Gratis verzending Klantenservice Persoonlijk contact Snelle levering
Alle categorieën

Sportarmbanden bedrukken

Goedkope sportarmbanden voor hardlopers, fietsers en meer

Onze goedkope sportarmbanden worden gebruikt door hardlopers, fietsers, wandelaars en andere sportievelingen. Wil je je relaties laten opvallen in het donker? Overweeg dan LED sportarmbanden . Ook met de armbanden met reflecterende strepen laat je sporters opvallen in het donker. Daarnaast hebben wij telefoon sportarmbanden . Deze sportarmbanden met logo zijn leuk om weg te geven aan sportieve relaties!

Sportarmbanden laten bedrukken

Onze goedkope sportarmbanden zijn verkrijgbaar in iedere PMS kleur. Van diverse sportarmbanden houden wij kleuren op voorraad, zodat deze snel en bedrukt geleverd kunnen worden. Wij kunnen de sportarmbanden bedrukken met een logo, stukje tekst of andere gewenste opdruk. Met bedrukte sportarmbanden heb je niet alleen een leuk relatiegeschenk, maar draag je ook bij aan de veiligheid in het verkeer!


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
  • Eerlijke prijs, zonder bijkomende kosten
  • Altijd een digitaal voorbeeld, gratis
  • 100% vrijblijvend en zonder verplichtingen

Direct prijs opvragen | Jouw zekerheden

Binnen 2 uur reactie
Vrijblijvende offerte
Zodra jij 100% akkoord bent starten we de productie

Veilige betaling en levering
vervoerder en betaalmogelijkheden

Meer informatie over bedrukte sportarmbanden met logo

Waarom dragen de armbanden bij aan de veiligheid?

Al onze sport dragen bij aan de veiligheid van deelnemers in het verkeer. Bij de armbanden met LED verlichting is dat vanzelfsprekend. De LED verlichting kan in verschillende standen worden gezet zodat de drager opvalt in het donker of bij scherming. De sportarmbanden met reflecterende strepen vallen op zodra er licht op valt, bijvoorbeeld als er een auto tegemoet komt rijden. De armbanden voor mobiele telefoons hebben eenzelfde reflecterende strip voor zichtbaarheid in het donker..

sportarmbanden bieden veiligheid

Hoe werkt de sluiting van de sportieve armbanden?

Al onze sportarmbanden, zoals de veiligheidsarmbanden en hardlooparmbanden, beschikken over een klittenbandsluiting. Met deze sluitingsmethode kun je de sportieve armbanden eenvoudig om de arm bevestigen. De sluiting is daarnaast verschuifbaar zodat deze om iedere arm heen past, zowel bij kinderen als volwassenen. Zorg er wel voor dat de band strak genoeg zit, anders kan deze afzakken tijdens het bewegen.

verstelbare klittenbandsluiting sportarmbandjes

Sportarmbanden gebruiken voor verschillende activiteiten

De sportarmbanden kunnen gebruikt worden voor diverse activiteitein. De meest voorkomende activiteiten zijn hardlopen, wandelen en fietsen. Wil je graag sporten en muziek luisteren tegelijk? Dat wordt makkelijker gemaakt met de sportarmbanden met telefoonhouder. Ga je buiten in het donker hardlopen of wandelen? Dan zijn de lichtgevende sportarmbanden en reflecterende armbanden een aanrader.

activiteiten sportarmbanden met verlichting

Ontvang gratis en vrijblijvend een prijsopgave voor sportarmbanden met logo

Heb je interesse gekregen in goedkope sportarmbanden met bedrukking? Dan kun je een vrijblijvende prijsopgave opvragen via de onderstaande offerte button. Vergeet niet je wensen, zoals het model, de kleur en de bedrukking, door te geven. Op basis van deze gegevens kunnen wij een offerte maken voor de goedkoopste sportarmbanden met opdruk.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
  • Eerlijke prijs, zonder bijkomende kosten
  • Altijd een digitaal voorbeeld, gratis
  • 100% vrijblijvend en zonder verplichtingen

Direct prijs opvragen | Jouw zekerheden

Binnen 2 uur reactie
Vrijblijvende offerte
Zodra jij 100% akkoord bent starten we de productie

Veilige betaling en levering
vervoerder en betaalmogelijkheden

Gerelateerde producten

scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug