Gratis verzending Klantenservice Persoonlijk contact Snelle levering
Alle categorieën
Alle categorieën

Ballonnen bedrukken

Goedkope ballonnen met logo

Op zoek naar bedrukte ballonnen als goedkoop promotiemateriaal voor op uw feest of evenement? Bij JM Promotions bent u aan het juiste adres voor goedkope ballon met eigen tekst. Ballonnen leveren wij in alle soorten, maten en kleuren. De meeste verkochte ballonnen hebben een diameter van 30 tot 35cm, maar daarnaast produceren wij ook grote ballonnen zoals de reuze ballonnen en XL ballonnen. Onze ballonnen kunnen gevuld worden met helium zodat ze geschikt zijn voor een ballonnenwedstrijd. Wij kunnen iedere ballon met eigen tekst of logo bedrukken. Ook een helium ballon bedrukken wij naar wens.

Goedkope ballonnen in formaten 30cm t/m 35cm
Folie ballonnen in eigen vorm
Grote ballonnen 90cm tot 95cm
Meer ballonnen »

Ballonnen in eigen vorm en formaat

De expertise van JM Promotions is het op maat produceren van ballonnen. Onze custom-made ballonnen kunnen worden geleverd in uw eigen gewenste vorm, formaat en PMS kleur. Een voorbeeld van een ballon op maat is een groot hart in eigen PMS kleur. Op aanvraag producere wij ook de populaire folieballonnen, die voor verschillende gelegenheden te gebruiken zijn. Niet alleen voor feestelijke gelegenheden zoals verjaardagen, huwelijksfeesten maar ook voor winkelaankleding en beurzen. Wij produceren folieballonnen letters, folieballonnen cijfers of folieballonnen in figuurvorm.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
  • Eerlijke prijs, zonder bijkomende kosten
  • Altijd een digitaal voorbeeld, gratis
  • 100% vrijblijvend en zonder verplichtingen

Direct prijs opvragen | Jouw zekerheden

Binnen 2 uur reactie
Vrijblijvende offerte
Zodra jij 100% akkoord bent starten we de productie

Veilige betaling en levering
vervoerder en betaalmogelijkheden

Meer bedrukte ballonnen

Ieder feestje vraagt om een ander type ballon, met deze bedrukte ballonnen bepaal je zelf het thema. De mogelijkheden met de bedrukte ballonnen zijn enorm, zo kun je ervoor kiezen om een ballon te bedrukken met tekst of logo. Dankzij de vele opties heb je de mogelijkheid om je eigen ballon te personaliseren.

folie ballonnen in eigen vorm

Folie ballonnen met bedrukking

Folieballonnen zijn gemaakt van folie materiaal en worden vaak voorzien van een leuke opdruk. Deze ballonnen zijn in enorm veel vormen te vinden: denk aan cijfers en letters, maar ook aan bloemen en dieren. Je kunt de vorm en afmetingen van de folieballonnen zelf bepalen. Feestjes en verjaardagen zijn nog leuker met bedrukte folieballonnen.

punchballonnen met logo

Punchballonnen met logo

De punchballonnen met logo bestaan uit een grote opblaasbare latex ballon met een elastiekje waar je tegen aan kan "stompen". De leuk punchballonnen zijn verkrijgbaar in verschillende diameters. Een punchballon kan daarnaast gebruikt worden om leuke spelletjes mee te doen. Bijvoorbeeld te gebruiken als muziekinstrument door rijst in de ballon te stoppen.

reuze ballonnen bedrukken

Reuze ballonnen bedrukken

Reuze ballonnen of ook wel grote ballonnen kunnen worden gebruikt als blikvangers om reclame te maken. Van deze mega ballonnen kun je zelf het formaat en de kleur bepalen. Vervolgens kunnen wij de ballonnen personaliseren met je logo, tekst of andere boodschap.

hartjes ballonnen

Bedrukte ballonnen in de vorm van een hartje

Je geliefde verassen met een gepersonaliseerde hartjes ballon, bedrukt met een liefdevolle tekst of bijzondere foto. De hartjes ballonnen zijn ideaal geschikt voor bruiloften en zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. En natuurlijk ook leuk voor Valentijnsdag dat wordt gevierd op 14 februari.

ballonnen gevuld met helium

Helium ballonnen laten bedrukken

Ballonnen met helium zijn uitermate geschikt om gebruiken als decoratie bij openingen of andere feestelijke gelegenheden. Personaliseer de ballon door zelf de bedrukking te kiezen in vorm van tekst of logo.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
  • Eerlijke prijs, zonder bijkomende kosten
  • Altijd een digitaal voorbeeld, gratis
  • 100% vrijblijvend en zonder verplichtingen

Direct prijs opvragen | Jouw zekerheden

Binnen 2 uur reactie
Vrijblijvende offerte
Zodra jij 100% akkoord bent starten we de productie

Veilige betaling en levering
vervoerder en betaalmogelijkheden

Gerelateerde producten

scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug