Gratis verzending Klantenservice Persoonlijk contact Snelle levering
Alle categorieën

Festivalbandjes bedrukken

Goedkope festivalbandjes van stof, plastic of tyvek

Onze festivalbandjes worden gebruikt voor de toegangscontrole en leeftijdscontrole bij concerten, festivals, feesten of andere evenementen. Onze tyvek festivalbandjes en plastic festivalbandjes zijn ideaal voor kortdurende evenmenten, zoals eendaagse festivals. Voor meerdaagse evenementen hebben wij stoffen festivalbandjes . Deze festival armbandjes beschikken over een veilige sluiting, zodat bezoekers deze niet kun losmaken en de kans op fraude klein is.

Festivalbandjes laten bedrukken voor evenement, festival of concert

Je kunt bij ons festival armbandjes bestellen in iedere kleur, ook in een speciale PMS kleur die past bij je huisstijl of evenement. Je kunt de festivalbandjes laten bedrukken met een logo, stukje tekst, reclame of andere opdruk. Gebruikelijke opdrukken zijn de naam van het festival en de datum. Voor het tegengaan van fraude kunnen de festivalbandjes bedrukt worden met variabelen, zoals een leeftijd (18+), barcode of QR code.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
  • Eerlijke prijs, zonder bijkomende kosten
  • Altijd een digitaal voorbeeld, gratis
  • 100% vrijblijvend en zonder verplichtingen

Direct prijs opvragen | Jouw zekerheden

Binnen 2 uur reactie
Vrijblijvende offerte
Zodra jij 100% akkoord bent starten we de productie

Veilige betaling en levering
vervoerder en betaalmogelijkheden

Veelgestelde vragen over bedrukte festivalbandjes

Wat is een festival armbandje?

Festival armbandjes zijn in beginsel een bewijs dat je betaald hebt en dat er een mogelijkheid bestaat om het terrein op en af kan gaan. Vaak verkrijgt men dit tezamen met het festival toegangsticket, zodat beveiligers extra controle kunnen uitvoeren ten tijde van het evenement. Bezoekers zonder bandje kunnen dan van het terrein worden verwijderd. Na het evenement dragen bezoekers het vaak nog als een herinneringsbandje om te laten zien dat men daarheen is geweest.

goedkope armbandjes van polyester

Welke functies hebben festivalbandjes?

Daarnaast heeft het een leeftijdscontrole functie. Bij het bestellen van drank kan snel gezien worden of iemand 18+ is en dus alcoholische drank mag bestellen. Hiermee word de snelheid bij het bestellen ook vergroot omdat men geen identificatie hoeft te tonen. Door deze functies hebben festivalbandjes door de jaren heen ook andere namen gekregen zoals leeftijdsbandjes, alcoholbandjes, toegangsbandjes of evenementenbandjes. Er zijn ook speciale vip bandjes voor bijvoorbeeld backstage bevoegdheid of gratis consumpties.

festival armbandjes bedrukt

Wat is het verschil tussen de festival armbandjes?

Tyvek polsbandjes zijn de meest voorkomende en voordeligste polsbandjes. Tyvek lijkt op papier, maar bestaat uit synthetische vezels. Het is erg sterk en scheurt niet. Ideaal voor een avond of dag.

Voor meerdaagse evenementen of concerten raden wij de plastic festivalbandjes met drukknoopje aan. Deze zijn van hogere kwaliteit en zijn bovendien goedkoop.

Wanneer u een evenement geeft met een luxere uitstraling is ons advies om te kiezen voor de polyester festivalarmbandjes. De polyester festivalarmbandjes hebben een luxere uitstraling en zitten comfortabeler om de pols.

stoffen armbandjes

Ontvang gratis en vrijblijvend een prijsopgave voor festival armbandjes met logo

Heb je interesse gekregen in festival armbandjes met bedrukking? Dan kun je een vrijblijvende prijsopgave opvragen via de onderstaande offerte button. Vergeet niet je wensen, zoals het model, de kleur en de bedrukking, door te geven. Op basis van deze gegevens kunnen wij een offerte maken voor de festival armbandjes met logo.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
  • Eerlijke prijs, zonder bijkomende kosten
  • Altijd een digitaal voorbeeld, gratis
  • 100% vrijblijvend en zonder verplichtingen

Direct prijs opvragen | Jouw zekerheden

Binnen 2 uur reactie
Vrijblijvende offerte
Zodra jij 100% akkoord bent starten we de productie

Veilige betaling en levering
vervoerder en betaalmogelijkheden

Gerelateerde producten

scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug