Gratis verzending Klantenservice Persoonlijk contact Snelle levering
Alle categorieën

Klaparmbandjes & slap wraps bedrukken

Bedrukte slap wraps in eigen kleur

Ben je op zoek naar bedrukte slap wraps of klaparmbandjes met logo? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Meest verkocht zijn de goedkope slap wraps . Daarnaast hebben wij ook slap wraps met extra functionaliteiten, zoals de slap wraps met reflecterende band die op licht in het donker en de lichtgevende slap wraps met LED in de band. Wil je op een extra opvallende manier reclame maken met slap wraps? Laat dan custom made slap wraps in eigen vorm maken!

Slap wraps laten bedrukken

Onze slap wraps, klaparmbandjes en klikarmbandjes zijn verkrijgbaar in iedere PMS kleur. Bij de reflecterende armbandjes adviseren wij te kiezen voor een fluoriserende kleur die extra opvalt in het donker, zoals geel of oranje. Bij de LED slap wraps is dit van ondergeschikt belang, omdat dit lichtgevende slap wraps zijn. Wij kunnen de slap wraps bedrukken met een logo, naam of stukje tekst. De opdruk kunnen wij over de gehele band plaatsen.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
  • Eerlijke prijs, zonder bijkomende kosten
  • Altijd een digitaal voorbeeld, gratis
  • 100% vrijblijvend en zonder verplichtingen

Direct prijs opvragen | Jouw zekerheden

Binnen 2 uur reactie
Vrijblijvende offerte
Zodra jij 100% akkoord bent starten we de productie

Veilige betaling en levering
vervoerder en betaalmogelijkheden

Meer informatie over klaparmbandjes bedrukken

Wat is zijn slap-wraps of klaparmbandjes met logo?

Slap-wraps of klaparmbandjes danken hun naam aan de wijze waarop je deze armbandjes aan je pols of enkel moet bevestigen. Je slaat de klikarmbandjes als het ware om je pols of enkel heen, waar ze zich vervolgens omheen rollen. Deze slap wraps met bedrukking zijn ongeveer 30cm lang en 3cm breed en passend voor vrijwel iedere pols of enkel. Deze klaparmbandjes met logo of bedrijfsnaam zijn vanwege de prijs populair promotiemateriaal voor jong en oud.

afmetingen slap wraps met logo

Hoe worden slap-wraps bedrukt?

De slap wraps bedrukken wij standaard op één zijde door middel van een zeefdruk. Dit kan subtiel op één positie, maar ook kunnen wij de gehele band van de klaparmbandjes bedrukken. Bijvoorbeeld met een herhalende patronen, logo's of namen. Je kunt de slap wraps laten bedrukken met een opdruk bestaande uit één kleur tot maximaal vier kleuren of een full colour bedrukking. Je komt in aanmerking voor een full colour opdruk als je logo of afbeelding bestaat uit meer dan vier kleuren of een verloop van kleuren.

afmetingen slap wraps met logo

Wat is het verschil tussen slap wraps van pvc en siliconen?

Onze meest verkochte slap wraps worden gemaakt van pvc materiaal. Slaps wraps van pvc kunnen voorzien worden van een reflecterende band zodat deze extra opvallen in het verkeerd, bijvoorbeeld bij het fietsen, het wandelen of het hardlopen. Deze pvc slap wraps kunnen gemaakt worden in iedere gewenste PMS kleur, ook in fluoriserende kleuren die extra reflecteren in het donker.

Bij de slap wraps van siliconen zit het klap- of klikmechanisme, waardoor deze om de pols of enkel heen klappen, verwerkt in het materiaal. Dit materiaal is iets ruwer en heeft een mooie uitstraling, enig nadeel is dat dit materiaal niet leverbaar is met LED lampjes of reflectie. Wij kunnen de siliconen slap wraps wel leveren in iedere gewenste kleur.

verschil tussen slap wraps van pvc en siliconen

Ontvang gratis en vrijblijvend een prijsopgave voor klaparmbandjes met logo

Heb je interesse gekregen in goedkope klaparmbandjes met bedrukking? Dan kun je een vrijblijvende prijsopgave opvragen via de onderstaande offerte button. Vergeet niet je wensen, zoals het model, de kleur en de bedrukking, door te geven. Op basis van deze gegevens kunnen wij een offerte maken voor de goedkoopste klaparmbandjes met opdruk.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
  • Eerlijke prijs, zonder bijkomende kosten
  • Altijd een digitaal voorbeeld, gratis
  • 100% vrijblijvend en zonder verplichtingen

Direct prijs opvragen | Jouw zekerheden

Binnen 2 uur reactie
Vrijblijvende offerte
Zodra jij 100% akkoord bent starten we de productie

Veilige betaling en levering
vervoerder en betaalmogelijkheden

Gerelateerde producten

scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug