• Gratis verzending
  • Persoonlijk contact
  • Snelle levering
4.7/5 van 170 reviews

Siliconen armbandjes

Siliconen armbandjes graveren of bedrukken

We hebben polsbandjes voor kinderen (152mm), armbandjes voor jeugd (180mm) en armbandjes voor volwassenen (202mm). Deze kunnen wij op verschillende wijze van een naam, tekst of logo voorzien. De goedkoopste armbandjes worden bedrukt door middel van een print. Een andere druktechniek is het graveren van armbandjes (verlaging) of het aanbrengen van reliëf op de armbandjes (verhoging). Het is zelfs mogelijk het reliëf of de gravure een andere kleur te geven dan de basiskleur van het armbandje. Het is ook mogelijk om onbedrukte armbandjes te bestellen.

Siliconen polsbandjes speciale modellen

Naast de normale armbandjes produceren wij ook meerkleurige armbandjes. Bij de meerkleurige armbandjes kunnen segmenten, patronen, kleurverloop of swirl van kleuren worden aangebracht tijdens het productieproces. Populair zijn de glow-in-the-dark armbandjes die oplichten op in het donker. In de zomer zijn onze anti muggen armbandjes populair, omdat deze insecten verjagen. Bent u op zoek naar andere afmetingen of vorm? Dan kunnen wij custom-made armbandjes produceren.

Meer informatie over bedrukte siliconen armbandjes en polsbandjes

De siliconjen polsbandjes zijn gemaakt van rekbare siliconen. Ze zijn ideaal zijn om groepen te onderscheiden. Of om aan te tonen dat je een goed doel steunt, zoals in de tijd dat de Livestrong armbandjes van Lance Armstrong populair waren. Hoe bedrukken wij deze armbandjes? En zijn de polsbandjes op maat te maken?

Bedrukkingswijze van de polsbandjes en armbandjes

Kortgezegd zijn er 3 wijze waarop wij een opdruk kunnen aanbrengen op de siliconen armbandjes. Deze armbandjes worden overigens ook wel eens rubberen armbandjes genoemd omdat het materiaal daar veel van weg heeft. U kunt kiezen uit een zeefdruk, gravering of reliëf. Wat houden deze druktechniek termen in?

Siliconen armbandjes bedrukken door te printen

De goedkoopste wijze voor het bedrukken van siliconen polsbandjes is door middel van een 2D print opdruk. Ook wel een zeefdruk genoemd. Hier word de opdruk als het ware op de band geprint zoals je thuis ook A4 papier print. Uiteraard wel met de beste techniek en in de hoogst denkbare kwaliteit. Siliconen polsbandjes bedrukken wij helemaal zoals u het wilt; met uw eigen tekst of logo.

armbandjes soorten opdruk

Siliconen armbandjes graveren (debossed)

Siliconen polsbandjes graveren met uw tekst of logo dat als een verdiept reliëf in het armbandje wordt aangebracht. De gravering in de silicone armbandjes wordt ook wel een debossing genoemd en heeft door het schaduw effect een subtiele uitstraling. Deze gravure kan gevuld worden met een kleur.

Siliconen armbandjes reliëf (embossed)

Siliconen polsbandjes met opliggend reliëf of embossing voor een bijzondere uitstraling. Uw tekst, naam of logo is standaard in dezelfde kleur als het polsbandje. Voor een extra opvallend effect, kunnen wij ook een opdruk op het reliëf voor een leuk contrast maken.

siliconen armbandjes met opdruk

Wat is er mogelijk bij de armbandjes op maat gemaakt?

JM Promotions kan armbandjes maken in ieder gewenst formaat, omdat wij de bandjes zelf produceren in onze fabriek. Wij hebben een aantal standaard formaten op voorraad liggen. We hebben bandjes voor kinderen (152mm), armbandjes voor jeugd (180mm) en armbandjes voor volwassenen (202mm). Deze bandjes kunnen wij extra snel en goedkoop leveren. Echter, wanneer u een ander specifiek formaat zoekt, dan kunnen wij deze ook custom-made fabriceren. De levertijd van deze polsbandjes is iets langer omdat ze op maat gemaakt moeten worden.

armbandjes met relief
Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
scroll top arrow