• Gratis verzending
 • Persoonlijk contact
 • Snelle levering
4.7/5 van 282 reviews

Bandana bedrukken

Multifunctionele bandana laten bedrukken met logo

Of het nu warm of koud is, deze multifunctionele bandanas komen altijd goed van pas. De bandanas zorgen ervoor dat je huid beschermd is tegen de brandende zon maar houden je ook warm tijdens de koude dagen. Daarnaast zijn de bandanas tegenwoordig een modieus accessoire om je outfit compleet te maken. De bandanas kun je ook gebruiken als sjaal, hoofddoek, halsdoek of hoofdband. Je hebt de keuze uit goedkope bandanas, bandanas volledig bedrukt en milieuvriendelijke bandanas. Ook hebben we bandanas voor bikers, vierkante bandanas, sport bandanas en bandanas voor honden. Verkrijgbaar in verschillende standaard of PMS kleuren. Je kunt de bandana laten volledig bedrukken met een logo, tekst, patroon of andere opdruk.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
colsjaal bedrukken

Bedrukte bandana in enkele stappen

Wil je bedrukte bandanas met logo inzetten als promotiemateriaal? Laat dan bandanas bedrukken! Je hebt de keuze uit verschillende soorten bandanas. Zo hebben we goedkope bandanas, bandanas volledig bedrukt en milieuvriendelijke bandanas. Maar ook biker bandanas, vierkante bandanas, sport bandanas en bandanas voor honden. De bananas zijn verkrijgbaar in diverse standaard- of PMS kleuren. Vervolgens kun je de bandanas laten bedrukken met reclame. Bedrukte bandanas zie je in de zomer vaak op festivals en andere evenementen. Doorloop onderstaande stappen voor het laten maken van bedrukte bandanas.

bandana full colour bedrukken

Stap 1. Keuze uit diverse soorten bandana

Je hebt de keuze uit veel verschillende de bandanas. Kies bijvoorbeeld voor goedkope bandanas. Het voordeel van goedkope bandanas is dat je optimaal gebruik maakt van je budget. Ook hebben we bandanas die je all-over kunt bedrukken. Verder hebben we milieuvriendelijke bandanas, biker bandanas, vierkante bandanas, bandanas voor het sporten of honden bandanas.

 • biker bandana
  Biker bandana
 • sport bandana
  Sport bandana
 • hals bandana
  Hals bandana
 • honden bandana met logo
  Honden bandana

Stap 2. Bandanas in alle kleuren

Heb je de juiste soort bandanas gekozen? Dan gaan we nu verder met het kiezen van de kleur. Een aantal soorten bandanas zijn leverbaar in standaard kleuren. Ook zijn er diverse bandanas verkrijgbaar in eigen PMS kleur. Ter inspiratie hebben we onderstaand de meest populaire kleuren voor je in een overzicht gezet.

 • sport bandana met logo
  Blauwe bandana
 • sport bandana bedrukt
  Rode bandana
 • biker bandana -bedrukt
  Zwarte bandana
 • biker bandana met bedrukking
  Gele bandana

Stap 3. Banandas laten bedrukken

Heb je de gewenste kleur voor de bandanas gekozen? De laatste stap is het bedrukken van de bandanas. Alle bandanas zijn voorzien van verschillende drukposities waarop we een logo, tekst of andere opdruk aanbrengen. Vaak is de drukpositie aan de voorkant van de bandana. Ook komt het voor dat we de bandanas aan weerskanten van een bedrukking voorzien. Hierdoor is de bedrukking aan beide kanten zichtbaar. Standaard laten we de bandanas met een simpele opdruk bedrukken, ook kunnen we de bandanas full colour bedrukken. Hieronder een aantal voorbeelden van gepersonaliseerde bandanas.

 • biker bandana met ontwerp
  Bandana met logo
 • biker bandana met logo
  Bandana met tekst
 • goedkope bandana bedrukt
  Bandana met opdruk
 • goedkope bandana ontwerpen
  Bandana met bedrukking

Ontvang gratis en vrijblijvend een prijsopgave voor bandana met logo

Heb je na het doorlopen van de stappen interesse gekregen in bandana met logo? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan via onderstaande button. Vergeet dan niet je wensen, zoals de soort bandana en de bedrukking, door te geven. Op basis van deze informatie kunnen wij een vrijblijvend aanbod doen voor bandana bedrukken.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Veelgestelde vragen over colsjaals bedrukken

Hebben jullie piraten bandanas?

Ja! We hebben ook piraten bandanas. Deze bandanas worden bij ons de sport bandanas genoemd. Kenmerkend voor de piraten bandanas is dat je deze bandanas kunt verstellen via de 2 linten. De piraten bandanas zijn verkrijgbaar in iedere standaard- en PMS kleur. Ook bedrukken we de piraten bandanas met een opdruk.

sport bandana met bedrukking

Kan ik de bandanas als sjaal of colsjaal gebruiken?

Natuurlijk kun je de bandanas ook als sjaal gebruik. Veel van onze bandanas zijn multifunctioneel. Kies hiervoor bijvoorbeeld voor onze goedkope bandanas, bandanas volledig bedrukt of vierkante bandanas. Deze bandanas kun je gebruiken als sjaal, hoofddoek, halsdoek of hoofdband. Verkrijgbaar in diverse kleuren met bedrukking.

sport bandana met opdruk

Kan ik de bandana gebruiken op de motor?

Vaak zie je bikers rijden met een bandana. Dit doen ze door hun hoofd te beschermen tegen de warme zon. Ook bij ons vind je bandanas die geschikt zijn voor het motorrijden. Kies voor onze biker bandanas. Deze bandanas zijn verkrijgbaar in standaard kleuren. Te bedrukken met simpele opdruk of full colour ontwerp. De biker bandanas zijn one size fits all.

bedrukte biker bandana

Wat zijn haarband bandanas?

Onze bandanas zijn multifunctioneel. Dat wil zeggen dat je de bandanas niet alleen als bandana kan dragen. Zo kun je onze bandanas ook gebruiken als haardband, sjaal of hoofddoek. Alle multifunctionele bandanas zijn leverbaar in diverse kleuren. Ook bedrukken we de multifunctionele bandanas met een gepersonaliseerd ontwerp.

milieuvriendelijke bandana bedrukt

Ontvang gratis en vrijblijvend een prijsopgave voor bedrukte bandana

Heb je na het doorlopen van de stappen interesse gekregen in bedrukte bandana? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan via onderstaande button. Vergeet dan niet je wensen, zoals de soort bandana en de bedrukking, door te geven. Op basis van deze informatie kunnen wij een vrijblijvend aanbod doen voor bandana bedrukken.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug