4.7 /5
van
122 reviews

AUTO-ZONNESCHERMEN ZIJRAAM

Zonneschermen voor zijramen bedrukken met logo?

Wanneer u op zoek bent naar auto zonneschermen voor zijramen met logo, bent u bij JM Promotions aan het juiste adres. JM Promotions biedt u de goedkoopste bedrukte zonneschermen voor zijramen. Onze zonneschermen zijn standaard gemaakt van nylon en worden geleverd met 4 zuignapjes in een handig opbergzakje. Onze collectie beschikt over goedkope bedrukte auto zonneschermen voor de zijramen en full colour autozonneschermen voor de zijramen. Het is tevens mogelijk om een custom-made auto zonnescherm voor de zijramen te laten maken. De zonneschermen voor in de auto kunnen gemakkelijk opgevouwen worden en bewaard worden in een handige polybag of zelfs een bedrukt zakje.

Auto zonneschermen bedrukken?

JM Promotions is specialist in het bedrukken van auto zonneschermen met uw eigen logo of tekst. De zonneschermen kunnen worden bedrukt in elke gewenste kleurcombinatie (PMS). Ook is het mogelijk om de zonneschermen met een full colour afbeelding te bedrukken. Daarnaast kunnen de zonneschermen ook all-over worden bedrukt. Vanaf 250 sets leveren wij graag bedrukte zonneschermen.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Nog vragen over autozonneschermen voor de zijramen?

Hoe worden onze auto zonneschermen voor de zijruiten geleverd?

Bij JM Promotions leveren wij al onze zonneschermpjes met logo voor de zijramen met een handig zakje. Een opbergzakje is ideaal als geschenkverpakking en kan tevens gebruikt worden als handige verpakking om de zonneschermen mee te vervoeren. Het is tevens mogelijk het opbergzakje te bedrukken met uw eigen logo of tekst. Daarnaast worden onze auto zonneschermen voor de zijruiten standaard geleverd met 4 zuignapjes, zodat ze gemakkelijk op het raam kunnen worden bevestigd.

Waarom kunnen wij zo goedkoop zonneschermen produceren?

JM Promotions is niet alleen de bedrukker van de zonneschermen voor de zijramen, maar is ook fabrikant van de zonneschermen zelf. Doordat wij onze zonneschermen kunnen leveren zonder een derde partij tussen de fabriek en de klant in, kunnen wij onze schermen zeer goedkoop aanbieden. Doordat wij iedere week zendingen krijgen vanuit onze fabriek in China, kunnen wij uw bestelling altijd meesturen met andere bestellingen, waardoor de transportkosten kunnen worden verdeeld over meerdere bestellingen.

Auto-zonneschermen voor de Zijramen bedrukken

Voor welke auto’s zijn ze geschikt?

Onze autoschermen zijn geschikt voor iedere auto. Het standaard formaat van de autozonneschermen voor de zijramen is 44 bij 36 cm. Echter biedt JM Promotions u de optie om autoschermen op maat (custom made) te laten maken in ieder gewenst formaat. Kortom, doordat wij autozonneschermen op maat kunnen fabriceren kunnen autozonneschermen voor de zijramen van iedere auto gefabriceerd worden. Het is tevens mogelijk om autozonneschermen te produceren voor speciale voertuigen.

Hoe worden de autozonneschermen voor de zijramen opgevouwen?

Zoals eerder vermeld worden geleverd met een polybag of bedrukt zakje waar u de autozonneschermen in kunt bewaren. De autozonneschermen zijn op te vouwen door middel van een gemakkelijke draaibeweging, zodat de autozonneschermen opgeborgen kunnen worden in het zakje. De autozonnescherm wordt door de draaibeweging stukken kleiner en is zeer gemakkelijk op te bergen.

auto-zonneschermen

Wat zijn custom made autozonneschermen voor de zijramen?

Custom made zonneschermen zijn autozonneschermen die op maat gemaakt kan worden naar uw eigen wensen. U moet denken aan autozonneschermen in een eigen formaat of een speciale vorm. Denk hierbij aan een autoscherm in de vorm van een hartje of auto. De zonneschermen kunnen gefabriceerd worden in iedere kleur, dus ook uw eigen PMS kleur. Het is tevens mogelijk om de rand een kleur te geven.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Auto-zonneschermen voor de Zijramen bedrukken