• Gratis verzending
  • Persoonlijk contact
  • Snelle levering
4.7/5 van 160 reviews

Festival armbandjes

Festival armbandjes van polyester, plastic of tyvek

Wij hebben een diversiteit aan festivalarmbandjes die te gebruiken zijn voor toegangscontrole en leeftijdscontrole bij festivals, evenementen en horecagelegenheden. Onze tyvek festivalbandjes en plastic festivalbandjes zijn ideaal voor kortdurende evenmenten, zoals eendaagse festivals. Voor meerdaagse evenementen hebben wij polyester festivalbandjes polyester festivalbandjes. Het is van belang dat deze festivalbandjes niet van de pols gehaald kunnen worden door de bezoeker, zodat er geen fraude mee gepleegd kan worden. Het is van belang dat medewerkers van het festival of evenement de bandjes goed om de pols bevestigen.

Bedrukte festival armbandjes voor ieder evenement

Als fabrikant van de festivalbandjes kunnen wij festivalbandjes produceren in iedere gewenste basiskleur. Wij kunnen de verschillende soorten festival armbandjes bedrukken met het door u gewenste ontwerp. Gebruikelijke opdrukken zijn naam van het festival en datum. Voor het tegengaan van fraude kunnen ze bedrukte worden met (variabelen) zoals leeftijd (18+), barcode, QR code en naam. Afhankelijk van het gekozen festivalbandjes bedrukken wij met één tot vier kleuren of in full colour. Voor meer informatie over het bedrukken van de festivalbandjes kiest u hieronder het festivalbandje waar u interesse in heeft.

Meer informatie over festival armbandjes

Wat is een festival armbandje?

Festival armbandjes zijn in beginsel een bewijs dat je betaald hebt en dat er een mogelijkheid bestaat om het terrein op en af kan gaan. Vaak verkrijgt men dit tezamen met het festival toegangsticket, zodat beveiligers extra controle kunnen uitvoeren ten tijde van het evenement. Bezoekers zonder bandje kunnen dan van het terrein worden verwijderd. Na het evenement dragen bezoekers het vaak nog als een herinneringsbandje om te laten zien dat men daarheen is geweest.

goedkope armbandjes van polyester

Daarnaast heeft het een leeftijdscontrole functie. Bij het bestellen van drank kan snel gezien worden of iemand 18+ is en dus alcoholische drank mag bestellen. Hiermee word de snelheid bij het bestellen ook vergroot omdat men geen identificatie hoeft te tonen.

Door deze verschillende functies hebben festival armbandjes door de jaren heen ook andere namen gekregen zoals een leeftijdsbandjes, alcoholbandjes, toegangsbandjes, evenementenbandjes of zelfs – al dan niet tegen betaling - vip bandjes voor bijvoorbeeld backstage bevoegdheid of gratis consumpties.

festival armbandjes verzameling

Wat is het verschil tussen de festival armbandjes?

Tyvek polsbandjes zijn de meest voorkomende en voordeligste polsbandjes. Tyvek lijkt op papier, maar bestaat uit synthetische vezels. Het is erg sterk en scheurt niet. Ideaal voor een avond of dag. Voor meerdaagse evenementen raden wij de plastic festivalbandjes met drukknoopje aan. Deze zijn van hogere kwaliteit en zijn bovendien goedkoop. Wanneer u een evenement geeft met een luxere uitstraling is ons advies om te kiezen voor de polyester festivalarmbandjes. De polyester festivalarmbandjes hebben een luxere uitstraling en zitten comfortabeler om de pols.

stoffen armbandjes
Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
scroll top arrow