SILICONEN ARMBANDJES MEERKLEURIG BEDRUKKEN

Voor de meest kleurrijke bedrukte armbandjes van siliconen kunt u terecht bij JM Promotions. Onze meerkleurige armbandjes zijn ideaal om op te vallen. Wij bieden u veel mogelijkheden wat betreft meerkleurige bandjes.

Allereerst kunt u kiezen voor gesegmenteerde armbandjes. U kunt zowel horizontaal als verticale segmenten laten maken. U kunt zo gemakkelijk de basiskleur van uw bandje in 3, 4 of meer verschillende kleuren laten maken. Bovenop deze segmenten bedrukken wij graag uw logo of tekst.

Ook bieden wij de mogelijkheid om de binnenzijde van het bandje een andere kleur te geven dan de buitenzijde. Dit is ideaal wanneer u bijvoorbeeld twee kleuren van uw huisstijl wilt laten terugkomen op de bandjes.

Een andere populaire manier om meerdere kleuren op armbandjes te maken is door middel van swirl. Dit effect geeft de bandjes een verloop van kleuren. Dit verloop is mogelijk met twee verschillende kleuren, maar ook met meerdere kleuren.

Al deze verschillende meerkleurige siliconen armbandjes kunnen worden bedrukt met uw eigen logo of tekst in iedere gewenste kleurcombinatie. Wij adviseren om de kleur van uw opdruk een contrasterende kleur te geven, ten opzichte van de basiskleur van het bandje, zodat uw reclame goed leesbaar blijft.

Wilt u graag siliconen armbandjes graveren, dan is dat ook mogelijk.


Offerte aanvragen!