4.7 /5
van
118 reviews

Autovlaggen bedrukken

Autovlaggen met logo

Op zoek naar leuke autovlaggetjes voor aan de ruit van uw auto? Onze autoraam vlaggetjes zijn voor iedere soort auto. Wij produceren rechthoekige autovlaggetjes van 30x35 cm. Wij hebben budget autovlaggetjes voor binnen de bebouwde kom. Wilt u ook de snelweg op, dan hebben wij premium autovlaggen met vlaghouder van hoge kwaliteit. Beide soorten autovlaggetjes hebben een clip waarmee het ruitvlaggetje aan het raam van iedere auto bevestigd kan worden.

 • Goedkope autovlaggetjes met rechthoekige vlag
 • Autovlag voor binnen de bebouwde kom of voor op de snelweg

Eigen autoraam vlaggetjes ontwerpen

Als fabrikant van de autovlaggetjes kunnen wij ook auto vlaggetjes op maat produceren, zoals in de vorm van een punt, met een ronde afwerking of andere vorm. In samenspraak met uw ontwikkelen wij dan een stansvorm voor uw formaat en ontwerp vlaggetjes. Voor dit ontwerp kunt u vervolgens het ontwerp van de opdruk bepalen. Wij kunnen het gehele oppervlak van de vlaggetjes bedrukken in full colour, zowel enkelzijdig als dubbelzijdig


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Autovlaggetjes laten bedrukken voor verschillende doeleinden

Een autovlag is een vlag die aan de antenne, aan de zijspiegels of de ramen van een auto worden geplaatst. Het autovlaggetje heeft een formaat van 30 x 20cm met een mast van 44 of 50cm. Deze kan tegen een stootje en is gemakkelijk te monteren boven de zijruit van uw auto. Waar worden bedrukte autovlaggetjes zoal voor gebruikt?

bedrukte autovlaggetjes voor EK of WK voetbal

Bedrukte autovlaggetjes voor EK of WK voetbal

Vooral bekend van het WK en EK voetbal: autovlaggetjes met bedrukking. Denk maar eens aan de Nederlandse autovlaggetjes en Belgische autovlaggetjes. De echte supporters bevestigden de autovlaggetjes aan de autoruit.

trouw autovlaggetjes voor bruiloften

Trouw autovlaggetjes voor bruiloften

Autovlaggetjes met afbeelding zijn populair bij trouwerijen en bruiloften. Het bruidspaar, of mensen die betrokken zijn bij de trouwerij, laten de autovlaggetjes bedrukken met een afbeelding van het bruidspaar. Van het stadhuis naar de feestlocatie, iedereen die met de auto is kan laten zien dat ‘ie erbij hoort.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
 • bedrukte auto verbanddozen
  EHBO sets
 • bedrukte auto spiegelhoesjes
  Auto-spiegelhoesjes
 • bedrukte auto opladers
  Auto-opladers