• Gratis verzending
  • Persoonlijk contact
  • Snelle levering
4.7/5 van 170 reviews

Sportarmbanden bedrukken

Functionele sportarmbanden voor hardlopers, fietsers en meer

Als fabrikant armbandjes produceren wij ook armbanden voor sportieve activiteiten. Wij hebben lichtgevende armbanden met LED verlichting voor hardlopers, wandelaars, fietsers en andere buitenactiviteiten. Daarnaast hebben wij sportbanden met houder voor iedere soort telefoon. De armbanden zijn voor jong en oud bruikbaar vanwege de verstelbare sluiting van klittenband. Beide armbanden dragen bij aan de veiligheid in het verkeer door de opvallende vertoning.

Sportarmband bedrukt met logo of tekst zodat u goed opvalt

De sportarmbanden zijn beschikbaar in vele verschillende basiskleuren. Voldoen deze kleuren niet aan uw wensen, dan is het mogelijk om deze in uw eigen PMS kleur te produceren. De verschillende kleuren armbanden kunnen wij bedrukken met uw logo, tekst of andere opdruk. Op deze manier heeft u een leuke give-away of relatiegeschenk ter beschikking. Het is ook mogelijk om onbedrukte armbanden te leveren.

Meer informatie over sportarmbanden

Waarom dragen de armbanden bij aan de veiligheid?

Beide sportarmbanden dragen bij aan de veiligheid van deelnemers aan het verkeer. Bij de armbanden met LED verlichting is dat vanzelfsprekend. De LED verlichting kan in verschillende standen worden gezet zodat de drager opvalt in het donker of bij scherming. De armbanden voor mobiele telefoons hebben op de voorkant een reflecterende strip voor zichtbaarheid in het donker. De valt extra op wanneer er licht op schijnt. Ook verhoogt het de eigen veiligheid en van de dure telefoon.

sportarmbanden veiligheid

Hoe werkt de sluiting van de sportieve armbanden?

Zowel de hardlooparmbanden met led verlichting als de telefoonhouder sportarmband beschikken over een klittenband sluiting. Door deze sluitingsmethode kan de armband eenvoudig om de arm bevestigd worden. De sluiting is daarnaast verschuifbaar zodat deze om iedere arm heen past. Zowel bij kinderen als volwassenen. Zorg er wel voor dat de band strak genoeg zit, anders kan deze afzakken tijdens het bewegen.

verstelbare klittenbandsluiting sportarmbandjes

Sportarmbanden gebruiken voor verschillende activiteiten

De sportarmbanden kunnen gebruikt worden voor diverse activiteitein. De meest voorkomende activiteiten zijn hardlopen, wandelen en fietsen. Wil je graag sporten en muziek luisteren tegelijk? Dat wordt makkelijker gemaakt met een sportarmband met telefoonhouder. Ga je buiten in het donker hardlopen of wandelen? Dan zijn de lichtgevende sportarmbanden een aanrader.

activiteiten sportarmbanden met verlichting
Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
scroll top arrow