Gratis verzending Klantenservice Persoonlijk contact Snelle levering
Alle categorieën
Alle categorieën

Bekerhouders bedrukken

Bekerhouders met logo

Bent u op zoek naar de goedkoopste bekerhouders met logo? Onze goedkope bekerhouders zorgen ervoor dat uw blikjes drinken, flesjes water, een beker koffie of andere drankjes gemakkelijk weg kunt zetten. De bekerhouders voorkomen tevens dat uw drinken omgestoten wordt of omvalt. De auto bekerhouders kunnen eenvoudig aan de raamsponningen van onder meer een auto, caravan of boot worden bevestigd. We hebben ook bekerhouders die aan het ventilatierooster van de auto bevestigd kunnen worden. De kleuren rood, wit en blauw zijn populair en houden we op voorraad zodat we op korte termijn bedrukte bekerhouders kunnen leveren. Laat de bekerhouders bedrukken en u heeft een leuk relatiegeschenk.

Bekerhouders met ophanghaak
Bekerhouders auto ventilatierooster
Bekijk alle bekerhouders »

Bekerhouders op maat

Doordat we de bekerhouders zelf produceren, bieden we veel mogelijkheden wat betreft het custom-made maken van bekerhouders. we kunnen namelijk de bekerhouders maken in uw eigen gewenste kleur. We kunnen de bekerhouders bedrukken met logo of tekst, zelf met een full-colour opdruk.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
  • Eerlijke prijs, zonder bijkomende kosten
  • Altijd een digitaal voorbeeld, gratis
  • 100% vrijblijvend en zonder verplichtingen

Direct prijs opvragen | Jouw zekerheden

Binnen 2 uur reactie
Vrijblijvende offerte
Zodra jij 100% akkoord bent starten we de productie

Veilige betaling en levering
vervoerder en betaalmogelijkheden

Bekerhouders voor verschillende gelegenheden

Ben je op zoek naar bedrukte bekerhouders? Met de gepersonaliseerde bekerhouders zorg je bij ieder drankje voor de juiste reclame. De bekerhouders worden bedrukt met logo of tekst en zijn verkrijgbaar in verschillende varianten. Zo bestel je bij ons een bedrukte drankdrager als koffiehouder, opblaasbare houder, autobekerhouder en plastic of kartonnen bierwaaiers.

ideale koffiehouder op de werkvloer

De ideale koffiehouder op de werkvloer

Op de werkvloer wordt dagelijks veel koffie gedronken. Heb je een hekel aan koffie kringen op je bureau? Dan is de koffiebekerhouder met clip iets voor jou en je collega's. Maak hem vast aan je bureau en zet je bakkie koffie erin!

herbruikbare plastic bierwaaiers

Herbruikbare plastic bierwaaiers

De plastic bierwaaier is geschikt om meerdere dranken op een gemakkelijke manier mee te nemen. De bedrukte bierwaaier is een fantastisch promotiemiddel bij evenementen, feestjes of bedrijven. De bierwaaier is herbruikbaar.

kartonnen bierwaaiers geschikt voor evenementen

Kartonnen bierwaaiers geschikt voor evenementen

Kartonnen bierwaaiers zijn geschikt voor evenementen, bedrijven en feestjes. De glazendragers worden bedrukt met een logo of tekst. Hiermee personaliseer je de bierwaaier en kan de glazendrager ideaal worden ingezet als promotiemiddel.

ventilatierooster bekerhouders

Ventilatierooster bekerhouders

Zit je veel in de auto en kun je wel een goede bekerhouder gebruiken voor je koffie? Dan zijn de ventilatierooster bekerhouders precies wat je zoekt. Deze drankenhouders zijn eenvoudig in het ventilatierooster vast te maken en zijn een stevige houvast voor je drankje. De bekerhouders zijn gemaakt van ABS en hebben een standaardafmeting van 13 x 7,5 x 7 centimeter.

opblaasbare bekerhouders voor het strand

Opblaasbare bekerhouders voor het strand

Heb je zin in een drankje? De opblaasbare drankhouders bedrukt met eigen logo of tekst komt altijd van pas. De opblaasbare bekerdrager is ideaal om mee te nemen naar het strand. De bekerhouder is verkrijgbaar is bijvoorbeeld opblaasbaar als flamingo.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
  • Eerlijke prijs, zonder bijkomende kosten
  • Altijd een digitaal voorbeeld, gratis
  • 100% vrijblijvend en zonder verplichtingen

Direct prijs opvragen | Jouw zekerheden

Binnen 2 uur reactie
Vrijblijvende offerte
Zodra jij 100% akkoord bent starten we de productie

Veilige betaling en levering
vervoerder en betaalmogelijkheden

Gerelateerde producten

scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug