• Gratis verzending
  • Persoonlijk contact
  • Snelle levering
4.7/5 van 206 reviews

Asbakken bedrukken

Goedkope asbakken met naam of logo

Bij ons heb je een ruime keuze aan goedkope asbakken met bedrukking. Onze meest verkochte asbakken worden gemaakt van plastic. Eventueel kunnen wij deze leveren met een afneembare deksel, zodat as en peuken niet wegwaaien. Naast de plastic asbakken hebben wij glazen asbakken en keramieken asbakken. Zie hier voor het overzicht van de bedrukte asbakken.

Goedkope asbakken van plastic
Keramieken asbakken
Glazen asbakken
Bekijk alle asbakken »

Asbakken laten bedrukken

Bij ons kun je de asbakken naar wens laten aanpassen. Wij kunnen de asbakken zelfs produceren in een andere vorm, zoals een vierkantje of hartje. Daarnaast is het mogelijk - indien het materiaal het toelaat - om de asbakken in een speciale kleur te laten maken. Tot slot kunnen wij de asbakken bedrukken met een logo, tekst of andere boodschap. Dit kan aan zowel de binnenkant als de buitenkant van de asbak.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Bedrukte asbakken als reclame materiaal

Asbakken met bedrukking zijn nog altijd zeer populair om reclame mee te maken. Ze zijn leverbaar in uiteenlopende soorten en maten en eenvoudig te bedrukken met logo’s en teksten. Kies uit onze strandasbakken met bedrukking, leuke bedrukte asbakken, draagbare asbakken en stapelbare asbakken met bedrukking.

Bedrukte asbak met drukknop

Bedrukte asbak met drukknop

Geen last van geurtjes van de as met deze gesloten sigarettendovers. Na het doven van de sigaret drukt de gebruiker het knopje in waardoor de sigaret verdwijnt in het afgesloten asbakje. Ook handig tegen windvlagen.

gepersonaliseerde dichte asbak met kapjep en eigen logo

Dichte asbak met kapje

Nog een manier om de sigaret uit het zicht te laten verdwijnen en nare geurtjes te voorkomen kan met deze asbak die afgesloten is met een kapje. De assenbak wordt gepersonaliseerd met een eigen logo of tekst. Ideaal voor buiten, waar wel eens wind kan staan.

stapelbare asbakken met bedrukking van glas of plastic

Stapelbare asbakken met bedrukking van glas of plastic

De bedrukte glazen asbakken zijn geschikt voor ieder horeca bedrijf. Deze stapelbare assenbakken van glas of plastic worden bedrukt met een logo of tekst. Kies voor een gedeeltelijke bedrukking of full print bedrukking voor een optimale herkenbaarheid.

draagbare asbak met bedrukking

Draagbare asbak met bedrukking

Met de bedrukte draagbare peukendovers heb je altijd een asbak bij de hand. Deze bedrukte asbak met logo of tekst is gemakkelijk mee te nemen. Laat bijvoorbeeld je bedrijfslogo bedrukken op de pocket sigarettendovers en geef deze weg als relatiegeschenk.

functionele strandasbak met bedrukking

Functionele strandasbak met bedrukking

Door de handige vormgeving is deze wegwerp assenbak super geschikt voor gebruik op het strand of in het park. Eenvoudig te bedrukken met uw logo en in diverse kleuren leverbaar. De strandasbak met bedrukking is ook leuk om weg te geven als relatiegeschenk.

leuke asbak in de vorm van een bbq

Leuke asbak in de vorm van een bbq

Maak de barbecue compleet met deze assenbak bedrukt met het bedrijfslogo. Net als bij een echte barbecue heeft de asbak een afneembaar rooster. Deze bedrukte asbak is leuk om weg te geven en een goede manier om reclame te maken voor je bedrijf.

Asbakken in diverse materialen en vormen

Asbakken in diverse materialen en vormen

Voor de rokers onder ons hebben we in de uitgebreide collectie assenbakken gemaakt van diverse materialen. Zo kun je bij ons asbakken bestellen gemaakt van keramiek, plastic of glas. Deze gebruikelijke materialen zijn na gebruik eenvoudig te reinigen. Je kunt bij ons de asbakken op maat laten maken en in de vorm die je wil. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om de asbakken te laten bedrukken met een tekst of logo.


Ontvang gratis een vrijblijvende prijsopgave

Heb je interesse gekregen in een van onze producten? Gebruik dan onderstaande button om een vrijblijvende prijsopgave op te vragen. Vergeet je wensen, zoals het product, de kleur, de bedrukking en het aantal, niet te vermelden. Op basis van deze gegevens zullen wij zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte toesturen.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug