• Gratis verzending
 • Persoonlijk contact
 • Snelle levering
4.7/5 van 139 reviews

Auto luchtverfrissers bedrukken

Eigen ontwerp geurkaartjes met logo

Hangt er een vreemde geur in uw auto? Dan zijn onze bedrukte auto-luchtverfrissers met logo een leuke oplossing. Het elastiekje maakt het gemakkelijk om de kaartjes op te hangen in de auto. Een aantal stansvormen, waaronder een ronde, rechthoekige en in de vorm van een boompje, hebben wij op voorraad en kunnen wij snel leveren. Het formaat van deze stansvormen is ongeveer 8x8cm of 8x10cm. U kunt kiezen uit meer dan 100 verschillende geuren, waaronder: aardbei, appel, munt, cola en veel meer! Voor extra herkenbaarheid kunnen wij beide kanten van de kaartjes full colour bedrukken.

Luchtverfrissers in iedere gewenste vorm
Keuze uit meer dan 100 geuren
Bedrukte geurkaartjes laten verpakken
Meer auto-luchtverfrissers »

Ontwerp uw eigen vorm auto-luchtverfrissers

Als fabrikant van de geurkaartjes bieden wij u de mogelijkheid om geurkaartjes in eigen vorm en formaat te laten produceren. Wij ontwikkelen in samenspraak met u uw eigen stansvorm in uw eigen formaat. Bij de geurkaartjes op maat kiest u een passende geur met een passende bedrukking. Vanwege de geur verpakken wij de geurkaartjes in een transparante luchtdichte verpakking. Het is tevens mogelijk om te verpakken in luxe blisterverpakking met kartonnen kaartje.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Gepersonaliseerde geurkaartjes voor in de auto

Altijd een frisse geur in de auto kan met de gepersonaliseerde geurhangers. We bieden een uitgebreid geurassortiment en mogelijkheden voor bedrukking en verpakking. In ons assortiment vind je gepersonaliseerde geuren met bedrukking, geurhangers aan beide kanten bedrukt, geurhangers in eigen vorm en verpakte geurhangers.

Keuze uit diverse soorten geuren met bedrukking

Keuze uit meer dan 100 geuren

Met tientallen geuren in ons assortiment vind je altijd de geur voor de geurhanger die bij je past. Uiteraard behoren ook de meest populaire geuren, zoals: ‘nieuwe-auto’, pijnboom, jasmijn, aardbei en appel tot ons assortiment. Personaliseer de luchtverfrisser voor in de auto met een logo of tekst.

Geurhangers in eigen vorm met gepersonaliseerde bedrukking

Standaard vorm of vorm op maat gemaakt

Naast de vele standaard vormen geurhangers kunnen wij ook geurhangers maken in je eigen vorm. Je kunt zelf de vorm van de geurhangers ontwerpen en bij ons aanleveren. Populaire vormen zijn de vorm van een product of dienst, zoals een auto voor een autobedrijf of een schoen voor een schoenenzaak.

Geurhangers bedrukken beide kanten

Geurhangers bedrukken in full colour (standaard)

De luchtverfrissers worden standaard dubbelzijdig bedrukt in full colour. Veel klanten kiezen ervoor om het logo en de bedrijfsgegevens op de geurhanger te laten drukken. We kunnen dan aan één kant het logo drukken en aan de andere kant de bedrijfsgegevens.

Verpakte geurhangers bedrukt met logo

Bedrukte luchtverfrissers in weggeefverpakking

De geurhangers worden standaard individueel, luchtdicht verpakt in plastic. Hierdoor behouden ze hun geur totdat ze worden geopend. Het is ook mogelijk om de verpakking te personaliseren door ze te laten bedrukken met logo of tekst en het bijvoegen van een blistercard.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
 • alcohol tester met logo
  Alcohol testers
 • bedrukte zonneschermen
  Auto-zonneschermen
 • bedrukte ijskrabbers
  IJskrabbers
scroll top arrow