4.7 /5
van
118 reviews

Ballonnen bedrukken

Goedkope ballonnen met logo

Op zoek naar bedrukte ballonnen als goedkoop promotiemateriaal voor op uw feest of evenement? Bij JM Promotions bent u aan het juiste adres voor goedkope ballon met eigen tekst. Ballonnen leveren wij in alle soorten, maten en kleuren. De meeste verkochte ballonnen hebben een diameter van 30 tot 35cm, maar daarnaast produceren wij ook grote ballonnen zoals de reuze ballonnen en XL ballonnen. Onze ballonnen kunnen gevuld worden met helium zodat ze geschikt zijn voor een ballonnenwedstrijd. Wij kunnen iedere ballon met eigen tekst of logo bedrukken. Ook een helium ballon bedrukken wij naar wens.

 • Normale ballonnen in formaten 30cm tot en met 35cm
 • Folie ballonnen in custom-made vorm
 • Grote ballonnen 90cm tot 95cm

Ballonnen in eigen vorm en formaat

De expertise van JM Promotions is het op maat produceren van ballonnen. Onze custom-made ballonnen kunnen worden geleverd in uw eigen gewenste vorm, formaat en PMS kleur. Een voorbeeld van een ballon op maat is een groot hart in eigen PMS kleur. Op aanvraag producere wij ook de populaire folieballonnen, die voor verschillende gelegenheden te gebruiken zijn. Niet alleen voor feestelijke gelegenheden zoals verjaardagen, huwelijksfeesten maar ook voor winkelaankleding en beurzen. Wij produceren folieballonnen letters, folieballonnen cijfers of folieballonnen in figuurvorm. Ballonnen hebben een minimale afname van 5.000 stuks.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Meer bedrukte ballonnen

Ieder feestje vraagt om een ander type ballon, met deze bedrukte ballonnen bepaal je zelf het thema. De mogelijkheden met de bedrukte ballonnen zijn enorm, zo kun je ervoor kiezen om een ballon te bedrukken met tekst of logo. Dankzij de vele opties heb je de mogelijkheid om je eigen ballon te personaliseren.

folie ballonnen in eigen vorm

Folie ballonnen met bedrukking

Feestjes zijn nog leuker met bedrukte folieballonnen. De folieballonnen kunnen gepersonaliseerd worden door zelf de maat, kleur en de vorm te kiezen. Hierdoor zijn de folieballonnen geschikt voor verschillende gelegenheden als verjaardagen en het aankleden van je winkel of horeca.

punchballonnen met logo

Punchballonnen met logo

De punchballonnen met logo bestaan uit een grote opblaasbare bal met een elastiekje waar je tegen aan kan "stompen". De leuk punchballonnen zijn verkrijgbaar in verschillende diameters. Een punchballon kan daarnaast gebruikt worden om leuke spelletjes mee te doen. Bijvoorbeeld te gebruiken als muziekinstrument door rijst in de ballon te stoppen.

reuze ballonnen bedrukken

Reuze ballonnen bedrukken

Reuze ballonnen of ook wel grote ballonnen kunnen worden gebruikt als blikvangers om reclame te maken. Bepaal zelf het formaat, kleur en personaliseer reuze ballonnen of grote ballonnen met een tekst of logo.

hartjes ballonnen

Bedrukte ballonnen in de vorm van een hartje

Je geliefde verassen met een gepersonaliseerde hartjes ballon, bedrukt met een liefdevolle tekst of bijzondere foto. De hartjes ballonnen zijn ideaal geschikt voor bruiloften en zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren.

ballonnen gevuld met helium

Helium ballonnen laten bedrukken

Ballonnen met helium zijn uitermate geschikt om gebruiken als decoratie bij openingen of andere feestelijke gelegenheden. Personaliseer de ballon door zelf de bedrukking te kiezen in vorm van tekst of logo.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
 • armbandje bedrukt met logo of tekst
  Armbandjes
 • handklappertjes met logo bedrukken
  Handklappers
 • vlaggenlijn bedrukken
  Vlaggenlijnen