4.7 /5
van
122 reviews

AUTO-ZONNESCHERMEN VOORRAAM

Auto zonneschermen voor het voorraam?

Wanneer u op zoek bent naar auto zonneschermen voor het voorraam, bent u bij JM Promotions aan het juiste adres. JM Promotions biedt u de goedkoopste bedrukte zonneschermen voor het voorraam. Onze voorruitbeschermers zijn ideaal om warmte buiten de auto te houden. In ons assortiment hebben wij auto zonneschermen voor de binnenkant van de ruitenen voor de auto zonneschermen voor de buitenkant. De zonneschermen voor het voorraam zijn standaard voorzien met een schuimlaag aan de binnenzijde en aluminium aan de buitenzijde.

Auto zonneschermen bedrukken?

JM Promotions is gespecialiseerd in het bedrukken van auto zonneschermen voor de voorruit. Qua bedrukking is het mogelijk om zowel uw logo of tekst te bedrukken, maar het is tevens mogelijk de zonneschermen all-over te bedrukken. De bedrukking van uw logo kan plaatsvinden met één kleur opdruk tot een maximum van vier kleuren. Het is tevens mogelijk om een logo of afbeelding te bedrukken in full-colour. Vanaf 250 stuks zijn wij u graag van dienst met bedrukte zonneschermen voor het voorraam.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Nog zaken onduidelijk?

Waarom zijn onze zonneschermen voor het voorraam zo goedkoop?

JM Promotions verzorgt zowel de bedrukking als de productie van auto zonneschermen voor de voorruit. Doordat wij zelf de schermen produceren, leveren wij ze direct uit de fabriek zonder tussenpartij. Wij krijgen wekelijks veel bestellingen, waardoor uw bestelling nooit alleen hoeft verzonden te worden. Hierdoor kunnen wij de transportkosten verdelen over meerdere bestellingen. Onze auto zonneschermen voor het voorraam worden geproduceerd in China, waar de prijzen lager zijn. Dit kostenvoordeel kunnen wij weer doorberekenen in de prijs van de zonneschermen.

Auto zonneschermen als relatiegeschenk?

Auto zonneschermen voor de voorruit zijn altijd handig, zowel in de winter als in de zomer. In de zomer kunnen onze voorraambeschermers de auto lekker koel houden en in de winter helpen ze met het beschermen van het raam tegen de kou. Onze anti-vorst schermen zijn speciaal ontworpen voor de winter. Deze schermen zijn gemaakt van aluminium met een schuimlaag, waardoor de voorruit niet zal bevriezen. Auto zonneschermen voor het voorraam zijn dus altijd goed inzetbaar als relatiegeschenk of promotiemateriaal.

Hoe kan het autoscherm voor de voorramen bevestigd worden?

Onze collectie beschikt over autozonneschermen voor de binnenkant van de ruit en voor de buitenkant van de ruit. De voorruitbeschermer voor de binnenkant van de ruit worden geleverd met zuignapjes, zodat u deze kan opplakken op het voorruit, zodat de warmte buiten de auto blijft in de zomer. De zonneschermen voor de buitenkant van de ruit zijn auto-vorstschermen die ook geschikt zijn tegen de zon. De zonnescherm is voorzien van aluminium voor onder ze ruitenwisser. Het zonnescherm moet vastgezet worden tussen het portier van uw auto, dit om diefstal te voorkomen van het zonnescherm.

Hoe worden de voorruitbeschermers opgevouwen?

De autozonneschermen voor de vooruit kunnen gemakkelijk opgevouwen worden. Door middel van een paar keer opvouwen past het zonnescherm voor de voorraam in een polybag of een bedrukt zakje. De zonneschermen zullen zo minder ruimte in beslag nemen en kunnen netjes opgeborgen worden in bijvoorbeeld de achterbak van uw auto.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!