4.7 /5
van
122 reviews

Auto zonneschermen zijramen full colour

Auto zonneschermen voor de zijramen in full colour bedrukken?

JM Promotions is zowel de fabrikant als de bedrukker van auto zonneschermen. Wij kunnen onze schermpjes voorzien van een kwalitatieve opdruk van een foto of afbeelding. De opdruk kan over het gehele oppervlak van het auto zonnescherm worden bedrukt. Wij kunnen zowel het opbergzakje als het zonnescherm bedrukken met een full-colour logo.

Onze full-colour bedrukte schermen worden bedrukt door middel van heat transfer print druktechniek. Wij brengen uw opdruk in spiegelbeeld aan op een "release paper", welke gelegd wordt op het scherm. Vervolgens zullen wij door middel van hitte de opdruk overbrengen op het zonnescherm. Wij gebruiken deze techniek voor zowel het opbergzakje als het zonnescherm voor de zijramen.

Onze zonneschermen kunnen worden geleverd in iedere gewenste kleur. Wij hebben standaard zeer veel kleuren (meer dan 400) op voorraad, waardoor wij deze snel en goedkoop kunnen leveren. Mocht uw exacte huiskleur toch niet tussen onze voorraad zitten, dan kunnen wij ook zonneschermen op maat fabriceren in uw eigen gewenste PMS-kleur. Zowel het scherm zelf als de randen kunnen in uw eigen gewenste kleur worden geleverd.

De voordeligste mogelijkheid om onze auto zonneschermen te bedrukken is met enkele kleuren opdruk. Laat zo onze auto zonneschermen voor zijramen goedkoop bedrukken.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!