4.7 /5
van
122 reviews

Anto vorst schermen goedkoop bedrukken

Anti-vorst schermen goedkoop bedrukken met uw logo?

Bent u op zoek naar anti-vorst winterschermen en wilt u deze zo goedkoop mogelijk bedrukken? JM Promotions is gespecialiseerd in het fabriceren en bedrukken van anti-vries schermen met een opdruk tegen een voordelige prijs. In Nederland komt een anti-vorst scherm 's winters altijd wel van pas. Zoekt u naar een relatiegeschenk of promotiemiddel voor uw reclamecampagne, dan is een bedrukt anti-vorst scherm een uitstekende keuze. De schermen zijn gemaakt van piepschuim met een aluminium laag aan de buitenzijde. Deze aluminium laag kan worden bedrukt met uw eigen logo of tekst!

Zoekt u naar de meest voordelige manier om onze anti-vries schermen te bedrukken, dan adviseren wij een simpele éénkleurige opdruk van uw tekst of logo. Hoe minder verschillende kleuren u wilt bedrukken, hoe lager onze tarieven. Wij bieden onze winterschermen in diverse standaard kleuren, welke wij op voorraad hebben. Kiest u voor een van onze basiskleuren, dan kunnen wij de laagste tarieven en de snelste levertijd hanteren. Zoekt u echter naar anti-vorst schermen in uw eigen gewenste PMS-kleur, dan kunnen wij ook schermen op maat fabriceren.

Bestaat uw opdruk uit veel kleuren of wilt u een complexe opdruk van bijvoorbeeld een foto of afbeelding? Kies dan voor onze volledig bedrukte anti-vorst schermen voor het beste resultaat!


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!