4.7 /5
van
118 reviews

Auto-zonneschermen bedrukken

De meest goedkope auto zonneschermen bedrukken voor in de auto

Ook zo’n last van een snikhete auto in de zomer? JM Promotions is producent van de meest goedkope autoschermen. Wij zijn gespecialiseerd in het bedrukken van auto-zonneschermen met uw eigen logo of opdruk. Ons assortiment beschikt over de volgende zonneschermpjes, als eerste hebben wij auto zonneschermen voor de zijramen. Tevens beschikken wij over auto zonneschermen voor de voorramen en auto zonneschermen voor achterramen. Bent u toch op zoek naar anti vorst schermen voor in de winter, dan bent u tevens bij ons aan het goede adres. Het bedrukte auto zonnescherm voor het zijraam wordt gemaakt van nylon en wordt per set geleverd met 4 zuignapjes en handig opbergzakje. Het auto zonnescherm voor het voorraam is standaard voorzien met een schuimlaag aan de binnenzijde en aluminium aan de buitenzijde.

Auto zonneschermen bedrukken met logo

JM Promotions is expert in autozonneschermen bedrukken met uw eigen logo of tekst. Wij kunnen de auto zonneschermen bedrukken in één kleur tot maximaal vier kleuren. Heeft u een logo of afbeelding welke bestaat uit meer kleuren of heeft uw logo een verloop van kleuren, dan komt u in aanmerking voor de full colour bedrukkingsmethode. Wij kunnen al auto zonneschermen bedrukken vanaf 250 stuks.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Nog vragen over onze auto-zonneschermen?

Wat zijn de voordelen als fabrikant van auto zonneschermen bedrukken?

Als fabrikant van goedkope auto zonneschermen is er veel mogelijk. Wij zijn namelijk aanwezig bij iedere stap van het productieproces van onze zonwering. Hierdoor kunnen wij het auto zonnescherm niet alleen in één van onze standaard formaten leveren, maar bieden wij ook bedrukte zonneschermen voor in de auto in uw eigen gewenste formaat. Doordat wij de opvouwbare zonneschermen zelf produceren is er qua bedrukking ook extra veel mogelijk. Wij kunnen namelijk de bedrukking al aanbrengen op het zonnescherm al voordat hij de vorm heeft van een zonnescherm. Hierdoor kunnen wij uw opdruk aanbrengen op plekken waar andere leveranciers meer moeite hebben, zoals op de rand van het zonnescherm.

Auto-zonneschermen bedrukken

Auto zonneschermen bedrukken beschikbaar in iedere gewenste kleur?

Bij JM Promotions is het mogelijk de goedkoopste zonneschermen met reclame in iedere gewenste te bestellen voor zowel het voorraam als het zijraam. Wij hebben standaard veel basiskleuren op voorraad, waardoor u deze extra snel in huis kunt hebben. Deze kleuren auto zonneschermen kunnen wij tevens extra voordelig leveren. Mocht u op zoek zijn naar een andere specifieke kleur, dan bieden wij autoschermen in bijna iedere kleur op de kleurenwaaier. Tevens is het mogelijk om auto zonneschermen te bestellen in uw eigen PMS-kleur. Niet alleen het zonnescherm is leverbaar in uw eigen gewenste kleur, maar ook het handige opbergzakje van de zonneschermen voor het zijraam. Qua bedrukking is ook iedere gewenste kleur mogelijk. Wij kunnen de zonneschermen bedrukken in één t/m vier kleuren of zelfs met een full color bedrukking.

auto-zonneschermen

Hoe verloopt een bestelling van auto zonneschermen bedrukken bij JM Promotions?

U kunt zowel telefonisch als via de mail een offerte bij ons aanvragen. Wij zullen op basis van de door u gegeven informatie zo snel mogelijk een offerte toesturen. Onze prijzen worden onder andere gebaseerd op het aantal stuks, het aantal kleuren opdruk en de levertijd. Indien u alvast een voorproefje wilt van de auto zonneschermen met logo, dan kunnen wij een digitale drukproef voor u maken. Hierop kunt u exact zien hoe de schermen eruit gaan zien. Zodra u akkoord bent gegaan, zullen wij het productieproces van start laten gaan. Vervolgens zullen wij zo spoedig mogelijk de auto zonneschermen met zonnewering transporteren vanuit onze fabriek in China.

Hoe worden de zonneschermen getransporteerd?

De productie van onze auto zonneschermen met logo vindt plaats in onze fabriek in China, waardoor wij onze zonneschermen goedkoop kunnen aanbieden. Wanneer wij de zonneschermen door middel van luchtvracht vervoeren, kunnen wij deze leveren binnen 2 a 3 weken. Mocht u wat langer de tijd hebben, dan kunnen wij ook de schermen per zeevracht transporteren. Dit is nog goedkoper dan met het vliegtuig.

auto-zonneschermen

Waarom is een auto zonnescherm 's zomers handig in het gebruik?

's Zomers kunnen de temperaturen oplopen, wat gevolgen heeft voor de temperatuur in ieders auto. Goede zonwering helpt bij het laag houden van deze temperatuur. Om de koelte in de auto te bewaren kan men enkele voorzorgsmaatregelen treffen, waaronder: het plaatsen van de auto in de schaduw of stiekem het raampje op een kier houden zodat de hitte kan wegwaaien. Echter, zijn de deze maatregelen niet altijd mogelijk of verstandig. Een gebruiksvriendelijke oplossing om hitte te weren is een auto zonnescherm. Zoekt u naar een zomers artikel om reclame te maken voor uw bedrijf, dan is een bedrukte auto zonnescherm met logo een aangename verassing voor uw relaties.

Auto-zonneschermen bedrukken

Zijn auto zonneschermen ook 's winters te gebruiken?

Heeft u toevallig nog een auto zonnescherm thuis liggen en vraagt u zich af of deze ook bruikbaar is tegen een bevroren voorruit? Met de kille temperaturen die de Nederlandse winter met zich mee kan brengen proberen veel auto eigenaren de voorruit te beschermen tegen de kou. Om de voorruit ijsvrij te houden is een anti-vorst scherm een veelgebruikt hulpmiddel. Een anti-vorst scherm bestaat uit diverse isolerende lagen, waardoor deze extra geschikt is als bescherming voor de ruiten. Een auto zonnescherm is echter gemaakt van dunner materiaal, enkel ter bescherming van de zon. De truc werkt echter wel de andere kant op. Het is namelijk zeker mogelijk om een anti-vorst scherm te gebruiken als zonnescherm!

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
Auto-zonneschermen bedrukken
  • bedrukte auto vlaggetjes
    Auto-vlaggen
  • bedrukte auto verbanddozen
    Auto-verbanddozen
  • bedrukte auto spiegelhoesjes
    Auto-spiegelhoesjes