• Gratis verzending
  • Persoonlijk contact
  • Snelle levering
4.7/5 van 170 reviews

Slap-wrap armbanden & Klaparmbandjes met bedrukking

Goedkope slapwraps of reflecterende klaparmbandjes

Wij hebben twee verschillende uitvoeringen: goedkope slap wraps en reflecterende slap wraps voor activiteiten in het donker. Voor de activiteiten in het donker hebben wij eventeel ook klaparmbandjes met LED verlichting. Wij hebben korte slap wraps die het meest om de blote pols gedragen worden en de lange slap wraps die om de bovenarm of over kleding gedragen worden.

Gekleurde slap wraps van siliconen of PVC

Als fabrikant produceren wij slap wrap armbandjes en klaparmbandjes van siliconen en PVC. Ze zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. De gekleurde slap wraps kunnen gepersonaliseerd worden met een bedrukking. Wij kunnen het grote oppervlak van de slap wrap bedrukken met een opvallende boodschap, zoals een logo in full colour. Kies contrasterende kleuren tussen het bandje en het ontwerp opdruk mooi tot uiting komt. Wij bedrukken slap wrap armbandjes door middel van een zeefdruk techniek met één tot vier kleuren of een full colour opdruk.

Meer informatie over slap wrap armbandjes

Wat is een slap-wrap of klaparmbandje?

Deze armbandjes worden veel gebruikt als give-away, omdat deze bandjes zo mooi de armen of polsen gaan omhelsen. Ze zijn vrij goedkoop en dragen toch een vrij grote en opvallende boodschap. Daarom worden ze ook wel klaparmbandjes, wrap snap armbandjes of krinkelarmbandjes genoemd. Vooral bij de jeugd is deze rage is helemaal terug aan het komen en mede daarom een populair promotie artikel. Onze slap wraps zijn verkrijgbaar in twee uitvoeringen: siliconen en pvc.

slap wrap bandjes om arm

Wat is het verschil tussen PVC en siliconen?

PVC slapwraps verkopen wij het meest. Deze worden vaak gebruikt om extra op te vallen in het verkeer: bij het fietsen of het joggen bijvoorbeeld. Er zijn veel felle kleuren beschikbaar, de binnenkant is steeds voorzien van een zachte zwarte stof.

Bij de siliconen slap wraps zit rond het mechanisme binnenin een volledig siliconen omhulsel. Dit voelt comfortabel en leuk aan. Deze slap wraps geven een wat meer strakke uitstraling maar zijn niet reflecterend. De kleur van de siliconen kunt u zelf bepalen.

slap wraps bedrukken

Hoe worden slap-wraps bedrukt?

De slap wraps bedrukken wij standaard op één zijde door middel van een zeefdruk. Dit kan subtiel op één positie maar ook kunnen wij de gehele bovenkant bedrukken. Bijvoorbeeld met een herhalend patroon. U kunt er voor kiezen om de slap wraps met logo te bedrukken met één kleur tot maximaal vier kleuren of een slap wrap full colour bedrukt met uw logo of tekst. U komt in aanmerking voor een full colour bedrukking als uw logo of afbeelding bestaat uit meer dan vier kleuren of een verloop van kleuren. Bij PVC slap wraps komt een full colour mooier tot zijn recht dan bij de siliconen slap wraps.

Hoe verloopt een bestelling bij JM Promotions?

U kunt via ons contactformulier of telefonisch bij ons een aanvraag doen voor de slap wraps met logo. Wij zullen u vragen om het aantal, de kleuren en de levertijd. Op basis van de door u gegeven informatie zullen wij een scherpe offerte toesturen. Als u wilt weten hoe het eindproduct eruit zal gaan zien, dan kunnen wij een digitale drukproef voor u maken. Nadat u akkoord bent gegaan met de prijs en de drukproef, zullen wij de productie starten. Zodra de slap wraps klaar zijn, worden ze zo spoedig mogelijk geleverd.

afmetingen slap wraps met logo
Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
scroll top arrow