• Gratis verzending
  • Persoonlijk contact
  • Snelle levering
4.8/5 van 222 reviews

Festivalbandjes bedrukken

Festival armbandjes van polyester, plastic of tyvek materiaal

Ben je op zoek naar armbandjes voor de toegangscontrole en leeftijdscontrole bij concerten, festivals, feesten of andere evenementen? Overweeg dan een van onze goedkope festivalbandjes. Onze tyvek festivalbandjes en plastic festivalbandjes zijn ideaal voor kortdurende evenmenten, zoals eendaagse festivals. Voor meerdaagse evenementen hebben wij polyester festivalbandjes. Deze festival armbandjes beschikken over een veilige sluiting, zodat bezoekers deze niet kun losmaken en de kans op fraude klein is.

Festivalbandjes laten bedrukken voor evenement, festival of concert

Je kunt bij ons festival armbandjes bestellen in iedere kleur, ook in een speciale PMS kleur die past bij je huisstijl of evenement. Wij kunnen de festival armbandjes bedrukken met je logo, stukje tekst of naam. Gebruikelijke opdrukken zijn naam van het festival en datum. Voor het tegengaan van fraude kunnen de festival armbandjes bedrukt worden met variabelen, zoals een leeftijd (18+), barcode of QR code. Afhankelijk van de gekozen festivalbandjes bedrukken wij met één tot vier kleuren of in full colour.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Meer informatie over festival armbandjes met logo

Wat is een festival armbandje?

Festival armbandjes zijn in beginsel een bewijs dat je betaald hebt en dat er een mogelijkheid bestaat om het terrein op en af kan gaan. Vaak verkrijgt men dit tezamen met het festival toegangsticket, zodat beveiligers extra controle kunnen uitvoeren ten tijde van het evenement. Bezoekers zonder bandje kunnen dan van het terrein worden verwijderd. Na het evenement dragen bezoekers het vaak nog als een herinneringsbandje om te laten zien dat men daarheen is geweest.

goedkope armbandjes van polyester

Welke functies hebben festivalbandjes?

Daarnaast heeft het een leeftijdscontrole functie. Bij het bestellen van drank kan snel gezien worden of iemand 18+ is en dus alcoholische drank mag bestellen. Hiermee word de snelheid bij het bestellen ook vergroot omdat men geen identificatie hoeft te tonen. Door deze functies hebben festivalbandjes door de jaren heen ook andere namen gekregen zoals leeftijdsbandjes, alcoholbandjes, toegangsbandjes of evenementenbandjes. Er zijn ook speciale vip bandjes voor bijvoorbeeld backstage bevoegdheid of gratis consumpties.

festival armbandjes bedrukt

Wat is het verschil tussen de festival armbandjes?

Tyvek polsbandjes zijn de meest voorkomende en voordeligste polsbandjes. Tyvek lijkt op papier, maar bestaat uit synthetische vezels. Het is erg sterk en scheurt niet. Ideaal voor een avond of dag.

Voor meerdaagse evenementen of concerten raden wij de plastic festivalbandjes met drukknoopje aan. Deze zijn van hogere kwaliteit en zijn bovendien goedkoop.

Wanneer u een evenement geeft met een luxere uitstraling is ons advies om te kiezen voor de polyester festivalarmbandjes. De polyester festivalarmbandjes hebben een luxere uitstraling en zitten comfortabeler om de pols.

stoffen armbandjes

Ontvang gratis en vrijblijvend een prijsopgave voor festival armbandjes met logo

Heb je interesse gekregen in festival armbandjes met bedrukking? Dan kun je een vrijblijvende prijsopgave opvragen via de onderstaande offerte button. Vergeet niet je wensen, zoals het model, de kleur en de bedrukking, door te geven. Op basis van deze gegevens kunnen wij een offerte maken voor de festival armbandjes met logo.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug