Gratis verzending Klantenservice Persoonlijk contact Snelle levering
Alle categorieën

Auto zonneschermen bedrukken

Bedrukte auto zonneschermen met logo

Met bedrukte auto-zonneschermen hou je niet alleen de warmte buiten de auto, maar bescherm je ook passagiers op de achterbank tegen de felle zonnestralen. Naast de meest verkochte zonneschermen voor de zijruiten hebben wij ook zonneschermen voor het voorraam en zonneschermen voor het achterraam. Deze zonneschermen voor de auto zijn compact opvouwbaar in een opberghoesje, zodat je ze gemakkelijk kunt opbergen. Wij kunnen deze auto zonneschermen bedrukken met je logo, naam of reclame (volledig tot op de rand in full colour). Onze goedkope auto-zonneschermen met logo zijn een praktisch en onmisbaar geschenk voor in iedere auto!


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
 • Eerlijke prijs, zonder bijkomende kosten
 • Altijd een digitaal voorbeeld, gratis
 • 100% vrijblijvend en zonder verplichtingen

Direct prijs opvragen | Jouw zekerheden

Binnen 2 uur reactie
Vrijblijvende offerte
Zodra jij 100% akkoord bent starten we de productie

Veilige betaling en levering
vervoerder en betaalmogelijkheden

Goedkope auto zonneschermen laten bedrukken in 4 stappen

Auto zonneschermen bedrukken is een slimme manier van reclame maken. Je kunt de auto zonneschermen met logo namelijk uitdelen en vervolgens lift jouw boodschap mee op de auto van een ander. Daarnaast zijn zonneschermen met bedrukking een praktisch en veel gebruikt relatiegeschenk, vooral tijdens de zomervakantie. Laat bedrukte auto-zonneschermen op maat maken door onderstaande stappen te doorlopen.

auto zonneschermen laten bedrukken

Stap 1. Voor welk ruit heb je zonneschermen met logo nodig?

Je hebt bij ons de keuze uit diverse zonneschermen voor in de auto. De meest verkochte zonneschermen zijn voor de zijruiten, maar wij hebben ook goedkope zonneschermen auto voor de achterruit en voorruit van de auto. Naast de auto-zonneschermen hebben wij ook anti-vorst schermen, die tevens als zonnescherm gebruikt kunnen worden.

 • goedkope zonneschermen voor in de zijruiten
  Zijruiten
 • bedrukte zonneschermen voor de voorruit van de auto
  Voorruit
 • reclame zonneschermen vooor de auto achterruit
  Achterruit

Stap 2. In welke basiskleur wens je de bedrukte auto zonneschermen?

Als fabrikant kunnen wij auto zonneschermen op maat maken in iedere gewenste kleur. Naast de bekende basiskleuren kunnen wij de zonneschermen in een eigen kleur maken, zoals een speciale PMS kleur. Dit biedt je de mogelijkheid om huisstijlkleuren of kleuren van je reclamecampagne, terug te laten keren in de zonneschermpjes. Als je ervoor kiest om de auto zonneschermen volledig tot op de rand te bedrukken, dan is de basiskleur van de zonneschermen niet van belang en kun je deze stap overslaan.

 • witte auto zonneschermen met bedrukking
  Witte zonneschermen
 • roze auto zonneschermen met bedrukking
  Roze zonneschermen
 • groene auto zonneschermen met bedrukking
  Groene zonneschermen
 • zilveren auto zonneschermen met bedrukking
  Zilveren zonneschermen
 • blauwe auto zonneschermen met bedrukking
  Blauwe zonneschermen
 • zwarte auto zonneschermen met bedrukking
  Zwarte auto-zonneschermen
 • gele auto zonneschermen met bedrukking
  Gele auto-zonneschermen
 • rode auto zonneschermen met bedrukking
  Rode auto-zonneschermen
 • oranje auto zonneschermen met bedrukking
  Oranje auto-zonneschermen
 • paarse auto zonneschermen met bedrukking
  Paarse auto-zonneschermen
 • pms kleur auto zonneschermen met bedrukking
  PMS kleur auto-zonneschermen
 • volledig bedrukte auto zonneschermen
  Volledig bedrukte auto-zonneschermen

Stap 3. Wat wil je op de auto-zonneschermen laten bedrukken?

Vervolgens is het tijd om na te denken hoe je de zonneschermen voor de auto wilt laten bedrukken. Meest gekozen zijn zonneschermen met logo en zonneschermen met reclame in de vorm van een stukje tekst. Wij kunnen de bedrukking of opdruk aanbrengen op 1-2 posities van de zonneschermen, maar het is ook mogelijk om het volledig auto-zonnescherm tot op de rand te bedrukken in full colour. Veel bedrijven zetten bedrukte zonwering voor de auto in als relatiegeschenk en laten de auto zonneschermen bedrukken.

 • Auto-zonneschermen met logo
  Auto zonneschermen met logo
 • Auto-zonneschermen met reclame
  Auto zonneschermen met reclame
 • Auto-zonneschermen met naam
  Auto zonneschermen met naam
 • Auto-zonneschermen volledig bedrukken
  Auto zonneschermen volledig bedrukken

Stap 4. Wil je de auto-zonneschermen met bedrukt opbergzakje? (optioneel)

Je kunt de bedrukte auto zonneschermen laten verpakken in een opbergzakje of etuitje, zodat deze auto zonneschermen in etui extra leuk zijn om uit te delen als relatiegeschenk. In dit zakje kunnen de autozonneschermen klein opgevouwen en opgeborgen worden, zodat je ze in de deur van de auto kunt bewaren totdat je de zonwering weer nodig hebt. Wij kunnen het opbergzakje van de auto zonneschermen bedrukken met je logo. Wil je dit niet, dan leveren wij de zonneschermen auto met logo in een transparante plastic zakje (polybag).

Wil je een vrijblijvende offerte voor gepersonaliseerde auto zonneschermen?

Heb je na het doorlopen van de stappen interesse gekregen in gepersonaliseerde auto zonneschermen met logo, dan kun je een vrijblijvende prijs opvragen via onderstaande offerte aanvragen button. Vergeet niet te vermelden om wat voor soort auto-zonneschermen het gaat, in welke kleur je de zonwering wilt en hoe je de zonneschempjes wilt laten bedrukken.

Heb je andere vragen over zonneschermen auto? Dan kun je ons ook telefonisch bereiken of via de chat die je rechtsonderin je venster vindt.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
 • Eerlijke prijs, zonder bijkomende kosten
 • Altijd een digitaal voorbeeld, gratis
 • 100% vrijblijvend en zonder verplichtingen

Direct prijs opvragen | Jouw zekerheden

Binnen 2 uur reactie
Vrijblijvende offerte
Zodra jij 100% akkoord bent starten we de productie

Veilige betaling en levering
vervoerder en betaalmogelijkheden

Meest gestelde vragen over zonneschermen auto met logo?

Vraag 1. Waarom zijn bedrukte auto-zonneschermen nuttig als relatiegeschenk?

Tijdens warme zomerdagen kan de temperatuur in de auto hoog oplopen. Met bedrukte auto zonneschermen kun je de ergste hitte buiten de auto houden. De zonwering weerkaatst de zonnestralen, zodat de warme zon het interieur van de auto niet kan opwarmen. Ook biedt een setje zonnebeschermers voor de zijruiten de ogen van de passagiers op de achterbank bescherming tegen schadelijke UV stralen tijdens het autorijden. De zonneschermen voor de achterruit beschermen de baby's die omgedraaid in de auto zitten tegen de felle zon. Zoek je naar een zomers artikel om reclame te maken voor je bedrijf, laat dan auto zonneschermen bedrukken met je logo.

bedrukte auto zonneschermen als relatiegeschenk

Vraag 2. Kunnen jullie een kleine oplage auto zonneschermen bedrukken?

Als fabrikant bieden wij je de mogelijkheid om een kleine oplage bedrukte zonneschermen auto te bestellen. De minimale afname bedraagt 250 stuks. Hoe hoger dit aantal, hoe goedkoper de stukprijs van de auto zonneschermen met logo.

goedkope zonnescherm zijraam logo

Vraag 3. Welke voordelen bieden jullie als zonneschermen fabrikant?

Als fabrikant van goedkope auto zonneschermen bieden wij veel mogelijkheden. Wij zijn namelijk aanwezig bij iedere stap van het productieproces. Hierdoor kunnen wij het auto zonnescherm niet alleen in één van onze standaard formaten leveren, maar kunnen wij ook auto zonneschermen op maat maken in de afmetingen die jij wenst. Daarnaast bieden wij uitgebreide bedrukkingsmogelijkheden. Wij kunnen namelijk de bedrukking al aanbrengen op het zonnescherm al voordat hij de vorm heeft van een zonnescherm. Hierdoor kunnen wij de auto zonneschermen bedrukken op plekken waar andere leveranciers meer moeite hebben, zoals tot op de rand van het zonnescherm en dat ook nog eens in full colour.

zonneschermen voor in de auto laten bedrukken

Vraag 4. Hoe verloopt een bestelling van auto zonneschermen bedrukken?

Je kunt zowel telefonisch als via de mail een offerte bij ons aanvragen. Wij zullen op basis van de door jouw opgegeven informatie zo snel mogelijk een offerte toesturen. Onze prijzen worden onder andere gebaseerd op het aantal stuks en het aantal kleuren opdruk. Indien je alvast een voorproefje wilt van de auto zonneschermen met logo, dan kunnen wij een digitale drukproef voor je maken. Hierop kun je exact zien hoe de schermen eruit gaan zien. Zodra je akkoord bent gegaan, zullen wij het productieproces van start laten gaan. Vervolgens zullen wij zo spoedig mogelijk de auto zonneschermen met zonnewering transporteren vanuit onze fabriek in China. De levertijd is ongeveer 2-3 werkweken.

auto-zonneschermen met opdruk

Ontvang gratis en vrijblijvend een prijsopgave

Heb je na het doorlopen van de stappen interesse gekregen in het laten bedrukken van dobbelstenen? Dan kun je een vrijblijvende prijsopgave opvragen via de onderstaande offerte button. Vergeet niet je wensen, zoals het materiaal, het formaat, het aantal vlakken en de bedrukking, door te geven. Op basis van deze informatie kunnen wij een vrijblijvend aanbod doen voor bedrukte dobbelstenen.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
 • Eerlijke prijs, zonder bijkomende kosten
 • Altijd een digitaal voorbeeld, gratis
 • 100% vrijblijvend en zonder verplichtingen

Direct prijs opvragen | Jouw zekerheden

Binnen 2 uur reactie
Vrijblijvende offerte
Zodra jij 100% akkoord bent starten we de productie

Veilige betaling en levering
vervoerder en betaalmogelijkheden

Gerelateerde producten

 • trekhaakdoppen bedrukken
  Trekhaakdoppen
 • opladers bedrukken
  Opladers
 • veiligheidshamers bedrukken
  Veiligheidshamers
 • handschoenen bedrukken
  Handschoenen
scroll top arrow