• Gratis verzending
  • Persoonlijk contact
  • Snelle levering
4.8/5 van 222 reviews

Bandenprofiel-testers bedrukken

Goedkope bandenprofielmeters voor autobanden

Bij JM Promotions bent u aan het juiste adres voor de goedkope bandenprofielmeters met logo. Bandenprofielmeters worden gebruikt voor het meten van de profieldiepte van de banden van auto's, vrachtwagens en motoren. Wij leveren de bandenprofielmeters met sleutelring, zodat u deze aan een sleutelbos kunt bevestigen zodat u de meter altijd bij de hand heeft. De bandenprofielmeters worden gemaakt van plastic en kunnen wij daarom produceren in verschillende basiskleuren, waaronder rood, blauw, wit en groen.

Goedkope bandenprofiel-testers van plastic
Profielmeters in verschillende basiskleuren
Meer bandenprofiel-testers »

Bandenprofiel testers op maat

JM Promotions produceert custom-made bandenprofiel testers. Bij een custom-made bandenprofiel testers kunt u een aantal onderdelen van de bandenprofielmeters naar wens aanpassen. Het is mogelijk om zowel de houder als de meter van verschillende kleuren te voorzien. De achterzijde van de bandenprofielmeters bedrukken wij met uw gewenste opdruk, zoals een logo, afbeelding of tekst. Ook in full colour. Een bedrukte bandenprofielmeter is leuk om weg te geven op andere andere beurzen en evenementen.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Andere bandenprofielmeters met logo

Met de bedrukte bandenprofielmeters hoef je nooit meer te twijfelen over het profiel van je banden. De bandenprofielmeters met bedrukte tekst of logo meter of er nog voldoende profiel aanwezig is, waardoor je altijd veilig op reis kunt. De bandenprofielmeters zijn er met lampjes, sleutelhanger en sleutelring. Wettelijk is het verplicht om een bandenprofiel te hebben van minimaal 1,6 mm.

bandenprofielmeter met handig lampje

Bandenprofielmeter met handig lampje

Veilig op weg met de bedrukte bandenprofielmeter met lampje. De bandenmeter met bedrukking laat zien of de banden toe zijn aan vervangingen. De bandenmeter bevat een LED-lampje waardoor je in het donker altijd licht bij de hand hebt.

moderne en digitale bandenprofielmeter

Moderne en digitale bandenprofielmeter

Met de digitale bandenprofielmeter weet je altijd de profieldikte van je band. De moderne en digitale bandenmeters zijn verkrijgbaar met logo of tekst. Hang de digitale profielbandenmeters aan je sleutelhanger met de handige sleutelring.

parkeerschijf en bandenmeter in één

Parkeerschijf en bandenprofielmeter in één

Altijd een parkeerschijf en bandenprofielmeter in de auto met de 2 in 1 parkeerschijf met bandenmeter. De bandenprofielmeter is te bedrukken met logo of tekst en zorgt ervoor dat je op tijd weet of je banden voldoen aan de wettelijke profieldikte van 1,6 mm.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug