaaier is geschikt om meerdere dranken op een gemakkelijke manier mee te nemen. De bedrukte bierwaaier is een fantastisch promotiemiddel bij evenementen, feestjes of bedrijven. De bierwaaier is herbruikbaar.

Kartonnen bierwaaiers geschikt voor evenementen

Kartonnen bierwaaiers geschikt voor evenementen

Kartonnen bierwaaiers zijn geschikt voor evenementen, bedrijven en feestjes. De glazendragers worden bedrukt met een logo of tekst. Hiermee personaliseer je de bierwaaier en kan de glazendrager ideaal worden ingezet als promotiemiddel.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
  • bedrukte bandenprofieltesters
    Bandenprofiel testers
  • bedrukte zonneschermen
    Auto-zonneschermen
  • bedrukte auto vlaggetjes
    Auto-vlaggen
scroll top arrow