Gratis verzending Klantenservice Persoonlijk contact Snelle levering
Alle categorieën

Siliconen armbandjes

Bedrukte siliconen armbandjes voor jong en oud

Bij ons ben je aan het juiste adres voor goedkope siliconen armbandjes met bedrukking. Deze siliconen armbandjes zijn verkrijgbaar in iedere gewenste kleur, ook in een speciale PMS kleur. Andere opties zijn meerkleurige siliconen armbandjes en glow-in-the-dark siliconen armbandjes . Onze siliconen bandjes zijn verkrijgbaar in diverse formaten voor jong en oud, zoals 202 x 12 x 2 mm voor volwassenen en 170 x 12 x 2 mm voor kinderen!

Siliconen armbandjes laten bedrukken, graveren of met relief

Je kunt de siliconen armbandjes personaliseren met je logo, naam of stukje tekst. De meeste klanten laten siliconen armbandjes goedkoop bedrukken door middel van een print. Ook kun je de siliconen armbandjes graveren (verlaging in het materiaal), waarbij de gravure kan worden ingekleurd. Tot slot kunnen wij de siliconen armbandjes met relief (opliggende opdruk) leveren, ook dit kan van een kleur voorzien worden. Het is ook mogelijk om onbedrukte armbandjes te bestellen.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
  • Eerlijke prijs, zonder bijkomende kosten
  • Altijd een digitaal voorbeeld, gratis
  • 100% vrijblijvend en zonder verplichtingen

Direct prijs opvragen | Jouw zekerheden

Binnen 2 uur reactie
Vrijblijvende offerte
Zodra jij 100% akkoord bent starten we de productie

Veilige betaling en levering
vervoerder en betaalmogelijkheden

Hoe worden siliconen armbandjes bedrukt met een logo of naam?

Je kunt op 3 manieren siliconen armbandjes laten bedrukken met een naam, stukje tekst, logo, slogan of andere gewenste opdruk. De goedkoopste manier is een rechtstreeks print, maar voor een extra mooie uitstraling kun je ook kiezen voor een gravering (debossed) of reliëfdruk (embossed). Wij leggen in het kort uit wat de verschillen zijn tussen deze druktechnieken.

Goedkope siliconen armbandjes bedrukken

Wil je de siliconen armbandjes goedkoop bedrukken, dan kies je voor een rechtstreekse print. Bij deze manier van printen maken wij gebruik van de zeefdruktechniek. Hier word de opdruk als het ware op de band geprint zoals je thuis ook A4 papier print. Uiteraard wel met de beste techniek en in de hoogst denkbare kwaliteit, zodat de armbandjes met logo zo lang mogelijk meegaan. Voor de bedrukkingswijze word gekozen wanneer men zoveel mogelijk bedrukte siliconen armbandjes wilt verspreiden tegen een vooraf vastgesteld marketingbudget.

armbandjes soorten bedrukking

Siliconen armbandjes graveren (debossing)

Als je siliconen armbandjes wilt laten graveren, dan wordt er een verdiept reliëf in het materiaal aangebracht. De gravering in de silicone armbandjes wordt ook wel een debossing genoemd. Je kunt de gravering, zoals een stukje tekst of een bedrijfsnaam, laten inkleuren. Deze gravure heeft door het schaduw effect een subtiele uitstraling en is daardoor extra opvallend!

siliconen armbandjes met opdruk

Siliconen armbandjes met reliëf (embossing)

Bij siliconen armbandjes met reliëf ligt de gewenste opdruk als het ware bovenop de armbandjes. Het is dus eigenlijk het tegenovergestelde van een gravering: een gravering is een verlaging in het materiaal en een reliëfdruk is een verhoging. Deze bedrukkingstechniek wordt ook wel een debossing genoemd. Je tekst, naam of logo wordt standaard in dezelfde kleur als het armbandje aangebracht. Voor een leuk effect kunnen wij het reliëf ook van een kleur voorzien.

armbandjes soorten opdruk

Ontvang gratis en vrijblijvend een prijsopgave voor siliconen armbandjes met logo

Heb je interesse gekregen in goedkope siliconen met bedrukking? Dan kun je een vrijblijvende prijsopgave opvragen via de onderstaande offerte button. Vergeet niet je wensen, zoals het model, de kleur en de bedrukking, door te geven. Op basis van deze gegevens kunnen wij een offerte maken voor de goedkoopste siliconen armbandjes met opdruk.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
  • Eerlijke prijs, zonder bijkomende kosten
  • Altijd een digitaal voorbeeld, gratis
  • 100% vrijblijvend en zonder verplichtingen

Direct prijs opvragen | Jouw zekerheden

Binnen 2 uur reactie
Vrijblijvende offerte
Zodra jij 100% akkoord bent starten we de productie

Veilige betaling en levering
vervoerder en betaalmogelijkheden

Gerelateerde producten

scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug