• Gratis verzending
  • Persoonlijk contact
  • Snelle levering
4.8/5 van 222 reviews

Sportarmbanden bedrukken

Goedkope sportarmbanden voor hardlopers, fietsers en meer

Onze goedkope sportarmbanden zijn een leuke weggever voor jong en oud. Wil je je relaties laten opvallen in het donker? Overweeg dan een van onze LED sportarmbanden. Ook met de armbanden met reflecterende strepen tover je hardlopers, wandelaars en fietsers om tot opvallende deelnemers aan het verkeer. Daarnaast hebben wij universele telefoon armbanden. De sportarmbanden zijn voorzien van een verstelbare klittenbandsluiting en daarmee geschikt voor jong en oud!

Bedrukte sportarmbanden laten je relatie en bedrijf opvallen!

De goedkope sportarmbanden zijn verkrijgbaar in iedere gewenste kleur. Diverse basiskleuren houden wij op voorraad, zodat wij deze extra snel en bedrukt kunnen leveren. Wil je de sportarmbanden in een speciale PMS kleur, bijvoorbeeld de kleur van je huisstijl, dan is dat ook mogelijk. Wij kunnen de sportarmbanden bedrukken met je logo, stukje tekst of andere gewenste opdruk. Met bedrukte sportarmbanden heb je niet alleen een leuk relatiegeschenk, maar draag je ook bij aan de veiligheid in het verkeer!


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Meer informatie over sportarmbanden met logo

Waarom dragen de armbanden bij aan de veiligheid?

Al onze sport dragen bij aan de veiligheid van deelnemers in het verkeer. Bij de armbanden met LED verlichting is dat vanzelfsprekend. De LED verlichting kan in verschillende standen worden gezet zodat de drager opvalt in het donker of bij scherming. De sportarmbanden met reflecterende strepen vallen op zodra er licht op valt, bijvoorbeeld als er een auto tegemoet komt rijden. De armbanden voor mobiele telefoons hebben eenzelfde reflecterende strip voor zichtbaarheid in het donker..

sportarmbanden bieden veiligheid

Hoe werkt de sluiting van de sportieve armbanden?

Al onze sportarmbanden, zoals de veiligheidsarmbanden en hardlooparmbanden, beschikken over een klittenbandsluiting. Met deze sluitingsmethode kun je de sportieve armbanden eenvoudig om de arm bevestigen. De sluiting is daarnaast verschuifbaar zodat deze om iedere arm heen past, zowel bij kinderen als volwassenen. Zorg er wel voor dat de band strak genoeg zit, anders kan deze afzakken tijdens het bewegen.

verstelbare klittenbandsluiting sportarmbandjes

Sportarmbanden gebruiken voor verschillende activiteiten

De sportarmbanden kunnen gebruikt worden voor diverse activiteitein. De meest voorkomende activiteiten zijn hardlopen, wandelen en fietsen. Wil je graag sporten en muziek luisteren tegelijk? Dat wordt makkelijker gemaakt met de sportarmbanden met telefoonhouder. Ga je buiten in het donker hardlopen of wandelen? Dan zijn de lichtgevende sportarmbanden en reflecterende armbanden een aanrader.

activiteiten sportarmbanden met verlichting

Ontvang gratis en vrijblijvend een prijsopgave voor sportarmbanden met logo

Heb je interesse gekregen in goedkope sportarmbanden met bedrukking? Dan kun je een vrijblijvende prijsopgave opvragen via de onderstaande offerte button. Vergeet niet je wensen, zoals het model, de kleur en de bedrukking, door te geven. Op basis van deze gegevens kunnen wij een offerte maken voor de goedkoopste sportarmbanden met opdruk.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug