4.7 /5
van
122 reviews

Goedkope auto zonneschermen voor de zijramen

Auto zonneschermen voor de zijramen goedkoop bedrukken?

Bent u op zoek naar auto zonneschermen voor de zijramen en wilt u deze zo goedkoop mogelijk bedrukken met uw logo? JM Promotions is leverancier van de goedkoopste bedrukte zonneschermen. Doordat wij de schermen zowel fabriceren als bedrukken kunnen wij deze zeer voordelig leveren. De goedkoopste optie om auto zonneschermen te bedrukken is met slechts één kleur opdruk. De regel is namelijk: hoe minder verschillende kleuren opdruk, hoe goedkoper wij zijn! Bestaat uw opdruk echter uit meerdere kleuren, dan kunnen wij ook zeer voordelig onze auto zonneschermen voor de zijramen met meerdere kleuren logo bedrukken.

Onze auto zonneschermen voor de zijramen zijn gemaakt van nylon. De randen zijn gemaakt van buigbaar materiaal, waardoor het schermpje gemakkelijk op te vouwen is. Wij leveren onze auto zonneschermen voor de zijramen namelijk altijd met een opbergzakje. In het zakje zitten 4 gemakkelijk te bevestigen zuignapjes, zodat u deze aan de zijramen kunt vastmaken. Wij bieden de mogelijkheid om zowel het zakje als het scherm te bedrukken. Echter, is de voordeligste optie om enkel het zonnescherm te bedrukken.

U kunt kiezen uit een groot aantal basiskleuren zonneschermen. Mocht uw exacte kleur daar toch niet tussen zitten dan kunnen wij de schermen ook volledig bedrukken in uw eigen PMS-kleur. De rand van het schermpje kan ook worden geleverd in iedere gewenste kleur. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen om het scherm zelf de hoofdkleur van uw huisstijl te geven en de rand de hulpkleur.

Mocht u op zoek zijn naar een scherm voor het zijraam met een opdruk van een afbeelding of foto, dan helpen wij u graag met full-colour bedrukte auto zonneschermen voor de zijramen.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!