4.7 /5
van
122 reviews

Auto zonneschermen achterraam

Goedkoopste zonneschermen voor het achterraam met logo

Op zoek naar zonneschermen die te bevestigen zijn op het achterraam? Dan bent u bij JM Promotions aan het juiste adres. Wij zijn fabrikant van de goedkoopste zonneschermen voor op de achterramen. De zonneschermen zijn gemaakt van nylon mesh, zodat u door de achterramen kunt kijken. De zonneschermen voor het achterraam hebben twee standaard formaten, namelijk 75*35 centimeter voor kleine auto’s en 100*50 centimeter voor grote auto’s. Daarnaast kunnen wij ook autozonneschermen voor het achterraam om maat maken, bijvoorbeeld voor caravans, campers en vrachtwagens.

Zonneschermen voor de achterramen bedrukken?

De zonneschermen voor het achterraam zijn te bedrukken met uw logo of afbeelding. Wij geven u de optie om het scherm te bedrukken met één kleur tot maximaal vier kleuren. Tevens is het mogelijk om uw logo in full colour te bedrukken. U komt in aanmerking voor de full colour bedrukkingsmethode wanneer uw logo of afbeelding bestaat uit meer dan vier kleuren of als het een verloop van kleuren heeft. U kunt er voor kiezen om de zonneschermen op één positie te bedrukken tot en met een volledige all-over bedrukking. Onze zonneschermen voor het achterraam zijn al te bestellen vanaf 250 stuks.

Nylon mesh is een materiaal soort waar doorheen gekeken kan worden. Het is tijdens het auto rijden zeer belangrijk dat er via de achteruitkijkspiegel door het achterraam gekeken kan worden (veiligheid). Het voordeel van nylon mesh is dat u tijdens het autorijden de warmte buiten kan houden en toch door de ramen kan kijken (verkeer in de gaten houden).

Zoekt u naar auto zonneschermen voor het voorraam? Wij zijn u graag van dienst!


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!