Gratis verzending Klantenservice Persoonlijk contact Snelle levering
Alle categorieën

Strandballen bedrukken

Goedkope beachballen bedrukken

JM Promotions produceert goedkope strandballen van uitstekende kwaliteit met snelle levertijden (ca. 7 dagen)! Onze meest verkochte strandballen zijn de strandballen van 40cm, waar u kunt kiezen uit éénkleurige strandballen of tweekleurige strandballen. De populaire kleuren geel, rood, blauw en groen houden wij op voorraad zodat wij deze snel kunnen leveren. Wij kunnen de panelen van de goedkope strandballen bedrukken met logo of tekst. Geef de bedrukte strandballen gratis weg bij een leuk evenement of promotionele activiteiten.

Meest verkochte strandballen 40cm
Tweekleurige strandballen
Eenkleurige strandballen
Bekijk alle strandballen »

Strandballen custom-made

Als fabrikant van de strandballen kunnen wij ook strandballen op maat maken. Het is mogelijk om het formaat van de strandballen te bepalen, waardoor u bij ons mini of mega strandballen kunt laten produceren. Wij kunnen deze strandballen in uw eigen PMS kleur leveren of zelfs doorzichtige 3d-strandballen met blow-up van uw product of logo. Ook kunnen wij custom-made strandballen bedrukken over het gehele oppervlak in plaats van de standaard bedrukkingswijze op de panelen. Wij kunnen de strandballen full colour bedrukken.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
  • Eerlijke prijs, zonder bijkomende kosten
  • Altijd een digitaal voorbeeld, gratis
  • 100% vrijblijvend en zonder verplichtingen

Direct prijs opvragen | Jouw zekerheden

Binnen 2 uur reactie
Vrijblijvende offerte
Zodra jij 100% akkoord bent starten we de productie

Veilige betaling en levering
vervoerder en betaalmogelijkheden

Strandballen met bedrukking

Strandballen zijn niet alleen een leuke activiteit voor op het strand, maar zijn ook nog eens een goed promotieartikel. De strandballen worden altijd bekeken, bestel de strandballen met bedrukte tekst of bedrijfslogo om reclame te maken. De strandballen zijn verkrijgbaar in full colour en op maat gemaakt. Daarnaast hebben wij 3D strandballen en de crowd balls die tijdens evenementen veel aandacht vangen. Al onze beachballs worden bedrukt met een tekst of logo.

full colour strandballen

Full colour strandballen

Ben je op zoek naar een strandbal met een full colour bedrukking? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. De strandballen worden bedrukt in full colour of in 4 andere verschillende kleuren. Zorg ervoor dat jou bedrijf goed herkenbaar in beeld komt door het bedrijfslogo of een tekst op de goedkope full colour strandballen te bedrukken. De strandballen hebben een standaard diameter van 40 cm en zijn gemaakt van PVC.

custom made strandballen

Custom made strandballen

Strandballen op maat gemaakt. Bij ons kun je strandballen in een klein, groot of mega formaat bestellen. Daarnaast kun je kiezen om zelf het formaat van de goedkope strandballen te bepalen. Stel de custom made strandballen samen door de kleur te bepalen en er een tekst of logo erop te bedrukken. De strandballen worden gemaakt van PVC en zijn een goed promotieartikel.

3d strandballen

3D strandballen

Gemaakt van PVC en verkrijgbaar in de grootte die je nodig hebt. De 3D strandballen zijn populair. De strandballen zijn transparant en hebben aan de binnenkant een 3D object. Het 3D object kun je zelf bepalen. Deze opvallende strandbal bedrukken wij vervolgens met een tekst of bedrijfslogo. Aan wie geef je deze strandbal met 3D object cadeau?

crowd ballen

Crowd ballen

Je kent ze wel, die mega strandballen op sportevenementen, concerten, festivals of andere evenementen waar veel toeschouwers zijn. De crowd ballen trekken enorm veel aandacht en houdt mensen tijdens evenemten bezig. Deze crowd ballen zijn bij ons verkrijgbaar met bedrukking. De crowd ballen zijn gemaakt van stevig PVC zodat de bal niet snel kapot gaat. Het formaat van de bedrukte crowd ballen is 1 tot 2 meter maar kan ook op maat geleverd worden. In welke kleur bestel je de crowd balls met bedrukking?

scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug