• Gratis verzending
  • Persoonlijk contact
  • Snelle levering
4.7/5 van 259 reviews

Anti-vorst schermen bedrukken

Bedrukte anti-vorst schermen tegen vorst

Met onze anti-vorst schermen voorkom je dat de autoruiten dichtvriezen en kan je een pak sneeuw in 1x van de voorruit verwijderen. Het anti-vries scherm bestaat uit een aluminium boven- en onderzijde en is ongeveer 150x70cm. Aan de zijkanten zitten twee flappen om het scherm tussen de autodeur te klemmen, zodat deze niet wegwaait of gestolen kan worden. Deze anti-vries dekens kunnen ook gebruikt worden tegen de warme zon in de zomer.

Anti-vorst schermen met flappen voor bevestiging
Volledig te bedrukken (ook full colour)

Anti-vorst schermen bedrukken met logo

De anti-vorst schermen hebben de zilveren kleur van aluminium als basis. Als je de anti-vorst schermen wilt laten bedrukken, dan plaatsen wij de bedrukking hier bovenop. Dit kan op 1 of 2 posities, maar het is ook mogelijk om het gehele anti-vorst scherm te bedrukken in full colour. Bedrukte anti-vorst schermen worden vaak ingezet als promotiemateriaal tijdens de wintermaanden.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Nog vragen over anti-vorst schermen met logo?

Waar zijn onze anti-vorst schermen van gemaakt?

Anti-vorst schermen van JM Promotions zijn zowel geschikt voor gebruik in de zomer als de winter. Doordat wij onze anti-vorst schermen maken van aluminium met een schuimlaag aan de binnenkant, beschermt het scherm de voorruit goed tegen de kou. Het isolerende materiaal zorgt er niet alleen voor dat de kou buiten gehouden kan worden in de winter, maar ook dat de warmte uit de auto kan blijven in de zomer. De aluminium buitenzijde kunnen wij in hoge kwaliteit bedrukken met uw logo of tekst.

Anti-vorst schermen als promotiemateriaal?

Het bedrukken van anti-vorst schermen met uw logo of tekst is een goedkope manier om effectief reclame te maken. Met het grote aantal auto's in Nederland en het koude weer, komt een anti-vorst scherm bijna altijd wel van pas. Onze anti-vorst schermen zijn van goede kwaliteit, waardoor deze lang mee zullen gaan. De schermen kunnen dus lang worden gebruikt, waardoor uw reclame lang zichtbaar zal blijven. Het bedrukken van onze anti-vorst schermen is dus ideaal voor een effectieve langdurende reclamecampagne.

anti vorst schermen bedrukken full colour

Hoe worden anti-vorst schermen bevestigd?

De anti-vorst schermen zorgen ervoor dat u in de ochtenden niet meer uren het voorraam hoeft te krabben van uw auto. U moet echter hiervoor wel de anti-vorstschermen goed bevestigen op het voorraam. Als eerste plaatst u het scherm op het voorruit, zodat deze het raam geheel afdekt. Daarna stopt u het onderste deel van het anti-vorstscherm onder de ruitenwissers van uw auto. Om het anti-vorst scherm strak over de ruiten te krijgen moet het scherm vastgezet worden tussen het portier van de auto. Dit moet gedaan worden om geen open plekken te krijgen door wind, zodat u ruiten als nog bevriezen. Tevens is dit om diefstal te voorkomen van uw anti-vorstscherm.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
auto antivorstschermen tegen sneeuw en bevriezing
scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug