SILICONEN ARMBANDJES GRAVEREN

JM Promotions helpt u graag met het graveren van armbandjes. De gegraveerde armbandjes worden gemaakt met een verlaging in het materiaal. Deze verlaging krijgt dan bijvoorbeeld de vorm van een stukje tekst van uw bedrijfsslogan, welke voelbaar is met de vingers. De gravering kunnen wij bedrukken in een andere kleur dan de basiskleur van het bandje. Een bandje met gravering is ideaal wanneer u zoekt naar een siliconen bandje met een luxe uitstraling.

Naast een verlaging, kunt u ook kiezen voor een verhoging (reliëf). In dit geval wordt uw opdruk verhoogd, waardoor deze ook voelbaar is met de vingers. Wij bieden de mogelijkheid het reliëf te voorzien van een bedrukking, zodat de tekst er nog beter uitspringt. Dit is ideaal wanneer u wilt dat uw tekst goed leesbaar/zichtbaar is.

Zowel de bandjes met reliëf als met gravering zijn beschikbaar in iedere gewenste basiskleur. Tevens kunt u kiezen voor siliconen armbandjes in uw eigen PMS-kleur. Standaard leveren we de bandjes in een formaat voor volwassenen, maar ze zijn ook beschikbaar in kinderformaat.

Zoekt u naar armbandjes met print, dan bieden wij ook goedkope siliconen armbandjes met print.


Offerte aanvragen!