• Gratis verzending
  • Persoonlijk contact
  • Snelle levering
4.7/5 van 233 reviews

Polsbandjes bedrukken

Reclame maken met bedrukte polsbandjes

Ben je op zoek naar bedrukte polsbandjes om reclame of promotie mee te maken? Overweeg dan onze polsbandjes van siliconen of rubber materiaal. Deze goedkope polsbandjes zijn verkrijgbaar in eigen PMS kleur. Ook meerkleurige polsbandjes of glow in the dark polsbandjes behoren tot de mogelijkheden. De polsbandjes met logo zijn verkrijgbaar in afmetingen voor jong en oud!

Afmetingen voor jong en oud
Siliconen polsbandjes in eigen kleur
Printen, graveren of relief opdruk
Bekijk alle mogelijkheden »

Polsbandjes bedrukt met logo of naam

Je kunt de goedkope polsbandjes laten bedrukken met je logo, naam of stukje tekst. De meeste klanten laten polsbandjes bedrukken door middel van een print. Ook kun je de polsbandjes graveren (verlaging in het materiaal), waarbij de gravure kan worden ingekleurd. Tot slot kunnen wij de polsbandjes met opliggende opdruk (relief) leveren, ook dit kan van een kleur voorzien worden. Het is ook mogelijk om onbedrukte polsbandjes te bestellen.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

In 3 stappen polsbandjes laten bedrukken

Stap 1. Formaat

Als fabrikant kunnen wij voor iedere doelgroep polsbandjes bedrukken. Wij hebben 4 standaard formaten voor de siliconen polsbandjes, maar je kunt ook op maat gemaakte polsbandjes bestellen. Het is ook mogelijk om verschillende maten in een bestelling te combineren. Hieronder de 4 standaard afmetingen:

  • 202x12x2mm: standaard (volwassenen maat)
  • 190x12x2mm: damesmaat
  • 180x12x2mm: jeugdmaat vanaf ca. 7 jaar
  • 150x12x2mm: kinderen ca. 4-6 jaar

Stap 2. Kleur

De goedkope polsbandjes zijn verkrijgbaar in iedere gewenste kleur. De meest verkochte kleuren hebben wij standaard op voorraad, zoals: rood, blauw, zwart, wit, groen, oranje en meer. Deze kleuren polsbandjes kunnen wij snel en bedrukt leveren. Het is daarnaast ook mogelijk om polsbandjes in een eigen PMS kleur te laten maken.

Stap 3. Bedrukking

Bij polsbandjes heb je de keuze uit diverse druktechnieken. Je kunt polsbandjes bedrukken door middel van een rechtstreekse print (zeefdruk). Wij kunnen de polsbandjes ook graveren (debossing) of voorzien van opliggend reliëf (debossing). Je kunt de gravure of het reliëf van andere kleur(en) voorzien. Hierdoor spreekt de ‘opdruk’ meer uit waardoor deze meer opvalt. Hieronder vertellen wij meer over de opties en laten wij daarnaast een voorbeeld zien.

polsbandjes bedrukken

Optie 1. Polsbandjes bedrukken

Het laten bedrukken van polsbandjes is de goedkoopste optie. Met behulp van de zeefdruk druktechniek plaatsen wij de boodschap, zoals een logo of stukje tekst, direct op de polsbandjes (eventueel full colour). Bij deze bedrukte polsbandjes ligt de opdruk op gelijke niveau en dat zorgt voor een gladde, mooie uitstraling.

polsbandjes bedrukken

Optie 2. Polsbandjes graveren (debossing)

Je kunt de polsbandjes laten graveren met een stukje tekst, naam of andere boodschap. De gravering zit verzonken in de polsbandjes. Het is eventueel mogelijk om de gravering van een of meerdere kleuren te voorzien. Deze polsbandjes met gravering zijn het meest vergelijkbaar met de LiveStrong polsbandjes.

polsbandjes bedrukken

Optie 3. Polsbandjes met reliëf (embossing)

Tot slot kunnen wij de polsbandjes ook voorzien van een opliggende opdruk. Dit wordt ook wel een reliëf opdruk genoemd. Bij de polsbandjes met reliëf steekt de gewenste opdruk, zoals een naam of stukje tekst, als het ware uit de polsbandjes. Het is mogelijk om het reliëf van een (andere) kleur te voorzien.

Ontvang gratis en vrijblijvend een prijsopgave voor goedkope polsbandjes met logo

Heb je interesse gekregen in goedkope polsbandjes met bedrukking? Dan kun je een vrijblijvende prijsopgave opvragen via de onderstaande offerte button. Vergeet niet je wensen, zoals het soort armbandje, de kleur en de bedrukking, door te geven. Op basis van deze gegevens kunnen wij een offerte maken voor de goedkoopste polsbandjes met opdruk.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug