Gratis verzending Klantenservice Persoonlijk contact Snelle levering
Alle categorieën

Asbakken bedrukken

Asbakken laten bedrukken met logo

Op een feestje of evenement zijn er vaak mensen die roken en dan komen asbakken altijd van pas. Je wilt natuurlijk niet dat men deze op de grond gooien en uittrappen. Je hebt de keuze uit goedkope asbakken, glazen asbakken, drukasbakken, asbakken met deksel, pocket asbakken en strand asbakken. De asbakken zijn verkrijgbaar in vrijwel alle kleuren, soms zelfs in een PMS kleur. Je kunt de asbakken laten bedrukken met een logo, stukje tekst, naam of andere opdruk. Met bedrukte asbakken zorg je ervoor dat mensen de sigaret of sigaar in de asbak uitdrukken!


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
  • Eerlijke prijs, zonder bijkomende kosten
  • Altijd een digitaal voorbeeld, gratis
  • 100% vrijblijvend en zonder verplichtingen

Direct prijs opvragen | Jouw zekerheden

Binnen 2 uur reactie
Vrijblijvende offerte
Zodra jij 100% akkoord bent starten we de productie

Veilige betaling en levering
vervoerder en betaalmogelijkheden

Bedrukte asbakken als reclame materiaal

Asbakken met bedrukking zijn nog altijd zeer populair om reclame mee te maken. Ze zijn leverbaar in uiteenlopende soorten en maten en eenvoudig te bedrukken met logo’s en teksten. Kies uit onze strandasbakken met bedrukking, leuke bedrukte asbakken, draagbare asbakken en stapelbare asbakken met bedrukking.

Bedrukte asbak met drukknop

Bedrukte asbak met drukknop

Geen last van geurtjes van de as met deze gesloten sigarettendovers. Na het doven van de sigaret drukt de gebruiker het knopje in waardoor de sigaret verdwijnt in het afgesloten asbakje. Ook handig tegen windvlagen.

gepersonaliseerde dichte asbak met kapjep en eigen logo

Dichte asbak met kapje

Nog een manier om de sigaret uit het zicht te laten verdwijnen en nare geurtjes te voorkomen kan met deze asbak die afgesloten is met een kapje. De assenbak wordt gepersonaliseerd met een eigen logo of tekst. Ideaal voor buiten, waar wel eens wind kan staan.

stapelbare asbakken met bedrukking van glas of plastic

Stapelbare asbakken met bedrukking van glas of plastic

De bedrukte glazen asbakken zijn geschikt voor ieder horeca bedrijf. Deze stapelbare assenbakken van glas of plastic worden bedrukt met een logo of tekst. Kies voor een gedeeltelijke bedrukking of full print bedrukking voor een optimale herkenbaarheid.

draagbare asbak met bedrukking

Draagbare asbak met bedrukking

Met de bedrukte draagbare peukendovers heb je altijd een asbak bij de hand. Deze bedrukte asbak met logo of tekst is gemakkelijk mee te nemen. Laat bijvoorbeeld je bedrijfslogo bedrukken op de pocket sigarettendovers en geef deze weg als relatiegeschenk.

functionele strandasbak met bedrukking

Functionele strandasbak met bedrukking

Door de handige vormgeving is deze wegwerp assenbak super geschikt voor gebruik op het strand of in het park. Eenvoudig te bedrukken met uw logo en in diverse kleuren leverbaar. De strandasbak met bedrukking is ook leuk om weg te geven als relatiegeschenk.

leuke asbak in de vorm van een bbq

Leuke asbak in de vorm van een bbq

Maak de barbecue compleet met deze assenbak bedrukt met het bedrijfslogo. Net als bij een echte barbecue heeft de asbak een afneembaar rooster. Deze bedrukte asbak is leuk om weg te geven en een goede manier om reclame te maken voor je bedrijf.

Asbakken in diverse materialen en vormen

Asbakken in diverse materialen en vormen

Voor de rokers onder ons hebben we in de uitgebreide collectie assenbakken gemaakt van diverse materialen. Zo kun je bij ons asbakken bestellen gemaakt van keramiek, plastic of glas. Deze gebruikelijke materialen zijn na gebruik eenvoudig te reinigen. Je kunt bij ons de asbakken op maat laten maken en in de vorm die je wil. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om de asbakken te laten bedrukken met een tekst of logo.

Ontvang gratis en vrijblijvend een prijsopgave

Heb je na het doorlopen van de stappen interesse gekregen in het laten bedrukken van dobbelstenen? Dan kun je een vrijblijvende prijsopgave opvragen via de onderstaande offerte button. Vergeet niet je wensen, zoals het materiaal, het formaat, het aantal vlakken en de bedrukking, door te geven. Op basis van deze informatie kunnen wij een vrijblijvend aanbod doen voor bedrukte dobbelstenen.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
  • Eerlijke prijs, zonder bijkomende kosten
  • Altijd een digitaal voorbeeld, gratis
  • 100% vrijblijvend en zonder verplichtingen

Direct prijs opvragen | Jouw zekerheden

Binnen 2 uur reactie
Vrijblijvende offerte
Zodra jij 100% akkoord bent starten we de productie

Veilige betaling en levering
vervoerder en betaalmogelijkheden

Gerelateerde producten

scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug