4.7 /5
van
122 reviews

ANTI-VORST SCHERMEN

Goedkoopste anti-vorst schermen met logo

Wilt u nooit meer de voorruiten krabben in de winter? Wanneer u op zoek bent naar anti-vorst schermen voor het voorraam, bent u bij JM Promotions aan het juiste adres. JM Promotions biedt u de goedkoopste bedrukte anti-vorst schermen met oortjes voor het voorraam. Wij beschikken over goedkoop bedrukte anti-vorst schermen en volledig bedrukte anti-vorst schermen. Onze anti-vorstschermen zijn gemaakt van aluminium en bevatten een schuimlaag aan de binnenzijde, zodat de voorruit niet bevriest.

Anti-vorst schermen bedrukken?

JM Promotions is gespecialiseerd in bedrukte antivries zonneschermen voor de voorruit. De anti-vorst schermen kunnen bedrukt worden met logo of afbeelding, maar het is tevens mogelijk de zonneschermen all-over te bedrukken. Tevens is het bedrukken van een full-colour afbeelding mogelijk, wanneer uw logo of afbeelding bestaat uit meer dan vier kleuren of als het een verloop van kleuren heeft. Vanaf 250 stuks zijn wij u graag van dienst met bedrukte zonneschermen voor het voorraam.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Nog vragen over anti-vorst schermen?

Waar zijn onze anti-vorst schermen van gemaakt?

Anti-vorst schermen van JM Promotions zijn zowel geschikt voor gebruik in de zomer als de winter. Doordat wij onze anti-vorst schermen maken van aluminium met een schuimlaag aan de binnenkant, beschermt het scherm de voorruit goed tegen de kou. Het isolerende materiaal zorgt er niet alleen voor dat de kou buiten gehouden kan worden in de winter, maar ook dat de warmte uit de auto kan blijven in de zomer. De aluminium buitenzijde kunnen wij in hoge kwaliteit bedrukken met uw logo of tekst. Het is mogelijk de buitenkant te bedrukken in één t/m vier kleuren of zelfs met een full-colour bedrukking. Tevens is het mogelijk het anti-vorst scherm volledig te bedrukken. Onze anti-vorst schermen zijn verkrijgbaar in verschillende formaten.

Anti-vorst schermen als promotiemateriaal?

Het bedrukken van anti-vorst schermen met uw logo of tekst is een goedkope manier om effectief reclame te maken. Met het grote aantal auto's in Nederland en het veelal koude weer, komt een anti-vorst scherm bijna altijd wel van pas. Onze anti-vorst schermen zijn van goede kwaliteit, waardoor deze lang mee zullen gaan. De schermen kunnen dus lang worden gebruikt, waardoor uw reclame lang zichtbaar zal blijven. Het bedrukken van onze anti-vorst schermen is dus ideaal voor een effectieve langdurende reclamecampagne.

Anti-vorst schermen bedrukken Anti-vorst schermen bedrukken

Hoe worden anti-vorst schermen bevestigd?

De anti-vorst schermen zorgen ervoor dat u in de ochtenden niet meer uren het voorraam hoeft te krabben van uw auto. U moet echter hiervoor wel de anti-vorstschermen goed bevestigen op het voorraam. Als eerste plaatst u het scherm op het voorruit, zodat deze het raam geheel afdekt. Daarna stopt u het onderste deel van het anti-vorstscherm onder de ruitenwissers van uw auto. Om het anti-vorst scherm strak over de ruiten te krijgen moet het scherm vastgezet worden tussen het portier van de auto. Dit moet gedaan worden om geen open plekken te krijgen door wind, zodat u ruiten als nog bevriezen. Tevens is dit om diefstal te voorkomen van uw anti-vorstscherm.

Heeft u nog overige vragen over anti-vorst schermen?

Zit u toch nog met andere vragen of wilt u iets anders weten? U kunt gerust contact met ons op nemen via het contactformulier of telefonisch. Eén van onze medewerkster zal op de beste mogelijke manier al uw vragen beantwoorden. Wij zijn bereikbaar op het volgende telefoonnummer: 023-230 2183.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

auto-zonneschermen