• Gratis verzending
 • Persoonlijk contact
 • Snelle levering
4.7/5 van 139 reviews

Asbakken bedrukken

Goedkope asbakken met naam of logo

Bij ons heb je een ruime keuze aan goedkope asbakken met bedrukking. Onze meest verkochte asbakken worden gemaakt van plastic. Eventueel kunnen wij deze leveren met een afneembare deksel, zodat as en peuken niet wegwaaien. Naast de plastic asbakken hebben wij glazen asbakken en keramieken asbakken. Bedrukte asbakken leveren wij al vanaf 500 stuks.

Goedkope asbakken van plastic
Keramieken asbakken
Glazen asbakken
Meer asbakken »

Asbakken laten bedrukken

Bij ons kun je de asbakken naar wens laten aanpassen. Wij kunnen de asbakken zelfs produceren in een andere vorm, zoals een vierkantje of hartje. Daarnaast is het mogelijk - indien het materiaal het toelaat - om de asbakken in een speciale kleur te laten maken. Tot slot kunnen wij de asbakken bedrukken met een logo, tekst of andere boodschap. Dit kan aan zowel de binnenkant als de buitenkant van de asbak.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Bedrukte asbakken als reclame materiaal

Asbakken met bedrukking zijn nog altijd zeer populair om reclame mee te maken. Ze zijn leverbaar in uiteenlopende soorten en maten en eenvoudig te bedrukken met logo’s en teksten. Kies uit onze strandasbakken met bedrukking, leuke bedrukte asbakken, draagbare asbakken en stapelbare asbakken met bedrukking.

functionele strandasbak met bedrukking

Functionele strandasbak met bedrukking

Door de handige vormgeving is deze wegwerp asbak super geschikt voor gebruik op het strand of in het park. Eenvoudig te bedrukken met uw logo en in diverse kleuren leverbaar. De strandasbak met bedrukking is ook leuk om weg te geven als relatiegeschenk.

Bedrukte asbak met drukknop

Bedrukte asbak met drukknop

Geen last van geurtjes van de as met deze gesloten asbak. Na het doven van de sigaret drukt de gebruiker het knopje in waardoor de sigaret verdwijnt in het afgesloten bakje. Ook handig tegen windvlagen.

gepersonaliseerde dichte asbak met kapjep en eigen logo

Dichte asbak met kapje

Nog een manier om de sigaret uit het zicht te laten verdwijnen en nare geurtjes te voorkomen kan met deze asbak die afgesloten is met een kapje. De asbak wordt gepersonaliseerd met een eigen of tekst. Ideaal voor buiten, waar wel eens wind kan staan.

leuke asbak in de vorm van een bbq

Leuke asbak in de vorm van een bbq

Maak de barbecue compleet met deze asbak bedrukt met het bedrijfslogo. Net als bij een echte barbecue heeft de asbak een afneembaar rooster. Deze bedrukte asbak is leuk om weg te geven en een goede manier om reclame te maken voor je bedrijf.

draagbare asbak met bedrukking

Draagbare asbak met bedrukking

Met de bedrukte draagbare asbak heb je altijd een asbak bij de hand. Deze bedrukte asbak met logo of tekst is gemakkelijk mee te nemen. Laat bijvoorbeeld je bedrijfslogo bedrukken op de pocket asbak en geef deze weg als relatiegeschenk.

stapelbare asbakken met bedrukking van glas of plastic

Stapelbare asbakken met bedrukking van glas of plastic

De bedrukte glazen asbakken zijn geschikt voor ieder horeca bedrijf. Deze stapelbare asbakken van glas of plastic worden bedrukt met een logo of tekst. Kies voor een gedeeltelijke bedrukking of full print bedrukking voor een optimale herkenbaarheid..


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
 • appelsnijder bedrukt
  Appelsnijders
 • aansteker bedrukt met logo
  Aanstekers
 • wijnopeners bedrukken
  Wijnopeners
scroll top arrow